9.20.2010

Di Serang Virus Yg Jijik!!!


salam…


wey, korang bukak ei nyer blog td ada tak kuar site kaler merah darah…



pastuh ngan jijik nyer memkenalkan dirinya tuh sebagai Malware virus???CAMTAEK!!!





ari tuh klo tak silap ei..ada gak beberapa blog yg kena macam tuh kan…dorang kata punca utamanya tuh sebab kan dorang letak icon gengblogger…ei pown ada letak gk…



pagi tadi la ei baru pasan, blog ei telah diserang oleh Malaun jijik tuh!!! ei terus remove icon tuh dengan laju nyer…namun, Malaun bodo tuh tetap ada gk!!!macam mne nak suci kan balek blog ni ea dari Malaun bodo tuh????korang ada idea tak tok ei samat kan blog camtaek nih???



virus jijik ngalahkan camtaek kan!!!



p/s :: klo ei nak serang Malaun tuh balek bole tak???

5 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

ade juga. mai ye blog pun sama. betul ke sebabkan GB? T____T

marina anakcikbob said...

dahlia ada wat entry utk tolong malware prob ni..

http://www.cikgudahlia.com/2010/09/masalah-malware-apa-perlu-dibuat.html

DHABITAH said...

ha'ah,bta un kne gak,cne eh?

ProfHariz said...

Marah bebenor yea :P

New Entry ProfHariz
berTweet-tweet di Twitter lebih bergaya dan kacak?

hiro said...

ptot la 2 mlm lpas xleh.