11.30.2010

Remaja dan Seks


salam…


PER :: Entry ni mungkin mengandungi unsur-unsur lucah…kekanak di bawah umur dilarang sama sekali untuk membacanya.


hey korang…ingat ei nak sambung entry semalam…tapi…tunggu dululah…
yang sebenarnya ei terpikir…


normal  ker kalau kita bertanya tentang seksualiti?


oke, fine…memang umur kita masih muda dan mentah…tapi disebabkan pengaruh environment dan sebagainya membuatkan remaja yang taktau apa-apa…jadi tahu…

dan mana yang dorang tak paham itu yang menjadi punca untuk dorang mengetahui jawapan yang sebenar….



#####


dalam usia kita yang macam ni…kita akan dibelenggu dengan pelbagai soklan seperti...


‘Best ke comolot ni?’

‘Member kata comolot ni terangsang wey!!!Betul ker?’



dan ei rasa…masyarakat tak boleh lah asik nak salahkan remaja…konon layan porno-lah..padahal

dah rancangan kat tb dah macam tuh…
bukan kita nak tengok sangat pown aksi comolot atau aksi senggama tuh!!!

nak-nak kalau tengok citer omputeh…kira ni aksi wajib adalah!!!

kompom!!!

korang tahu, kezen ei perempuan yang umor lima tahun ngan kakaknya umor tujuh tahun  pown tahu apa tuh comolot


dah tuh, kalau bukak citer omputeh asik kuar mende-mende macam tuh…

budak-budak cam dorang bukan nak tengok sangat pown citer omputeh.  Iyela, dah ler dorang tak paham lagi pown bagi dorang itu bukan rancangan kesukaan dorang.

 Tengah syok-syok dorang main-main kat ruang tamu tetiba dorang terpandang aksi cam tuh!!!


jadi korang nak salahkan saper???

remaja jangan tanya ler pulak kan…kompom ler lagi advance! -.-”



#####


dan antara persoalan yang pernah ei lemparkan pada pinkY dan puRpLe cam…

“Apa rasa seks oral tuh ea???”

dan seriously dorang memang terkejut…

“Seks oral tuh apa pown aku taktau. Ko lagi nak tanya aku apa rasa!!!” jawab pinkY*time tuh dia belom kawen lagi.


“Tak adalah. Aku ada terbaca dalam magazine. Aku pown sebenarnya taktau, tapi cuba pikir logic. Dah nama pown oral, musti ler pakai mulut ye dak?” jawab ei.


#####


Mungkin adalah normal kalau lelaki untuk menonton cerita porno…tapi untuk perempuan plak?

Entahlah, dulu memula ei ingat…

‘Mana ada pompuan layan porno!!!’

tapi makin lama…baru ei tahu…

‘owh, ada jugak yang layan.’

tapi ei rasa…bukan semua yang stok tengok.
sebab, entahlah…bagi ei sendiri ei memang tak suka sebab…rasa macam malulah…hahahahaaa…*blushing!!!

nak-nak kalau korang tengok reramai…seolah-olah korang nak tayang korang punya sendiri…
tuh ler yang ei rasa.orang lain, tak tahulah kan...


mende ni jadi masa sem berapa ei pown tak pasti…
masa tuh kecoh pasal isu lagu Papa Jahat lagu Faboulous Cat yang tengah famous time tuh dengan video clip porno!


hah, memang kecoh ler. sekali bila kteorang tengah gossip pasal isu ni, tetiba house mate pinkY dan puRpLe yang dok bilik sebelah ajak tengok video tuh kat lappy dorang.


kiteorang pown dok tanya lar…tapi dia soh tengok sendiri…
sekali bila bukak…


oke, time ni ei kat dalam toilet…
tetiba terdengar suara pinkY dan puRpLe menjerit!

bukan suara pompuan gersang ea!!!
atau pinkY dan puRpLe yang gersang pown BUKAN!!!!

tapi dorang dok jerit..

“HEYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

sumpah, suara dorang memang nyaring giler…
dan bergema menjadi satu plak tuh!!!
 huh, sehati sejiwa betul!

ei yang tengah lam toilet pown hati tak senang…
kosentrasi terganggu!emosi plak meronta nak tahu
ei pown apa lagi, sepantas kilat…keluar toilet, kuar bilik dan menerpa kat dorang…yang berada di bilik sebelah

“Hah, asal wey? Asal???”tanya ei agak panik.
dorang kuar bilik dan terus berlalu tanpa menjawab sepatah.

ei jadi blur!
bila masuk bilik tuh, dorang tengah pasang video konon-nyer papa jahat…

ei nampak…tapi ei tak tahu apa yang ei nampak!!!!muahahaahaaa…
siyes wey!!!ei malas nak paham apa-apa…
ei terus tergamam dan terus keluar bilik sejurus lepas dua tiga saat kendian…


#####

1st time ei tertengok porno plak, masa dah abis sekolah…tapi bukan yang real punya…tapi version anime-lah…

cerita dia  macam ni…
ei tengah lepak-lepak..dah bosan usha lar video atau lagu yang entah sapa-sapa donlod kat ares.

sekali ei tengok ada satu tuh tajuk klo tak silap ‘Naruto’, ei memang layan gak anime ni. ei pown bukaklah. 
*Dah tengah bosan…taktau nak buat apa.


 Sekali bila bukak…hamik ko!!!

Cerita anime tapi dari mula sampai abis hampir semua nyer stok tunjuk pasal seks!!!

ini bukan camtaek dah!!!Ini macam lak-ha-nat, cam shilaker semua ada. >.<”

#####


sorylah kalau entry ini memang agak lucah…
ini kira persoalan yang tercetus dari soklan puRpLe kat entry lepas

daripada persoalan macam tuh…

korang rasa pada siapa kita nak tanya???
ei rasa mungkin laki dah memang lebih dari tahu…

tapi kalau perempuan pulaak?

adalah mustahil kalau nak tanya parents sendiri…
jadi, sama ada rakan sebaya yang memang kompom korang tak-kan dapat jawapan,

atau dari kenalan yang sudah berumah tangga

atau korang mencuba sendiri.


atau mungkin abaikan jerk semua persoalan tuh.
nanti-nanti dah kawen kompom tahu punya!




tapi…kesian ler plak ngan bakal laki korang kan…kena ajar satu persatu…huhuhu




13 comments:

Whoopz said...

N0rmal je..

eiffel said...

yup..aku pown rasa mcm tuh!

marina anakcikbob said...

ahh.. malu-malu-malu..
blushing..
aku malas nak tanay2 bes ke comolot..
cuba-try-test sendiri la baru tau..
muahahahaaa...

marina anakcikbob said...

eh, cuba ko baca balik unofficial review tadi..aku da edit..wakakaka..

Lya Colours said...

aku baru pas tgk kat fb, member2 share yg budak sekolah, lelaki and pmpn, couple kot, boleh x dia ramas teks pmpn tuh?? wtf gilak ok. terang2 muka budak2 2 ketol tuh nampak. siap nampak lencana sekolah ok. malang x tau sekolah apa je
gila akhir zaman btol nih

maiMOONyet said...

aku belum pernah tgk manusia tanpa nafsu lagi. ^^
































normal ler manusia bernafsu. =.="

twinkle twinkle said...

nnty da ade ank,,jgn bg tgok tv la hehehe senang .-

Enna Banana said...

itu normal jeh, nanti bila dah kahwin baru boleh tahu rasa dia. kah3.
geli geli :P

hamzah ian said...

fuhyoo.. tajuk..

eiffel said...

marina :: camtaek ah ko!!!hahahahaaa



lya :: shilaker apa ni????meh bg aku link dia!!


mai :: aku tau ko memg bernapsu!!



oke..ko nomal :P

eiffel said...

twinkle :: klo xbg tgk tb..t cm katak bwh tmpurong plak jd nyer


enna :: eee...cukenyer diaaaaaa XP


hamzah :: sudahla ko

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

huhuhu..
bak kata pepatah kawan wa..
tak kenal maka tak romen..
haram jadah nya bila dah kenal romen..

eiffel said...

owh..camtaek nyer lu org punya pepatah -.-"