8.16.2010

~Contest Aiz Batu+~


entry neh dibuat khusus untuk contest aiz batu campor. aiz suroh buat gunakan bahasa kampong kiter sendiri. ler… da ei orang kl, lahir kat kl, dok membesar smua kt kl…oit, orang kl ader loghat gak ker??? huhuhu



aiz gedix neh soh ei citer macam mana ei ley kenal blog dia yg pames plus vogue kedebas tuh. macam neh, ei sajerk jek dok belek blog cima a.k.a ckodok. ckodok neh member ei dari skola menengah g, kre fren for eber lah kan.



time tuh, ei memang bwu nk bajar men blog. bwu nk paham, nape orang ske men blog…time tuh ei jarang sesangat apdet, klo apdet pown tak tau nk citer pasal apa. maklom la, ei bukan jenis yg ber so-sial, jd tak derk r citer yg besh sgt tok dikongsi. mengadap ari-ari yang biasa. g keje balek kje. klo beliau free ujung minggu, bwu kuar. klo tak, memang dok umah jerk r. huhuuhu



bila usha frenlist si ckodok tuh, ei pown ter usha la warung aiz batu+ tuh…
memula ei usha, wah…header dia memang cun…pastuh ei pown belek-belek la smua entry aiz neh. rupanya budak lagih*eleh, cam ei neh tua sangat, beza bpe tau jer kot..ngeee*



besh gak, salah satu nyer aiz ada ajar camne nk organize blog pastuh dia banyak r citer berdasarkan pengalaman dia dan kesilapan dia masa berblogging. dan ei pown banyak bajar, dan menjadi follower tegar tok blog dia. dan gak pengomen setia…ngeeee =P



yg sebenarnya, ko bole, smua blog yg ei follow, klo bole ei nak baca smua entry korang…tapi pepaham r, kekadang ei tak sempat nk berblogging hujung minggu, jd klo ri isnin ei free, ley la ei follow, klo tak..sesory la ea korang =P



####################



er…yang sebenarnya ei pown tak tau nk pilih header yang macam mana…sebab ei pown tak tau, konsep yg macam mana sesuai tuk blog ei neh…sebab banyak gk entry cecarut neh…huhuhu



korang tengoklah header yg aiz buat, smua nyer stok comel-comel jerk…t klo ei mintak wat ala-ala gothic cm tak sesuai lak kan…apsal tetiba cakap sal gotic lak….er..sebab ei memang suka ngan dress-up dorang…sangat smart wey…maklomla muda-remaja tak dapat nk dress-up cam tuh…tuh yg teringin jerk…er..pasal header tuh, rasanya ei perlukan pendapat aiz…maklomlah aiz kan designer…mestila xpert mende-mende cenggini…



klo bole, ei jz nk tepek pic ei yg kaler itam puteh tuh pastuh tepek skali menara eiffel…amacam???okeh tak???pastuh tulisan cam ala-ala jepun sket tok header  'camtaek'…sebab apa… nick ei kan kawaii eiffel…kawaii tuh sebenarnya perkataan jepun yg bermaksud comel*pasan jerk* eiffel tuh plak, member bagi dr ei skola menengah time citer ‘eiffel, I’m in love’ ngah meletop… dorang dok panggil citer tuh, ei terasa cm dorang dok sebut nama ei jerk…nama sebenar ei alfi hidayati…cuba korang sebut eiffel lelaju…



hah…kan…munyik da cm alfi kann...klo tak sama tuh maknenye mulut korang cacat la tuh… =P



dah r, ei pown da tak tau nk letak aper lagih…t kang bebanyak sangat cam demand la plak kan..huhuhu

8 comments:

AiZ said...

^__^ susahnye nak sebut alfi.. apekes mulut aiz nih.. pagi tadik dah gsok dah gigi.. =__="


Hik3.. sis ei.. gud luck ye.. sis peserta no 2..

eiffel said...

tuh r pasal...

-.-" aiz mst nk ckp xsama kn...huhuuhu

hal ini sbb dorang kekdg pggil alfi tuh cm afi..tuh yg da nk sama*nk menang gk, gedik tol*

okeh2 thankz =P

AiZ said...

oo.. hakhak.. memang same actually ^__^ sekali sekala jomlah pergi paris..hehe

eiffel said...

da pegi da... eiffel tower 3D(tengok pic neh memang nampak real)

encHIx laNDax said...

wah~~cepatnya join!!!ok2~~landax pun nak buat!!hehe...

AiZ said...

ei.. ei cakap loghat mane nih? aiz nak rekod

eiffel said...

erk???KUALA LUMPUR-ian ader loghat gk ker???huhuhu

akuzle said...

owh! gini rupernyer dialek KL eks? oooooooooohohohohoh...