11.12.2010

Bra Percuma dan Kegunaannya Untuk Kaum Laki


salam…



PERHATIAN SERIUS :: Pastikan Anda Sudah Akhir Baligh untuk membaca entry ini.


oit korang…korang dah baca paper hari ini???


oke, serius ei memang jarang sangat bukak paper, tengok biter pown tak…tapi hanya mendengar biter kat lam radio jerk…kalau sebelum ni, lam kete pak cik ei drive…dapat ler ei dengar…tapi bila ei drive sendiri…tak dan nak dengar…huhuhu


apa kejadahnya dorang nak bagi kat semua penumpang bra???apasaal???
takot ada pompuan tak pakai bra ker????



adesss -.-”

oke…berdasarkan berita ni…tetiba ei berpikir kalau mende ni jadik kat lam Mesia…



kalau yg dapat kat penumpang perempuan, okelah kan…dapat gak bra free…



tuh belom kira nak kena pilih saiz…memula kita citer lu pasal ukur lilitlah kan…dah kalau 

penumpang tuh punya saiz pinggang 38…takkan lah dia punya ukur lilit kat dada 32, ye dak?

tuh belum nak dikira dengan saiz cawan…cawan gred A ke,  B ke atau mungkin D…

*maaf, Z tiada dalam senarai…terima kasih.

satu keje plak nak memilih…*oit, ingat tuh supermarket ker hah??? -.-”

orang dah bagi free kira okelah tuh…rege bra dah ler mahal!!!




p/s :: kalau apa-apa barang mesti orang akan pilih gred A,



contoh :: beli telur ayam…gred A yang paling mahal berbanding dengan gred B atau C…
tapi apasal kalau nak pilih cawan, major sukakan cawan gred D????


*cawan = cup




#####




ni kes yang bagi kat kaum laki plak…


dorang nak buat apa?hadiahkan mak, adik, kakak, nenek atau awek sendiri????
*bg kt nenek????

kalau yg single and available lagi tuh plak nak buat apa?dok plak bujang…

jadi apa motifnyer???




ei imagine apa yg kaum laki ley buat ngan bra tersebut…




1. fon holder – memandangkan ianya berbentuk seperti cawan…maka didalamnya boleh diletakkan pelbagai objek…seperti fon, remote…eh, remote tak bole…kena lagi dalam…mungkin kunci…duit syiling dan sebagainya…



2. mask H1N1 – yang ini kat negara barat dah banyak buat…korang bukan takat boleh jadikan mask time musim H1N1 jerk…






malah korang yg tunggang moto pown bole guna…nak lagi stylo amek yg ader pesen-pesen, corak-corak sikit…yg belang-belang ker…yg ader renda-renda tuh tak digalakkan…




hilang macho der!!!


3. guard – hah, ini pown untuk penunggang moto, maklumlah, laki single memang sukakan moto…senang pown senang, cepat pown cepat, jimat minyak lagi...

jadi, apa yang dorang boleh buat?

yeah, dorang boleh buat guard untuk tempurung lutut dorang atau boleh letak kat siku…






kalau tengok picca ni, tangan pown kne guard…disebabkan ini hanyalah bra…jadi…korang letak jerk bebetol boleh cover siku atau lutut…



pilih bra macam ni sesuai kan...





maklumlah, nak buat lap kaw-kaw…kasik lutut, siku cecah tar…

yang ini, kalau korang pilih bra kaler merah…memang terbaik!!!

dari jauh dah nampak…pasti kawan-kawan korang berasa kagum ngan korang…


PER :: maaf, bra ropol-ropol juga tidak digalakkan





4. span yg terdapat pada bra boleh dijadikan span pencuci pinggan…

atau mungkin span pencuci moto mungkin…
iyela, laki bujang mana masak, bila tak masak jadi tiada pinggan untuk dicuci…
kalau pown bukan mencuci pinggan atau moto ianya boleh jugak dijadikan span gosok badan ketika mandi…



jangan cakap korang tak mandi!!!






5. hadiah untuk prodo – tak…bukan, encik prodo tidak memakai bra!!!silalah percaya!!!





hatta mengumpul bra sebagai koleksinya…er...itu tidaklah pulak ei ketahui…

namun encik prodo amat menggemari bra kaler merah…nah, jadikan ia sebagai hadiah buat prodo…



#####


yang sebenar macam banyak lagi jerk idea…antaranya…



a. pengganti –  boleh jadi juga untuk kegunaan pabila terdesak…terdesak yang macam mana?korang pikir kan ler sendiri…*hanya laki yg lebih memahami…


b. tali bra yang terlalu elastic – sangat penting dalam pelbagai keadaan…seperti mengikat buku…agak-agak kalau banyak sangat buku/fail…boleh lah diikat menggunakan tali bra…
selain itu, tali bra juga digunakan untuk melastik bintang, eh tak…



boleh melastik house mate yang camtaek!!!



kepada laki…tak payahlah korang nk cakap…


“wah…tak sangka…banyak jugak kegunaan bra ni ea…”




lalu terus mendapatkannya dipasaraya berhampiran…





camtaek!!! -.-”







p/s :: abg prodo tamara kan???ngehngehngeh...



