7.07.2010

~Tag Kali Yang KeEmpat Ratus~


0it, ne entry ke-dua eiffel wat sebab ader manyak mase…
entry neh telah dipaksa oleh cma cgedix…tok melayan  tek dia tuh…tapi eiffel slalu bg alas an bz walaupown mase tuh ley tahan kerap gk laa eiffel apdet blog XD

okeh-okeh, bagi memuaskan aty cgedix ini, maka eiffel telah copy pastar dianyer soklan dan cuber menjawab dengan cool nyer

1.adakah anda rasa anda hot?
hot???tak yah nk hot-hot…kt neraka g hot (hamek kata-kata nista tuh kt grop fesbuk)…wakakakaka
hot waklu…ngat ne goring pisang ker nk hot-hot???

2. upload wallpaper yang anda guna sekarang.
ntah r…ianyer dikuaser kan oleh kawaiieiffell[dot]blogspot[dot]kom

3. Cite pasal wallpaper tersebut..
kaler itam puteh…cm semart jer

4. Bila kali terakhir makan piza?
ader ler lam 2minggu yg lalu mase bufday opizmate eiffel

~time tuh eiffel makan pizza dekat 7keping~

5. Lagu paling latest anda dgr?
lagu dr sean Kingston tp tak tau tajok haper

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
er…usha blog org len

7. selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
- eiffel
- kawaii
- epy
- p
- hepy (dlu tunang eiffel pgil nama neh sblm couple..huhuhu)
- alfi
- kudut
- dutz

8. Tag lg LAPAN orang.
tak nak r men tag-tag neh…eiffel nk tag kt smua yg baca atau yg terbaca entry neh…wakakakaka

9. Siapakah orang no 1 pada anda.
syntax error*ala-ala jawapan lam programming*

10. Katakan sesuatu kpd orang no 5
syntax error*ala-ala jawapan lam programming*

11. orang no 3 ada hubungan dgn sapa?
syntax error*ala-ala jawapan lam programming*

12. bagaimana pula dgn no 4?
syntax error*ala-ala jawapan lam programming*

13. Pesanan kpd orang no 6
syntax error*ala-ala jawapan lam programming*

14. Kata2 cinta utk orang no 2
syntax error*ala-ala jawapan lam programming*

15. org no 7 n 8 mempunyai persamaan?
syntax error*ala-ala jawapan lam programming*

16. berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.
-      eiffel slalu panggil dia ckodok
-      mak dia ader spa, t eiffel ngat nk wt mandi susu kt situh r
-      umah dia dekat giler ngan driving skool..(camtaek tolll)
-      dia ngah futher study subjek yg dia tak suker *sangat kesian*
-      ley tanya pape direct ngan dia

18. Apa perasaan anda semasa buat tag ni
sambil taip, sambil ‘memuji’ itu ckodok, camtaek toll, gedix tol!!!

19. Adakah anda tao si razman itu sengal
er…razman maner lak neh???ntah...may bee beliauu tuh memang sengal dan sker mencapap

20. Gay or Lesbian?
mender tetiber lak gay 0r lesbi???oit…tak der napsu ler ngan pomfuan..huhuhu

p/s :: syntax error*ala-ala jawapan lam programming*
output tuh kuar sebab eiffel tidak mengetek sesaper…jadi tiade sesaper yg layak dipuji atau dimaki hamun…Harap Maklom~

No comments: