10.21.2010

Jujur 18X (EGBB)


salam…



(sory, entry ni da simpan siap2 kat draft)



kali ni ei nak join contest entry gwa besh bangat!!!

penganjur :: Hiro







ei tak tahulah entry ni best ker tak…tapi ei rasa yang ini jerk yang ei ada yang sempat di publishkan sebelum 3 oct 2010…momen di kala sedang belajar…



setelah ei publishkan entry ni dan link kan kat fb, kawan ei yang memegang watak pinkY terus menerjah blog ei…

sebelum ni memang ei ada pelawa supaya dia menjenguk blog ini…tapi dorang kata malas…

tapi bila ei letak jerk tajuk


terus dia bukak tanpa ei pelawa!!!

cis, stok melucah laju sajer!!!

lepas dari entry itu…pinkY telah menjadi silent reader blog ini…

bila ei dapat tahu…adesss…tak boleh lah nak bahan dia lebih-lebih kan T.T






ei tak tahulah ianya menepati selera en Hiro dan juga para pengadil…
harap-harap kalian boleh masuk ngan entry ni…



entry yang agak panjang…berharap ia tidak membosankan kalian…




#####



p/s :: pastikan anda 18taun ker atas  (klo ada pown sikit jerk)

sila baca perlahan-lahan...sebab...klo baca kuat-kuat semua orang tahu korang pelucah!!!kantoi di situ





tahun :: 2008


zaman :: kolej






ketika melepak di dalam bilik...pinkY ader bertanya kan mengenai fesyen masa kini…fesyen yang bagaimana, ei sendiri kurang pasti…




 yang pasti ei kurang bersutuju dan secara jujur dan telus ei memberi pendapat kepada pinkY...

kemudian pinkY seolah-olah tak dapat menerima kritikan yang telah ei berikan…


jadi secara yakin dan tanpa over confident-nyer ei berkata 




'Dalam persahabatan, kita kena jujur!'






 #####






Di satu hari yang hujan dan mula berubah cuaca…dengan tiupan angin yg agak kuat membuatkan kami agak kedinginan dan berasak di dalam satu payung yg comel dengan memuatkan 3orang




pinkY ditengah-tengah atau lebih tepat yg memegang payung ei telah diapit oleh ei ngan puRpLe…



Agak menjadi tanda tanya…mengapa dua kudut yang mengapit si gendut???


ah, bole jadi mungkin untuk mengelakkan dari kami semakin leper dari tersepit ditengah-tengah…


Dari tengah blok kelas kami berlari berjalan beriringan…nasib pada ketika itu kelas kami sebelah-sebelah…walaupun berlainan corse…ei dan puRpLe satu kelas, jadi kelas sebelah mustilah pinkY!!!






#####






Setelah kami habis kelas. Hujan mula turun dengan lebatnya, seolah-oleh tidak memahami yang kami mahu balek dalam keadaan kering. Nasib rumah sewa pinkY dan puRpLe hanya di depan kolej sahaja(ei hanya tumpang lepak jerk). Kami hanya perlu seberang jalan sahaja.




Kami menunggu pinkY di hadapan kelasnya. Lagak kami seperti parent yg menunggu anaknya keluar kelas pada hari pertama sekola di darjah satu. Sungguh tak sabar-sabar nak balek.






 Kemudian ei mengeluarkan payung sakti dari beg yang tak berapa nak hand beg…beg ei yang kecil, namun pelbagai barang yg bole masok…antaranya payung sakti, botol mineral 500mL, purse pastilah kan,  alat tulis tuh wajib sebab ei kan pelajar yg baek, bekalan hari muka…tak kesahlah roti ker jajan ker apa, yang pasti ader dalam beg ei…




"oke da macam poket doremon dah…"




itulah ayat puRpLe kat ei bila dia tengok memacam ader…pada hal,




dia jugak yg selalu minum air ei!!!




dia jugak yg selalu soh ei kuarkan payung sakti bila ari panas dan hujan!!!




dia jugak yg akan bertanya…




"Epy, tak derk makanan ker???Aku lapar lar.”




see!!!oke, cukop pasal beg doremon ei






p/s :: tak perempuan lar kan klo tak derk macam-macam barang kan...baik jadik laki, bawak batang jerk..eh maksud ei, bawak sebatang pen jerk...tuh pown kekadang mintak kat awek sebelah





eh, buku tak derk ker???owh, yg tuh ei pegang atau masok dalam fail…tak pown..soh jerk puRpLe tuh bawakkan..gyahahhahahahahaaa…





oke itu tipulah kan





#####





 Lepas dah tunggu pinkY keluar…



“Lambatnyer ko kuar.”