Enhanced by Zemanta

29 comments:

Catherine- said...

haha...cantek idea ko tu....

aku rs org mesia lg kreatip utk mempelbagaikan lagi kegunaan sesuatu barang.hahaha...

konfem lelaki2 bujang tu,bila dapat bra free,diorg akan bergambar beramai2 sambil mengutuk dada sesama sendiri! alaa..cam geng2 batang berjuntai..kan kan kan >__<

Kyuubi said...

takan lelaki pun diorg bgi gak? haha bengong.

errk, kenapa mesti nak pilih gred D?? wa x fhm :P

Kyuubi said...

takan lelaki pun diorg bgi gak? haha bengong.

errk, kenapa mesti nak pilih gred D?? wa x fhm :P

Aku yg masih suci,

Blogger 20 Sen

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hehehe...

byk kegunaan rupanya

eiffel said...

catherine :: kahkah!!ko lagi camtaek!!!

xley blah...ko bajet dorg nk pakai ler bra tuh!!!



kyubi :: eleh..poyo lar...kekonon suciii

eiffel said...

gadis sparuh bndr :: kehkehkeh...memang byk pown..eleh..nk paktis ler tuh :P

maisyara Pot! Pot! said...

kasi laki bra tak basah sebulan. leh tahan ke tak bau ye. ;PPPP




* size Z? aku tak leh bayang kn tetek minah size Z mcm mne xDDDDDD

eiffel said...

maisyara potpot :: oit..bra xbasoh ker xbasah???basah mende????

minah typo betol!!!

oit..sengal!!!bra sampai saiz D jerk la!!!!klo Z tuh dah terlondeh gamaknyer...muahahahahahahahahahahaaaaa

maisyara Pot! Pot! said...

muahahahahhahahahaha.... SILAP TULIS LA MAK NYAH!!! aku nak tulis BASOH! xDDDDDDD


yeke sampai D? aku tengok ada cup E tu? pe citer?

eiffel said...

eh yeker??member aku ckp sampai saiz D jerk..sbb dlu dia penah jd salesgirl bra..muahahahahaahahaahaa


lantak ler...yg psti xderk saiz Z...hhahhahaa

maisyara Pot! Pot! said...

siot! ada la. aku ckap ada2 ler! lol! xDDDD




* nk gadoh pasal coli, ape kes?!

Whoopz said...

Bra size DD ada x ei? 'double dang' mwahahah.. 1 lg.. Why is bra 'singular' n panties 'plural' ?
:p

eiffel said...

e'eleh..budak ini...pasal bra pown ko nk ajk gadoh ker hah??? *DDDDD


ko jgn ckp ko yg memakai saiz E itu...

eiffel said...

whoopz :: oit....ko tnya aku macam aku plak konter pertanyaan...ingt per...aku jual bra ker?!!!!cis!!!


ah, mls nk jwb soklan ko tuh

maisyara Pot! Pot! said...

erk? ade aku cakap ke? hahahaha... siot!

eiffel said...

aku xckp pown...aku kata ko jgn ckp itu saiz ko!!!muahahahahahaaa

Lya Colours said...

hahaha macam2 idea ko di hari yg indah ni

eiffel said...

lya :: tuh ler...ari ne terlbh ketip plak...ngehngehngeh

Aqilah Nur said...

erkkk..mcm menakotkan jeee..

eiffel said...

aqilah :: mende yg menakotkan???bra free????

maCy said...

bukan takat kat laki je ley pakai wt cmtu. klo tang2 cup A dia men kasi cup B pon minah tu
na pakai cne? wawawa

eiffel said...

tuh ler pasal kan!!!!tuh klo silap satu cup jerk...abis klo minah cup E tp dpt cup A plak cmne????muahahahahahahahahahaha

Encik Tikus said...

wth bra buat penutup mulut, geli kot, kah kah kah

eiffel said...

en. tikus :: woit, ko g guna yg dah pkai wat per?!!!nak-nak klo yg lom cuci...memg geli sial!!!hahhahahahaahahhahaaaaaa

mario said...

ooo...bole buat tmpt tadah air eh...mmg camtaek...ekeke

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

mmg taek...

eiffel said...

mario :: sengal!!!mne bole -.-|


alvin :: camtaek ler

fndrocka said...

Buat lap tangan lepas makan pun okeh

fafa punya said...

mangkuk!
hahaha.

ko kasik idea bernas tuk aku jadikan span bra buat pencuci pinggan.

since span aku dah reput. boleh la aku selongkar almari cari bra lama kitar semula.
waliao wey!