8.17.2010

~Petua Besarkan Dade 02~



Tadi ei ada cakap pasal senaman yg mampu menaikkan dade atau ‘chest fruit’ korang. Senaman lain ei tak pasti lagi. Salah satu yg ei tau ialah senaman ‘tekan tubi’ atau ‘pumpin’ a.k.a push up*bukan bra push-up okeh*




~camtaek lah en google ne, ei tekan pumpin dia tak tahu, ei tekan push-up dia tunjukkan gambar bra push-up plak…sengal betol!!!okeh ei taknak lah letak gambar bogel kan ngah pose-pose neh~




~lagih satu neh plak, gambar hasil yg korang akan dapat dengan pelbagai gaya pumpin~



Yang sebenarnya, klo korang buat senaman pumpin neh, korang akan menaikkan OTOT bahagian dade korang. Diulangi OTOT DADE yerk, BUKAN BUAH DADE!!! Sila jangan salah paham. Tapi, bila korang buat…otot dade korang akan naik, untuk kaum POMPUAN, BILA OTOT DADE ANDA NAIK, secara TAK LANGSUNG ‘CHEST FRUIT’ anda gak akan nampak SEOLAH-OLAH MEMBESAR. Walaupown pada hakikat nyer BUKAN ‘chest fruit’ korang yg besar.




Klo laki plak, sape yg nak bg dade tuh nampak sasa, bolelah buat pumpin neh barang saratus dua, bukan nyerk susah sangat…kata beliau kepada ei.


Okeh itu jerk tips tuk kali neh. Kiter jumpa lagi di episode yg akan datang.ngehngeh…
Enhanced by Zemanta

5 comments:

Lya Colours said...

husy kang otot besar takut plak tgk badan sendiri jadi malik nor
x mao la

eiffel said...

eleh...bukan nyer buat byk pown..buatdlm 20-30kali cukop r..g buat smpy 300kali wat pe...hahahaha

haLyZaQiut said...

kahkahkahkah.....

eiffel said...

liza :: per yg ko gelak tuh...suka sgt...

haLyZaQiut said...

xdela...lawak...gelak la...hehhe...