11.19.2010

DeReturn ke ComeBAck


salam…


bertemu lagi dalam blog camtaek!!!

Ini entry mencapap…tak payah baca pown tak apa…


p/s :: apasal word ‘mencapap’ tuh semacam jerk? apakah menca-pub???

sebab member kata menca-pub tuh asal dari mencari publisiti…jadi kompem ler menca-pub kan…klo mencapap tuh dah len macam jerk…




ah, lantak lar…bukan itu isunyer!!!

‘Woit, wat come back jadah!’

‘Lu ingat lu pames sangat ker, hah?’

‘Rasa cam nak bagi kaaakiiikkk jerk!!!’

‘Ngalahkan otomen the return’


‘Camtaek!!!’



kehkehkeh…chill lah korang ni…tuh pown nak hemoh-hemoh…wat ilek suda…



manyak menda yang ei nak story ngan korang..memandangkan ei baru ri ne masok opiz…


*cis, ari jumaat baru nk masuk opiz, asal tak sambung cuti, minggu depan baru masuk lek… -.-”



1. ei pown da ada kt opiz, ini bermakna ei selamat pulang ke KL…alhamdulillah...


2. mintak ampun mintak maaf kat Alvin + Kamen…sebab tak g melawat dorang kat teluk intan…

‘Sorry-lah wey, itu keta bukan gwa yg drive…nanti satu kali gwa dapat drive sendiri turun ipoh mesti g jumpa korang punya!’



p/s :: jalan pown tatau!!!adesss… -.-”



3. Agak penat yerk membuat onar di wall fb kalian…ngehngehngeh…



4. ari ne semua mak cik-mak cik  jual nasik lemak smua tutup. Jadi, ei terpaksa bekpez mc D yang satu setnyer dalam rm 5…kopi ei refill kekonon nak minum cicah dengan biskut sayor dalam opiz. Sekali bila da bukak pc, rancak dan puas membuat onar di fb kalian terus terlupa itu kopi…sehingga tak perasan kopi itu sudah tertumpah didalam beg plastiknyer!!!


HAMPIR SEMUA AIR KOPI ITU TUMPAH!!!


argh….sangat camtaek tahu!!!


buat penat jerk ei g depan kaunter buat muka tak malu g refill kopi!!!



5. Bukan Geng Bas Sekolah Ramai Yang Cuti…


maksud ei, geng-geng ei ramai yang cuti, tanpa ei sedari!

 Bila tengok YM dorang semua stok offline!!!

CIS!!!ei tader member nk bergossip, nak mengular nak karok…bla…bla…bla



adesss!!! -.-”



6. Disebabkan ei telah menjadi drive aunty ei tak bergaji, jadik ei kena stay back sampai dia balik.
*kami satu opiz dan satu floor!!!

Katanya dia ari ne kena balik kol 9 malam!!!





APA ei NAK BUAT SAMPAI 9 MALAM???????????????






camtaek kan!!!


p/s :: korang tamara kan kalo ei update 10entry sehari?katakan TIDAK!!!
mekaceh...

13 comments:

fndrocka said...

Taik is back!

Lya Colours said...

tdo and on9 smpi kol 9
hehe

kata kila said...

apesal tak jumpa aku!majuk

eiffel said...

fnd :: -.-"

lyakaler :: adesss..berpinar ler mata aku...huhuhhu


kila :: hala-mak...ko pown kt ipoh gk ker?

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

mencapap tu mcm lucah je..


kau tak nak dtg t.intan sbb kau segan nak kawan ngan kami kan..

eiffel said...

alvin :: kan!!!tuh ler aku rasa bila 1st time dgr!!!


msti ler segan...ko kn disegani di sana...saperler aku yg camtaek ni T.T


ah, gedik lah lu alvin...abis lu turun kl xckp paper pastuh tepek picca kt blog+fb apa cer????lu ingt gwa tak sentap ker????jawab skrg!!!!*bapak emo!!!

mario said...

slmt kembali..

Whoopz said...

Welcum bek eiffel tower.. :p

Crazee Lazzy said...

selamat bekerja.. hahaha.. aku pun keje jumaat gak.. hahah...

maCy said...

bgn makan tido la.

dah la cikeding.

kurus nk mmpus..

eceh2 seronoknye mengate org~

ptt la org suke ngate macy. keh2










misssssssss youuuuu.. hapdate la selalu gerenti macy baca ;D

maisyara Pot! Pot! said...

td kn kita dah bermanja di YM, tak cukup lg ke yunk? muahahahaha! CAMTAEK! xDDDDDD

maisyara Pot! Pot! said...

lagi 1, aku suke fndrocka panggil ko TAIK! xDDDD

::cdot the dot:: said...

sila..sila...aku tunggu ko smpi kol 9.01 ni..