8.05.2010

~ Itu Pown Nak Emo? ~


ei ada post pic ini kat dalam satu grop…



tetiba tengah sedap mem bahan, dapat satu emel emo yg ley tahan gak ei nyer sentap tuh kan…





memula nk jerk ei cakap, alah…ini pown nak emo, macam bahan anak dia…
rilek r, klo smua benda tak boleh nak bahan, abis tuh aper jerk yg bole jadi bahan???
ei lak yg jadik emo…huhuhu

lantas ei pown berpikir…apakah…???
kemudian dengan sopannyer ei pown membalas






sopankan ei neh…  -.-”


Enhanced by Zemanta

10 comments:

Lya Colours said...

erk emo btol
bukan nak mengata budak yg tulis ni bodoh ke ape ke kan
aiyaaa susah la pasni
nak update blog kene jaga hati sume org agknya

eiffel said...

huhu..tuh r pasallll...

yg tu kita publis kt grop la, bukan blog..tu yg reply pkai emel

Q said...

bukannya bahankan budak tu. tapi cara dia buat karangan tu yang sangat mencuit hati. imaginasi sangat tinggi okey. itupun nak emo. hahah

eiffel said...

tuh la pasal..ei pown xtau asl dia emo sesgt...huhuhu

MOFASAD said...

lepas nie nak update fb/blog dengan kejam.. hina2.. baru cara

alvin takda umah harga 8juta said...

asal u tak add fesbuk ei??


sungguh sopan k..
ei like~~

maisyara Pot! Pot! said...

sebenarnya hantu tu nak jaga dia. :)

ahchOng's said...

sebenarnya hantu tu maisara potpet

+d.O.Y.A.h+ said...

@#$%^&%$#@

ok.gua baru pas mencarot sini.ahahhaha,karangan yang comel oleh budak yang comel.arrr

Hamzah Ian said...

biase la manusia..