3.16.2011

Tiada Lagi Header Bra Terkoyak! -.-"


salam…


uhuk..uhukk…**batuk cam ala-ala tok wan…
disebabkan korang semua mata spero…asal dua jer ingat gunung-ganang. asal bulat jerk ingat breast…bagi breast feeding, baru tahu!eh?lol~

nampak bra bunga-bunga lar, ropol-ropol lar…bra kena gigit dengan tikus lar…
camtaek sungguh!



tak nampak ke ei beriya-iya lukis camtaek?! ei memang saja je tak nak lar lukis terlalu clear sangat, berpusing-pusing lar, tapi ekor dia ei lukis apa…pintal skit!


kalau korang tengok kat bawah ni, sebenarnya ada macam-macam jenis taek korang akan nampak…

adakah yg ini yg korang suka?owh, katakan TIDAK!**jijik lar wey!

euwww!




macam mana dengan yg ini?


se-mart, kan!


kamon-lah, tak kan nk serupa kot…bagi lar lain sikit.


 tapi bila ei tengok balek, cam burung pown ada, kan!kahkahkahkah!!


fine, nampak sangat tak reti melukisnyer tuh!

der, gwa lukis pakai mouse kot atas Microsoft word bukannyer atas canvas photoshop mahupun ilustrator. Hatta melukis menggunakan pensel dan kertas pown bukan! Kalau pensel dan kertas, mungkin lain pulak jadinya!hahahaaaa**alasan!




jadinya, ei malas nk lukis balek. tapi ei adjas lar skit header tuh. supaya tak lar nampak macam ei menyidai bra 8 tahun lepas berropol-ropol atau berenda-renda yg telah menjadi makanan tikus!
ini header bra tersidai.



dan yg ini plak antara beberapa header camtaek yg agak camtaek!

red



white


black


camtaek!


amacam?camtaek tak semuanya?lol~

15 comments:

Lya Colours said...

wei bunguk la ko aku tgh usha blog ko sambil lunch !! grrrr

tapi header kau yg ni cute.

nurkaloi said...

hahah cntekkk tak camtaek puwnn

nak yg wrne hitam putih uhh
santek oke

maiMOONyet said...

jahanam punya entry. ape sal ko letak gmbr taik betul ngok?! terbantut aku nak makan wei!

marina anakcikbob said...

lorrr... diorang nampak cam bra terkoyak? hahaha.. sungguh gampang..

twinkle twinkle said...

header ni comel ;DD

Whoopz said...

banyaknya taik wei.. Geli arh..

diana said...

entah kenapa akak tak nampak pun macam yang mereka2 nampak..
bagi akak header dulu ok je..

eiffel said...

lya :: kehkehkeh..kn korang suka ltk picca camtaek!lol~

canteyq+camtaek memg bejst tiut pown!lol


nurkaloi :: yg itam putih tuh pown, se-mart, kan!


mai :: pdn muka ko!suka sgt...hahahahahaa


marina :: tuh lar..kecik aty aku tau!

eiffel said...

twinkle2 :: kehkehkeh..camtaek, kan!


whoopz :: tp lu suka, kan?lol~

diana :: tuh lar psl, kak!dorg ni, imgine lelbh sgt!hahahaaa

MATAHARI said...

-.-" aku tengah makan hersheys ni,


grrr..


loya tekak tengok ituuuuu

haLyZaQiut said...

alololo comeynya taik tuu....koh3...

oranglidi said...

pada aku, taik yang sewaktu dengan taik berputar tu adalah taik lembu dan kerbau.. jarang manusia mampu memiliki taik yang sesempurna itu.. hatta taik burung dan taik cicak adalah berbeda.. fuuh..

taik adalah satu seni kan?

apepun, header yang ni smart. hehe

eiffel said...

matahari :: xper..cekelat ko tuh, xde efek pape bau pown!lol~


lija :: sy tau, ia memang tiut!

org lidi :: hahahaa...betul ckp ko!taek gk terhasil dr plbg pngaruh spti mknn yg dimkn oleh makhluk.stiap nyer berbeza!dan, mgkin ianya juga satu seni!lol~

hohoho..thanks for ur coment~

HEROICzero said...

header red / black tu menarik. =)

oranglidi said...

haha! takde. aku cume masih wondering ape sebab taik dijadikan subjek utama blog ni. hahaha