12.09.2010

Tak Boleh Blah 02


salam…


hikhikhik…mode sopan actived…



hi korang…saya sekali lagi nak gelak besar tahu…

tapi saya cover jer…maklumlah…

mode sopan terlah diaktifkan…

ingat tak, saya ada citer pasal isu kat entry ni?

lepas itu kan, bila saya bukak balik blog tuh

dan tengok semula komen-komennya…

ari tuh, saya tak berapa perasan tau,

rupa-rupanya, semua yang condemn tu…LELAKI?!!!


lepas tuh ada penambahan tau…

kelakar tau awak…

komen last sekali tuh paling saya tak tahan, nak gelak guling-guling…

tapi saya tahan jerk…sehingga seluruh badan saya habis menjadi parkinson…

senyuman saya habis panjang dah sampai ke telinga…namun saya tetap 
berusaha sorok kan gigi saya yang tak rata itu

dan kerusi yang saya duduk pula ni habis vibrate semacam tau…

boleh imagine pula, klo saya duduk dalam keta…apa orang luar pikir?



oke, tak perlu bayangkan…

maklumlah, saya kan perempuan melayu yg terakhir sekali…

hikhikhik * sambil menekup tangan di mulut



awak-awak semua nak baca tak,

komen saya tuh, saya malas la nak letak kan…

standert la…klo entry awak-awak panjang, maka, 

saya pown gemar jugaklah mengomen panjang-panjang juga kan…

tak nak kalah!!!


bukti tau, yang saya ni baca setiap ayat dalam entry awak tuh…

bukan macam sesetengah awak tu…tak baca dah terus komen…

lepas tuh komen-nyer pulak

‘Heh’

al-maklumlah, tak ada idea nak komen kan?

ada lagi tuh yang camtaek  cantek sangat…

punyalah berjela saya cerita, awak boleh tanya balik…

haish…nak mintak kaki gigit, cakap jerk lah kan…

memalu pulak, nyampah tau…



baiklah awak semua…

untuk tidak membuang masa awak-awak…


ini komen yang di-reply oleh pemilik blog…




sungguh open-minded kan pemiliknya itu…sopan gitu…siap gelak-gelak lagi
I likeee…eh, silap pulak…
 saya sukaa tau…hikhikhik



cuba tengok encik-encik tanpa nama ni pulak bernyanyi…


wah…


aku hensem, eh silap…




kepada awak yang pasan hensem tuh ::

saya tak PMS lar…klo saya PMS, semua nya saya bantah tahu…

dan pasti saya sudah mencarut habis-habisan…namun, saya tidak 

mengeluarkan kata-kata kesat…cuba awak tengok balik, 

satu pown non-ada tau…jadiknya kesimpulan encik pasan hensem ni 

sangatlah salah…saya Cuma bagi pendapat…sebagai wanita yang berpengalaman…

sedangkan encik langsung tak ada pengalaman ber-PMS kan?

hah, saya rasa encik yang PMS…sebab encik tidak mampu menerima dengan 
rasional tapi penuh dengan emosi…



hikhikhik


aku apai eh, awak apai ::



lagi sekali saya nak gelak guli-gulin bila baca…

owh, baru saya tahu…

pernggunaan bahasa gwa+lu+der tuh semuanya orang tak sekola…

hikhikhik…mesti encik apai ni warga emas kan?

klo begitu, baiklah…saya tidak akan membuat sebarang kenyataan…

bukankah yang muda disayangi, yang tua dihormati…

tak gitu encik apai?

p/s :: macam mana pula dengan penggunan 'doh' yg encik taipkan itu?


hikhikhik




dan yang terakhir sekali…*sila ketawa tutop mulut yerk…


en finaz ::



iyelah kan…saya tersangatlah setuju dengan encik ni tau.

bahasa itu melambangkan imej kita, ye dak?

nak-nak saya ni kan wanita…haruslah sopan, lemah lembik…

mana boleh guna bahasa gwa+lu+der semua ni kan…tak elok!!!



