10.29.2010

Tamara dan Corset 02 :: 18X


salam…



hi korang…*ngah mood happy…sebab citer ‘My Girlfreind Is Gumiho’ dah tamat semalam…
happy ending…besh giler!!!ngeeeeee…



By the way, korang ingat lagi tak cerita ‘Tamara Dan Corset’??? Kalau tak ingat, nah pergi telaah dulu…


*sila tekan Ctrl + untuk tumbesaran, kerana pada ketika itu, template yg berlainan…



#####



Tamara seorang yang tidak kenal erti putus asa…kalau dulu dia kena halau oleh salesgirl tersebut…tapi dia masih tak berpuas hati, kerana dia yakin…badannya tidaklah kecil sangat…jadi pasti ada saiznya



Semalam, selepas habis pekena sepinggan hidangan Snack Plate dari Kepsi… Tamara pergi lagi ke BukaRahsia, tetapi cawangan yang berlainan.



Kalau tempoh hari, dia pergi BukaRahsia cawangan yang berhampiran dengan kampungnya, tapi kali ni, pergi yang berhampiran dengan opiz pula…



Dia pergi setelah pekena dua ketul ayam yang kecil dan segelas air cocola…
setelah menghabiskan lunch-nya…dia membelek perutnya…yang seakan-akan sedang mengandung…pada hal dia tidak mengandung…mungkin hanya mengandungkan cacing pita barangkali…



‘Alamak, perut aku!!!Ni kalau aku tanya pakai saiz apa untuk corset ni, janganlah dia cakap aku punya saiz L’



….



*aik, asal saiz L pulak???kalau ikot dalam ceritaek ni, tak ada saiz…asal tetiba pulak ni???
mesti…ini yang korang pikir kan…



….



Penceritaan Tamara…kejadian sehari sebelum lunch (kira semalamlah tu)


#####



Akak house mate Tamara juga mengalami masalah perut cacat kedepan / perut terkeluar-keluar a.k.a buncit



Jadi, akak itu juga ingin membeli set corset…bagi sesapa yang tatahu…corset ni, ada pelbagai…ada yg khusus untuk perut, ada yg khas untuk peha, ada yang jenis sarung sekali dari peha ke perut…dan ada juga corset untuk sekali dengan bra…dan sebagainya…




contoh corset...kedit kat en google




Lazimnya, sesiapa yang ingin memiliki badan yang lentik, memang sanggup menyeksa diri dengan memakai corset…nak-nak kalau ingin memakai baju kebaya…



‘Baru cun!!!’ kata mereka.



Iyelah, sebelum kita mendapat sesuatu hasil. Kita perlu berusaha…
‘bukankah usaha itu tangga kejayaan?’



Jadi, akak itu pun pergi BukaRahsia yang berdekatan dengan rumah mereka.




#####




Setibanya di sana…salesgirls di situ juga seorang amoi, namun bukan bernama Ah Moy dalam Tamara dan Corset.



Pada ketika itu, customer agak ramai…dan salesgirls tersebut menjadi busy.



Akak House Mate (AHM) pun mulalah bertanya dengan salesgirl.



“Amoi, saya nak beli corsetlah. Saiz apa ye yang sesuai?” tanya AHM



“U hah??? U pakai L lah.” Jawab amoi tersebut dalam keadaan separuh menjerit dan acuh-tak-acuh…dengan hanya melihat tanpa mengukur. Semua customer memandang AHM.



“Iyeke? Bukan saiz M ker? Boleh saya tengok dulu tak?” tanya AHM bertubi-tubi dan cuba mengawal malu yg dirasai.




Setelah beberapa ketika, amoi tersebut pun mengeluarkan corset bersaiz M dan saiz L.



“U tengok dululah.” kata amoi itu dan melayan customer lain pula.



Dan kemudian bersusah payahlah AHM untuk cuba menyarung corset bersaiz M tersebut.







Lazimnya, corset akan ada 3 pengancing…sapa seperti pengancing bra…



contoh kalau korang amik saiz S


pengancing yg pertama…kalau korang berisi sikit lagi sikit korang kena pakai saiz M
pengancing tengah…kira antara tengah-tengah dalam saiz S
pengancing ketiga…kalau korang susut sikit jerk, corset tuh dah tak ada effect



yang pengancing ketiga tuh tak sama sikit ngan bra…sebab kalau korang tak pakai bra..korang imagine sendirilah apa akan jadi… -.-”




Jadi, AHM ni pakai kancing yang mana?


AHM dah berusaha dan dia mampu pakai saiz M dan muat pada kancing yang ketiga. Namun, baru sahaja dia mengancingkan baru dua…tiga pin…amoi itu menegurnya…



“Tengok, tak muat punya. Kalau u amik saiz M, mesti tak boleh kancing punya.” amoi itu bersuara lantang.


Customer yang lain memandang-mandang AHM. Tapi, AHM hanya mendiamkan diri. Dan kemudian…dia bertanya pula tentang corset untuk peha pula.



“Yang ini pun, u mesti amik saiz L punya. Tadi baju pun saiz L punya maa” amoi itu memberi pendapat.


Kemudian, AHM pun mula bertanya pendapat kawannya.


“U kalau sudah beli ini saiz M, then keluar dari kedai satu minit saja, sudah tak boleh tukar lagi tau…” ugut amoi itu seolah-olah ingin memaksa AHM mengambil saiz L.


Pada ketika itu, kedengaran salah seorang customer



“Orang tuh dah suruh amik saiz L, amik jelah…” bisik customer yang seolah-olah bosan dengan perbualan amoi dan AHM namun sengaja bisikannya itu dikuatkan agar jelas kedengaran.

AHM hanya diam. Mengetap bibir.

“U kalau nk lagi kurus…u beli ubat nilah…nk harapkan corset saja mana boleh maa…” tiba-tiba amoi tadi mula bersuara. Mempromotekan pil langsing pula namun dengan cara yang agak annoying.



*Penceritaan Tamara tamat di situ…




#####

Jadi, korang dah paham kenapa Tamara kata


‘Janganlah dia cakap aku punya saiz L’

Tamara berjalan menuju BukaRahsia. Sesampai di sana…




bersambung...


p/s :: sory, korang…ei tak sempat nak siapkan…




9 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

hakhak... kalau aku jadi tamara pun aku malu :P

Zikri Husaini said...

lah bersambunglah pulak...takpe tungue part 2...

Heidi Shafiq said...

wow.. kalau pmpn pakai ni mesti nmpk berjalan lebih bergaya..

Mario said...

beauty is pain...ekeke

Zikri Husaini said...

huh seksi ke seksa tuh...

hiro said...

nk porn die weihh.

eiffel said...

maisyara potpot :: tuh bukan tamara ler..tuh akak hose mate dia




zikri :: t aku free..aku smbg g...



heidi :: huhuu..sukanyer



zikri :: erk...seksa tp laki sukaaa


hiro :: ???xpaham

Lelaki Ini said...

adeyh!!!
gambar sgt2.....
teeee...ttttt!!!!

haLyZaQiut said...

woww...tergoda i tgk gmbr tuu...