3.23.2010

Lama x ber'blog'~~

~As'salam dan salam sejahtera to all blogger yang dok baca blog aku...(asal ayat aku ne cam dak skema je...lantakla..lalalalalala...♫~~)..mesti korg macam pelik kan asal aku da lama tak update blog aku...hurm..aku ne nk kata cibuk sesangat tuu xdela...tp sekarang ne aku masih lagi dalam proses belajar tok bagi blog aku ne nampak smart (hurm..bagi akula..)


~Jadi wat masa ne aku akan try improve interface blog aku dan juga post yang bakal aku tampalkan kat lam blog aku ne..(nampaknye aku ne semakin skema~). T kalo aku rajin dan ada benda yang aku rasa menarik, aku akan tampal kat lam blog ne..hehehe..korang teruskan menyokong aku tauu~~

No comments: