10.04.2010

Terserempak Dengan Gila Seks!!!


salam…


oit korang…dah tiga ari tak berblog dan blogwalking…giler rindu wey…sungguh!!!



ari sabtu lalu ei dan puRpLe dan ada dua lagi pengikut yg menyertai rombongan beraya ke rumah pinkY di sekinchan…giler jauh wey!!!



seawal 8pagi ei da kuar umah…p.cik ei drop kan ei kat st ktm putra…ei turun di st ktm tmn wahyu…sementara tunggu puRpLe amek ei…ei telah dapat gangguan seksual!!!dem!!!



peristiwa tuh klo nk ikot…ader lah kali yg kelima…giler banyak wey!!!sekarang ni ei nak buat listing terserempak dengan laki giler seks…



#####


1. Kes Melancap Di Tengahari


hal ini terjadi masa ei skola rendah, klo tak silap darjah enam time tuh…masa tu melancap pown ei tak tahu mende…masa skola ei memang stok jalan kaki. Pada waktu nk balik cm biasa, tetiba ei ternampak ada satu kereta. ei pown buat tatau jerk la. Bila da lalu, ei pown tak derk la gedik nk usha dalam keta…tp disebabkan mata kita bole melihat sekitar 1800  tetiba ei ternampak sorang laki, klo tak silap laki india agaknya, ngah usap-usap batang sendiri!!!


sumpah ei terkejut sesangat!


namun kaki ei terus melangkah…korang bole imagine budak kecik  tetiba nampak batang berjuntai???



2. Kes Menayang di Dalam lrt


time tu ada la kot 2 atau 3 tahun lepas…masa ei hang out ngan member skola…tp time tu ei ngah amik diploma…kami keluar nek lrt…time tu ngah otw nak balik umah…


bila dalam lrt, kami pown berceritalah…pung pang pung pang…bila da tak der citer memasing mula la, mata ke kiri ke kanan…skali bila mata ni pandang depan jerk, tetiba ei ternampak batang berjuntai…milik sorang laki, klo tak silap dia bersongkok dan seluar slack yg dipakai nyer koyak besar giler wey!!!



mksud ei, koyaknyer...bukan barang dia!!! -.-"


ei syak buah tembikai pown bole sumbat dalam lubang seluar tu…


sumpah terkejut giler…yela…nak kata giler seks pown cam tak mungkin…sebab dia bersongkok!!!



jadi apa kes sebenarnya???apakah dia tak perasan seluar koyak besar sehingga menayangkan kemaluan???


lepas tuh, kompem ler ei pandang tempat lain, dah ler dia dok depan-depan ei,
ei memula nak jerk cakap ngan pak cik tu, 

“Pak cik, burung pak cik terlepas!!!”


tapi, ei rasa malu la pulak kan!!!jadi, ei diam jerk dan terus menelengkan pale usha tempat len…



p/s :: yg ini ei tak pasti kategori GS atau tak????


3. Kes Melancap di Taman


Event ni pown jadi masa dua tahun lepas. Masa sem empat, ei memang rajin berjogging pada hujung minggu kat Titiwangsa. Tapi time tu Titiwangsa da mula terdedah dengan tourist sebab ada nyer Eye On Malaysia.


Pagi tu macam biasa la, ei kuar umah dekat-dekat kol  7pagi…lepas ei da jogging dalam dua pusingan besar kat Titiwangsa tu, pastilah ada aktiviti meregangkan otot dan buat sedikit tai chi. Kalo korang g kat sana, ada sorang uncle pengamal tai chi ni akan buat senaman. Dan ramai yg akan mengikut pergerakannya.


Masa on de way nk balik umah, ei pown jalan la kaki kat kawasan rumah besar-besar kat area Titiwangsa. Untuk keselamatan ei pown jalan kaki melawan arus. Bila tengah syok menhirup udara taman, tetiba ei ternampak sorang mamat tu tengah melancap dalam keta masa melalui kereta tersebut.


ei terkejut. dan ei menyumpah!!!jangan tanya berapa bakul sumpahan ei tuh…
setelah ei berjalan sambil menyumpah dalam masa mungkin adala kot seminit dua, tetiba ei tersedar…


macam mana klo ei kena tarik masok dalam keta, bawak lari pastuh kena rogol???

apakah jurus tae kwan do yg ei ada ini cukup untuk mempertahankan diri???


bila ei dah terpikir cam tuh…dengan segera ei berjalan tanpa menoleh lagi.



dan ei rasa, itulah kali terakhir ei berjoging kat Titiwangsa T.T




4. Stok Menayang dengan Cara Fashionista


ini klo tak silap dekat Giant Bt Caves, ia jadi tahun lepas. Bulan posa tapi jadi waktu malam la. time tu ei da lama tak jumpa akak ei. kami pown jalan-jalan sambil bertukar cerita.
bila di pintu luar, kami terlihat ada bangku. Lantas akak mengajak ei dudok sambil sambung cerita.


biasalah, klo kte da borak mustilah stok tengok muka. bila ada masa rehat, atau lebih tepatnyer  menarik napas, ei pown mulalah memandang sekeliling…



ei ternampak, sorang laki yg tampak agak rare…mulanya ei tak pasan sangat, tapi klo da dia asyik lalu lalang kat depan kami, kompem la ei akan perasan kan!!!
apa yg rare nyer pasal laki tuh???


ei tak bole nk ingat dengan jelas pesen apalah yg dipakainyer. yg pasti ber t-shirt, ei tak pasti dia hanya berseluar pendek atau tidak memakai seluar. sebab dia memakai jaket stok ikat kat pinggang!



bila dia duduk, batang berjuntai dia tergantung!!!sumpah nampak jelas sangat!!!


watder????????


bila ei serasa macam tak percaya, dan mula memandang tempat lain, tapi agak susah lah kan, apa yg akak ei cerita time tuh dah tek berapa dengar…


ei lebih pk kan apa motif jantan tuh sebenarnya???


bila da terpandang depan jugak, ei pandang pula muka pemilik batang berjuntai tuh…

dan dia perasan bila ei ternampak barang kebanggaan dia sambil tersenyum…

senyuman itu tampak bangga…

dan ia juga kelihatan seperti perogol yg dahagakan mangsanya…



dem!!!



ei terus bisik dengan akak ei…

“Jom kita lepak tempat lain.”

dan terus menarik tangan akak ke dalam Giant semula tanpa meminta persetujuannya.
akak ei terkejut dengan tindakan ei dan asyik bertanya ‘Asal???’


bila dah agak jauh, barulah ei ceritakan pada akak.
dia risau dan suruh ei berhati-hati.


berdasarkan picca itu kedudukan kami.
per :: ini bukan pintu utama, hanyalah pintu sisi…korang nk puas aty lagi, g kt sana





5. Stok Menayang Sambil Berjalan



Yang ini plak baru terjadi, kelmarin!!! di stesen bus dekat stesen ktm taman wahyu ketika ei sedang menahan terik matahari.  ei tak duduk di bangku sebab terik sangat, jadi ei hanya berdiri di sisi tempat duduk. pada ketika itu, jam baru menunjukkan hampir pukul 10pagi.


biasalah, bila menunggu puRpLe, pastilah kan kte menghadap jalan raya sebab nk tengok keta…


skali tetiba ada mamat, ei tak tau lah bangla ker, orang india ker…berjalah di hadapan ei…


dan terkeluar batang dan telornye…sumpah wey!!!


seluar berbutang, tapi tidak di zip dan sengaja keluarkan barang kabanggannya!!!
ketika berjalan, dia sengaja mengangkat baju nya agar barangnya jelas kelihatan!!!


dem!!!



ini bukan camtaek da!!!




ini macam shilaker tau!!!


bila skali ei terpandang, ei pandang tempat lain, dan mula buat macam biasa…bila dia sudah melalui ei dalam 10 meter, ei terus menjengahkan pale kat si GS itu…dan dia juga memaling kan muka dia ke ei!!!


dem!!!


terus ei kol puRpLe dan suruh dia datang cepat!!!



12 comments:

Lya Colours said...

haaa mmg mcm cilakak la
kita pon pernah kene beberapa kali la
masa tuh odw nak balik melaka dari segamat
naik bus lompat2
bus plak da nak penuh area depan so terpaksa duduk belakang2 sket
tapi xpe la sbb dpt dok sorang2
kalo kene share dgn laki ke, aku rela berdiri
pastu kat blkg tuh ada sorg mamat ni
then bus jalan2, and benti kat jasin, tiba2 mamat tuh duduk kusi sebelah aku. aku x nmpk la dia buat apa. pastu tiba2 aku tertoleh, aku nampak tut dia wehh !!! aku mcm, omg apa benda pnjg tuh. hahaaha bodoh gila kan
aku takut terus angkat beg duduk kat depan sekali
gila takuit
huuhu

maap terpanjang plak komen
hahaha

MOFASAD said...

kah kah kah

sweet entri nie...
hahahaha



>>_________<<


LoL

hiro said...

mungkin laki yang gila seks (GS)

terlalu ingin:

mahu jadi Goal Shooter dlm netball

mahu jam G-shock.

sekian.

Adlina Husaini said...

ish gila betui laa GS ni..igt batang berjuntai depa tu cantik ke buat tayang2 kat org len..geli siottttt



pemimpin tersungkur, biadap!

maisyara Pot! Pot! said...

hahaha. banyak tempat diorang ni lepaskan napsu serakah rupenya erk? haha xD

maisyara Pot! Pot! said...

woit! aku nk marah ni. kenapa ko tukar URL tak gtau? mati2 aku ingat ko delete blog! T____T

eiffel said...

lya kaler :: ko pown penah kne gk..huhu

fared :: celah mne yg sweet nyer??dem!!

hiro :: lu jgn ajr gwa nan suci ini..

adlina :: xbajet cantek tp dorg bangga!!dem!!!

maisyara potpot :: tuh ler pasal!!!

oit..bukan aku da post byk kali ker kt fb... -.-"

AyuE SurihanyOt said...

gila ahh...ko dah tengok benda tu dari kecik la ekk kiranya??


dem...gua sampai sekarang tak taw lg benda tu mcm mana...hakhakhakhak

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

sama la..ei pun penah kena juga..ada perempuan tunjuk batang berjuntai dia kat ei...kejadian berlaku kat lorong haji taib..


shilakernye~~~~~~~~~~


entri gila lu bikin wa gelak mcm shilaka jua..

maisyara Pot! Pot! said...

dkat fb aq jarang on9. Mana aku tau T_____T

noor afzan said...

uiyoo..gila seks betul..
tapikan, kenapa dorang suka tunjuk kat ei eh?
pelik gak nih.

J. Abdullah said...

seronok ape. belum kahwin dah dapat tengok live. kahkahkahkah!