3.09.2011

JGS, AZ, kipas-susah-matik dan Gay?


salam…

hoi hoi!**ala-ala citer Gumiho tuh!
pepagik lagik ei dah gila join Maisyara Pok Pek tuh g main tukar picca profil fb ngan tweter kepada Jang Geun Suk. Sapa yg tak tahu, Jang Geun Suk tuh merupakan pelakon utama dalam citer Mary Stayed Out All Night a.k.a Marry Me, Mary/3M! 












Kalau sebelum ni dia terkenal dengan drama You’re Beautiful a.k.a He’s Beautiful. Kiranya, 3M ni drama latest dia-lah! Jadi, ei sengaja biarkan Maisyara penin dan muntah-muntah tengok picca dia lagik kat sini!






cute ler pulak dia buat muka cenggini, kan?!**lelaki sila pejam mata!











lain giler, kan bila JGS wat rambut cam ni...










Lepas dah berbalas komen kat fb tuh, boleh plak ter-cakap Anuar Zain gay! Yang itu, ei tak pasti…tapi ramai jerk kot yg meng-iya-kan…tapi kalau tak betul?

lantak-lah!malas nk amek port pasal artis sangat dan ei malas nk menggila-i sangat. Setakat minat cenggitu cenggitu jerk! Kalau jadik kipas-susah-matik pown, bukan dapat apa pown, ye dak?


 p/s :: jadah apa tetiba terbuka kenali gay dengan antara ciri-ciri gay  dan kemudian di komen oleh seorang yg mengaku gay!


sungguh camtaek! [baca :: watdershit!] -.-"
Enhanced by Zemanta

11 comments:

marina anakcikbob said...

disgasting weh mamat tu!

marina anakcikbob said...

maksud aku mamat yg ngaku gay tu.. bodo..

diana said...

ei..
siap ngaku..
baru lepas langgor tiang kot..

Frodo Baggins said...

yer wa ngaku gay
ky jelly plus mariii


>>___<<

maiMOONyet said...

hello hello~ makcik! this is my hubby. so, pelis back off ok? *jelir lidah!* :PPPPPPP



(gedik tak? xD)

maCy said...

cup.

kiss untuk gadis blogger.
flying kiss untuk jejaka blogger.

rindu kamu, kamu dan kamu.
teruskan usaha di arena ini.
maCy hilang tapi ada.

*salam sayang dari maCy*

:)

kata kila said...

errrrrrrrrrrrrrrr. otak tinggal separuh kot

Heidi Shafiq said...

dorang ni yg muke cute ni gay x? :P

Whoopz said...

kalau gwa kata lelaki tu c0mel bleh x? Gay x? Mwahahah.. Hish.. Kecut asshole gwa..

maiMOONyet said...

@Heidi Shafiq ehem~ hati2 sikit erk cakap mamat ni gay :PP

Frodo Baggins said...

cantik mana lu punya entry td? baru gua mau bagi idea header coli polka polka kah3