8.17.2010

~Petua Besarkan Dade~


salam
malam tadi ei berchating dengan member kolej…iaitu pinky…tanya itu ini, da hampir setaun kami tidak ketemu…namun ada ketika kami beronline bertanya khabar…semalam, ketika hampir menamatkan sessi berchating…ei ada bagi link tok petua tok bg bibir seksi…dia dengan arrogant nyer me- reply



“Bibir aku da cukop seksi da…” balas nya dalam chating.


“Ceh…” reply ei.



Kemudian pinkY gedix bertanya…



“Wey, petua nak bg breast besar tak derk ke???”


‘erk???!!!’ pinkY da mula nak melucah ngan ei. adesss -.-”



Per‘chating’an seterusnya terpaksa disensorkan atas dasar menghormati bulan pose…*mesti korang bengang kan…*




############




Atas permintaan pinkY gedix tuh, ei pown nk kongsilah pengetahuan yg ei ada. Apa yg ei citer neh berdasarkan pembacaan ei dan ianya menurut kajian.


Klo korang nak tahu, yang sebenarnya TIADA, diulangi TIADA!!!

Yup!!!Memang betol TIADA. ei ulang banyak kali supaya korang akan ingat.

Saiz breast atau ‘chest fruit’ adalah mengikut genetic. Sekiranya korang punya genetic tuh saiz nye memang ranum-ranum jadi korang punya hasil pown akan ranum gaklah. Dan begitu jugalah sebaliknya.*Kata pown ‘fruit’* ngeeee =P


So korang tak payah lah nak mempertikaikan saiz dade ada yg terlebih besar dan gak sebaliknya. Lantaklah dorang tak larat nak bawak sampai kena guna troli pown. Lagih pown klo besar-besar pown, korang akan diselubungi ketakutan. Sebab semua laki akan dok buru korang. Jadik kebarangkalian korang untuk diraba dan dirogol adalah tersangatlah tinggi. Err...tak semestinya korang akan diraba oleh laki, pompuan pown ader gak. Sila percaya!!!




~neh adalah contoh...mangsa rogol~



Ada sesetengah pihak mengatakan, dengan melakukan beberapa senaman korang akan dapat hasil yg korang nak. Yg ini ei akan terangkan jap lagi.


Selain itu, terdapat gak banyak produk dipasaran mengatakan produk mereka mampu membuat ‘chest fruit’ korang nampak ranum. Okeh, klo korang nak tau, tuh semuanya tipu jerk. Menurut kajian, tiada bahan, herba atau sewaktu dengannya yang mampu menambahkan saiz korang punya ‘chest fruit’. Klo korang tak percaya, korang bole try, dan berhabis beriban-riban duit. Tapi hasilnya belum pasti lagi.




p/s :: Sambung kat entry len…panjang sangat…huhuhu



########

3 comments:

Lya Colours said...

x payah petua la
hahahahahha
oppsss tetttt

eiffel said...

kehkeh...da ade permintaan..nk wt cmne =P

haLyZaQiut said...

aduhh....x boleh blah...nk gelak guling2..... ;D