hikhikhikhikhikhik


jadik, haruslah saya meminta maaf kepada ‘peminat’ saya ni kan…

sebab mereka jujur dalam menyuarakan pendapat walau pown malu nak letak id masing-masing kan…

hish, tak baik tau awak-awak kata ‘peminat’ saya ni tiada telur…

kita mana boleh cakap macam tu…

mungkin mereka semua tu pemalu orangnya, tapi tidak malu pula meng-condemn orang


berani bukan?!!!


jadi, awak-awak semua rasa berdasarkan komen mereka-mereka ini…

*melainkan pemilik blog tersebut


awak rasa siapa yang PMS sebenarnya?



p/s :: update :: link di ruangan komen.








17 comments:

kata kila said...

tido wei.tido.meh aku dodoikan.buat bodo

eiffel said...

kata kila :: hikhikhik...awak ni..

Catherine- said...

ei letaklah link! boleh gak aku gelak2 sama...keh keh keh ..

diorg yg anon kondem ko tuh yg ade kanching gigi kottt....

keh keh keh...

LadyRye said...

letakla awak..saya nak baca..mebi boleh saya rage sesama...awak niiii gedewksss tauuu...

eiffel said...

catherine :: hikhikhik..t aku carik balek

eiffel said...

hish...atas permintaan ramai...

iyela2...saya kasik

nah

Catherine- said...

ok ok... cepetin donk...keh keh gelabah la org yg nak komen pasal ko pompuan x sesuai guna gua lu n nak komen panjang2 pastu konon bajet best. isk.. org tu emo lebih...

eiffel said...

catherine :: hikhikhik..sebenarnya..saya pown tak paham, nape ngan meka2 ni?

Umie Nadhirah said...

bawak bertendang..
hrmmmm...

eiffel said...

umie :: hikhikhik...saya ni memng penyabar orgnya

NAJ HEBAT said...

hye eiffel sayang..

meh sini gua nak bg pelempang palembang tahap camtaek kat peminat yg camtaek jugak..

meh meh.

aigoo~ kalau 'aku' ada kat situ.. memang 'aku' goreng seko..seko..

suka hati lah.. gua lu.. der.. tak ganggu ekonomi negara. najib pon tak bankrup kalau 'aku' guna gua lu. ada paham.

orang Malaysia yang 'berpendidikan' pon suka tengok citer indon, yang penggunaan kata nama 'gua lu'..

ada sesape kesah?

derr.. gua tak kesah.

p/s: eiffel sayang.. gua tak PMS, tp tengok calender mcm nak sampai waktu. keh keh keh.

babai sayang. panjang sgt kah?

maiMOONyet said...

auwww! lembut yea bahasa u... auuw! auuwwww! auuuwww! xD


* aku guna gua lu takde pun nk bising. mereka datang bulan ni. hikhikhik...

Whoopz said...

Hurm.. Mohd faizal rawks.. Hahah

eiffel said...

naj hebat :: hai naj yayang..

dlu saya ingt awk ni laki..sbb nama naj...oke..skrg da tau..pompuan..

ngehngehngeh..tuh ler pasal..itu pown nk jadik isu..padahal bukanyer satu masalah pown..sama ada bole terima atau x..tuh jerk -.-"

xperk, saya suka komen pepanjang..bermkna..awak baca dan idea yg ingin dismpaikan..


mai :: -.-" tuh ler..saya tak paham ngan meka ni

whoopz :: yup!!memang rawks!!!

Ah Laang said...

kalau gua betul2 komen, mau lu pengsan terus

maCy said...

mntang2 dorang hslkn sperm xperlu hadapi pre sperm bla bla bla period~

+d.O.Y.A.h+ said...

ahahah. sume cam nak mamp je an. grr~! bajet ppuan sume nak kene ayu ke? crettt! jadi diri sendiri lagi bagusla kan? :)
erkh. bayangkan kalo dorang yang kene pms. ha baru taw. agak2 kalau kena pms lepas diorang melancap lagi terbaek kot :P cit. ape yg gua komen ni? macam haram. ahahah.