9.17.2010

Bila Si Gadis Jd Smoker...

Salam...



Kelmarin ei temankan beliau…terhenti di satu pasaraya…penceritaan dari mulot beliau…


Ternampak sorang pompuan ngah lepak ngan beberapa dak laki sambil menghirup putung rokok penuh nikmat sambil sedikit berkhayal…




Tiba-tiba muncul seorang pak cik yg agak berumur…bertanya dengan gadis yg sedap menyedut asapan rokok dalam-dalam…



-gamba hiasan-

“Ko da kawen belom???” tanya pak cik tuh slumber.



“Belom.” Jawab gadis itu terpinga-pinga.



“Klo belum…ko musti ‘KUAT MAIN’ KAN???” pak cik tuh dengan rilek jerk memberi tanggapan negative-nya kepada si gadis.



Namun, reaksi si gadis hanya tersenyum…senyuman bagaimana???ei sendiri pown tak tahu…

#####


Lepas pak cik tegur si gadis, pak cik tuh tegur beliau plak. Beliau terkejut bila pak cik tuh kata…






“Orang pompuan klo hisap rokok tuh, dia mesti kuat seks…
tp klo lom kawen lak…musti dia stok kuat maen…”




“Yeke pak cik???” tanya beliau.



“Iye. Tadi pak cik baru tanya pompuan tuh. Pompuan tuh tak marah. Dia senyum jerk.” Terang pak cik.





p/s :: pak cik memang slumber r… -.-"







13 comments:

Stupidot :) said...

Huh! memang sengal pakcik tuh!

raina said...

kalau aku jd ppuan tu, aku tendang pakcik tu! Apa xdak budi basa punya org tua! Ingat nak nasihat tarbiyah agama, rupanya gila seks!

Hellioz said...

bisabona~
gyahahahaaa~

maisyara Pot! Pot! said...

tabikk dekat pakcik tu kejap!
hahaha xD

::cdot the dot:: said...

ye ke?

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

parit kuat isap rokok..
maknanya??
dia nafsu kuda??

marina anakcikbob said...

ish...xcool la..

Anonymous said...

Terfikir tak,macam mana pak cik tu boleh cakap-macam-betul-je-apa-dia-tahu?

Sama ada dia serkap jarang,ataupun dia kaki main,and mostly perempuan yang dia jumpa tu,mesti kaki smoking (am I too much,here?Sorry.)

I am smoking (not proud to tell ya),but never do sex.Whats that?
I am a lesbian?Haha.

Pak cik tu betul-betul buat hati I bengkak.

gulagulahacks said...

gua dah baca dan gua nak beromen.
kih kih kih.

LUMUT said...

stuju gak ngan anon nen...
1 more thing.....

bukan pompuan smoking je mcm ni..
lelaki pon same..

dan doakanlah mereka berubah.

eh jup pakcik tuh mmg slumber gile

*Miss Geli^ said...

itu namanya pakcik yang tak patut dihormati...bagi aku, pakcik tu kurang ajar...

apa nak cop cop orang cenggitu..
ebendo dia orang tua, takkan ngan selamba je nak sembur2 orang cenggitu..

gile..kalu aku, aku amuk!

hamzah ian said...

pakcik bodo.. natang beruk..


har har har

Siti Nur Aminah said...

knp laki smoke ramai mati pucuk??/xkuat seks pon..hahahh