“Lect tuh bagi assignment tadi. Alamak, dah hujan lar. Lebat pulak tuh. Aku tak bawak payung pink kesayangan aku.”





“Tada…” ei menunjukkan payung sakti ei sambil  tersenyum dan mengangkat kedua-dua kening agar tampak comel.



“Eee..tak lawanyer.” ujar pinkY memberi komen. Komen kat payung oke, bukan kat ei. Jijik tau korang ni.



CAMTAEK!!!




“Eh perlu ker lelawa???Tau lar tak se-pink cam babi kan!!!"kata ei sengaja menekan perkataan babi itu.

"Mulot tak agak-agak" kata pinkY sambil tersenyum.


"Eh, mencarot ker tuh???Betol la kan...babi tuh kan kaler pink" jawab ei tersenyum keji.


"Tak perlu la sama kan babi ngan pink oke." balas pinkY.


"Ko tak nak pakai payung ni sudah. Jom. Biarkan dia basah kuyup.” bidas puRpLe pula yang malas nk layan pinkY.




“Ala, lek r.Tuh pown nk emo. Wey, muat ker kita bertiga ni? ” tanya pinkY sambil mengambil payung sakti ei.




“Muatkan ajer.” kata puRpLe.





#####





Sesampai di bawah blok, kami mula berhenti seketika…walaupun hanya perlu seberang jalan tapi disebabkan hujan yg lebat ditambah pula dengan angin lucah yang bertiup kencang.




aik, asal angin lucah plak? sebab ia selalu menyelak seket-seket pendek (skrit sebenarnya) pompuan dan memperlihatkan kaler panties atau mungkin g-string berkaler merah yang terlekat dicelah-celah punggung yg tak berapa nak gebu,


angin kencang yang menolak baju kurung agar alur dan susuk tubuh jelas kelihatan pergunungan berkembar di atas dan belakang…


dan adakalanya menyelak tudung budak sekola menutupi muka lantas terdedah singlet yg dipakai berserta saiznya baju dalam nya (bra ler tuh)



see…jelas kelucahannya di situ…


mujur kami tidak memakai seket pendek hatta berbaju kurung pun pada ketika itu…tapi kami hanya bert-shirt dan jeans…jangan banyak tanya t-shirt dan jeans pattern apa.



#####




“Woit, pinkY!” jerit kami



pinkY terhenti…lalu menoleh.


“kejap lar…ko tak nmpak hujan lebat ni” terang puRpLe


“cepat lar. ala, balek bole mandi.” kata pinkY


“ko bole la nak mandi. Aku ni? T balek aku macam mana kalo baju basah.” tanya ei.


kami tunggu seminet dua..,kemudian baru la melintas.




tergedik-gedik kami berjalan melintas jalan dan berhimpit 3orang dalam satu payung. masing-masing ingin mengelak dari basah terkena percikan hujan yang lebat. sesekali angin bertiup kuat dan menyebabkan payung yang kami pegang seperti hendak terbang ditiup angin. 




mujurlah yg pegang pinkY. kalo ei atau puRpLe yg pegang. kompem terbang ditiup angin. 
Seperti nya lagu “I Believe I Can Fly”





Oleh kerana angin asyik bertiup kencang, payung sakti ei beberapa kali terbalik.korang paham tak maksud terbalik tuh apa?






 

ini picca payung stendet



maksudnya, klo sepatotnya dia melengkung ke bawah. tapi bila angin terlalu kuat dia tarik yg melengkung ke bawah supaya ternaik, maka jadilah ianya melengkung ke atas!

Sumpah, memang lawak giler bila tengok.




inilah payung terbalek...da macam tadahan hujan da



Setibanya di kawasan parkir apartment umah meka. ei dan puRpLe berhenti diparkir yang berbumbung. Namun pinkY maseh terus berjalan.




 “Dah nak sampai da. Depan tuh jerk pown.” ajak pinkY yang masih memegang payung dalam hujan




Manakala kami sedang berteduh bawah bumbung sambil menahan kesejukkan. Mahu saja kami berpelukan tapi tak manislah kan berpelukan dikhalayak kerana ia akan terserlah ke-lesbian-nan kami.




korang tak perlu nk gedik pikir yg bukan-bukan.



kami normal oke!




"Wey" panggil pinkY.


“Jap r. Angin kuat ni” kata ei.




“Biarkan dia.” hasut puRpLe




“Tapi dia pegang payung aku. T kita nk balek macam mana?” tanya ei kepada puRpLe.




“Hey KORANG!!!” jerit pinkY




kami memandang pinkY serentak.





