5.21.2010

Jom Join Contest "Anda Rasa Anda Cukup Pantas?"

                                            


Dalam aku dok sibuk usha blog orang..tetiba aku ternampak contest anda rasa cukup pantas? …aku pown saje-saje la join…tapii…aku tau la aku xla cukop pantas dalam menaip ne..huhuhuhu…aku rasa aku xleh nak potong dorang kot… Berdasarkan result kt bawah pown korang da boleh nampak...giler jauh...aku jz berada dalam 4k++???

                                                                 ~ jauhnyerrr....~


Giler r...aku rasa klo korang rasa korang terer..join r…pada firasat aku la kn..sape yg menang no 1 tuu..mesti stok taip pejam mata je dw..siyuusss dw…even tgk screen pown xpayah..yela..semua keyboard tu ada lam otak je…huhuhuuhu…aku pown xla berharap sangat nak menang kn…jz tok suka-suka je XD

Upe lak, lepas korang usha contest anda rasa cukup pantas?  pastu korang jz ikot je arahan dalam tu…Oklah...pada yang mencuba basib tuu aku ucapkan Ganbateeee Kudasaiiiiiii!!!! \0/

p/s : Aku pown nk sambung berlateh ne…taip sambil pejam mata ♪♫♪♫ 

1 comment:

MSR said...

Tq! Kedudukan anda sudah diupdate!!!