2.08.2011

Nama Awak Siapa?


salam…

hey korang.dah lama ei tak citer pasal si gedik ini. hobinye terang-terangan suka menggedik.




dia ni kezen ei yg dah masuk enam tahun.cuti baru ni, dia telah dihantar balek ke kampong dan melepak bersama opah sedaranya dan juga mak2 sedaranya.






tengok, asal nk amek picca je, muka dia je yg inteprame terlebih!

**bukti dia sgt gedik, time ne baru umo 3tahun, dah menggedik!


ini based story salah sorang dari makciknya.


di satu hari, mak sedaranya membawa dia ke taman. kemudian, bila dah main kat taman, dia pown join lar ngan budak-budak yg lain.
salah sorang budak tuh pown tanyalah nama si gedik ni

“Nama awak siapa?”
“Nama sy Izzaty, DARI KL.” jawab si gedik.


ada rasa nak menyepak tak? -.-”

6 comments:

marina anakcikbob said...

haha..
nama saya marina daring.. hahaha..

eiffel said...

@marina anakcikbob :: camtaek!byahahahaaaahahaa


hey, nama sy eiffel comel.lol~

Whoopz said...

nama sedara sy whoopi goldberg..

Comel bdk tu.. Kim salam kat dia..

Catherine- said...

nasib baik budak lagi.kalau x konfem! makan kaki grrr!

Lya Colours said...

wah kecik2 kemain dah ni.
"I Lya dari melakau"
muehehehehe

PutRi_nAdiA said...

sy nadia,, dr korea,, heheh dr SB ler,,,