“Wey angin tiup kuat giler kot. Aku rasa macam nak terbang jerk.” kata pinkY beria-ria. Sambil tangannya menahan payung agar ianya tak terbalek atau mungkin terbang ditiup angin.





Kami berpandangan. Namun masih tidak berganjak dari berteduh dan membiarkan sahaja pinkY yang sedang bermain angin.



“Wey tolong aku wey!!!Aku dah nak terbang ni!!!” jerit pinkY lagi.



“Ah, ko jijik ah!!! Berat 80kg ader hati nak terbang ditiup angin. Len r macam puRpLe ni. Kudut! sekeping jerk. Tenggelam di balek tiang” jawab ei.





“KEJIIIII dw!!! jerit pinkY


'Dalam persahabatan, kita kena jujur!' jawab ei.


"Banyaklah ko!Agak-agaklah berat aku 80kg…60kg pown tak sampai kot.” terang pinkY.




“Yeker? Aku nampak cam 80kg jerk”. tanya ei.




“Sebab ko tuh kudut yang maha keji sekali!!!” jawab pinkY.




erk?? ei terdiam sambil kening terangkat sebelah


'Dalam persahabatan, kita kena jujur!' jawab pinkY tepek.







p/s :: tinggal moment di kala bajar 


p/sS :: tak derk la lucah mane ea...


#####


nak tag kat sapa yer...ei nak tag kat 


27 comments:

kata kila said...

guddd luck ei!

Linglung said...

1st!!

Linglung said...

alamak..entah 1st entah tidak nie..

Linglung said...

1st time gua dgr perkataan kudut..haha.

dalam persahabatan mesti jujur, tapi beragak la jugak...hahaha..pinky tu dah tau die gendot gua rasa, lu ckp pun xjadi kurus nya die tu..

good luck derr..semoga menang :)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

yey..abis baca

kali ni xbrp nk klimax la baca entry kau yg xbrp nk terlucah.hahahaha

btw, gud luck weh..











dalam persahabatan kene jujur..tp kau jujur sgt...sian kwn kau tu.haha

eiffel said...

kila :: thankz.. :P

linglung :: jadah komen 18 kali ni?? -.-"

hahaha..tuh ler..giler open :P

kamen :: tuh jerk yg sempat publish...huhuhu

tuh ler psl...sib member aku xmkn aty sgt :P

Heidi Shafiq said...

peh pjgnye.. melecet mate bace..

.::WaNiE::. said...

nak nangis aku membaca mengabiskan .. xde panjang lagi entry ko

ciskek

maisyara Pot! Pot! said...

mmg jujur ko yea kawan ni. dalam jujur dia ada sound tepek xD

kata kila said...

oh, html ape eik

kata kila said...

buat banner cepatt!!!!1

hiro said...

tq2 join..besh dh tu..

1hb buat undian tw..

CaPiQa said...

err, saya tak bersalah. saya dah 18. oke, jujur cakap. saya 18++. ahaha ;p

.
.
.

musti pilih! ;)

zahidah dihaz said...

good luck!

Miza Yusof said...

good luck :)

Tomato Gurl's Life said...

mmg panjang tp ttp baca smpi abis..huhu..kena la jujur dlm persahabatan..tp kn berpada2 gak berkawan kan..hihi

good luck dear!ada masa baca entry cik tom juga ye ;)tenkiu~

Cik tom (28)

norfaridahanum said...

hahaha.kat tempat saya belajar nih,bila dtg monsoon sesaon dia,payung terbalik nih mmg insiden biasa..dulu2 tgk gelak nak mati.skang rasa nak nangis tolong.dh r payung kat sinih mahal,x kuat slalu patah. =(


all d best nway!

.s.o.f.i.a. said...

ha ha......... teringat zaman kat kolej dulu2..... =)

good luck!!!

Jard The Great said...

penat nk skroll ke bawah.. hehehe..

Kaio said...

hujan oh hujan...~

jemput baca blog saya jugak. :)


MARI MENGUNDI. (Kaio no.19)

http://kaio89kl.blogspot.com/2010/10/design-concept-yang-mengujakan-dari.html

-telordibasuh- said...

telor dah vote hehe..tapi undi adelah rahsia kan hahhaa...

dayangkueffazulaikha said...

dah vote for eiffel ! ^__^

all the best ! =)

Lulu caldina said...

semoga kita sama-sama menang...ngee...

Lulu caldina said...

semoga kita sama-sama menang...ngee...

Mohd Nor Quiyyum said...

pening kepale haha.. btw gud luck!

Sophie Al-yahya said...

thanks.. =)
good luck too.. =)

F.a.S.h.E.e.H.a said...

Hahahah. klaka jekhh. adehh