9.07.2011

Bukan Ceghita Hari Raya


salam…

disebabkan saia masih Parkinson maka saia tak berapa nak menaip sangat.ah, apa camtaek sangat entah kepala jadi blur setiap kali saia ingin menaip entri. tapi kalau saia sedang mengiron baju atau menyendiri…ada saja cetusan idea ini mengalir. camtaek betei!! mencik, tahu!

jangan nak tanya sangatlah pasal raya saia! ye, memang saia punya baju raya 7 PASANG!!! tahun ini, saia tempah baju saja 4 pasang, 









yang ini baju yg di amek dr kedai mak. malam tadi baru saia lekatkan batu kilat-kilat


lepas tu, adik saia bagi 2 lagi pasang baju kurung…alasan dia bg saia, adalah sebab jarang. Nasiblah saia memang memakai inner jika berbaju kurung. jadi tak kesah sangatlah.
walaupown saia ada baju kurung 7 PASANG, tapi saia masih belum memakainya walau sepasang sekalipown -.-”


hal ini adalah kerana saia tidak ke mana pown selain lepak di Genting pada raya kedua. miaahahahaa




anda kena paham, inilah nasib budak kl punya raya, yang tiada kampung dan tidak ramai sedara. heu heu heu**sila sebut heu heu heu dengan gaya mulut yang muncong sambil menggeleng-gelengkan kepala.**



 Pada raya pertama, bekpez saia adalah set Sausage Mc Muffin with Egg dari restoren Mc D, manakala set Dinner Plate, KFC pada waktu lunch. American betei saia ni kan. -.-”

Jangan nak perli sangatlah hoi! Mana ada kedai yang bukak time raya! Hanya fastfood saja yg ada. Kira syukurlah tu, dari orang Somalia tu tak dapat makan. Bukan bulan puasa, pown kena puasa, tahu!**memujuk hati apabila raya kelapan baru dapat makang Rendang dan nasik impit. tsk tsk tsk



Oh, sebenarnya saia Cuma mahu kongsikan sedikit gambar camtaek ketika di kedai emak buat bahan anda awet muda.**Sila senyum di setiap gambar yg ada, untuk mendapat kesan awet muda yang diperkatakan.





saia bosan, maka purak-purak jadi patung.heu heu heu






yang ini plak adik soh saia test jubah yg baru dibelinya. siap buat tawaran lagi jika saia mahu.ah, tetiba rasa kesal pula menolak perlawaan adik. dalam jubah tu, saia siap pakai tshirt dan jeans lagi.kahkahkah!!




last kopek punya gambar!












bergambar dengan badan patung.


p/s :: Sila jangan tanya, mana gambar beraya. Sepak mahu?!!!

16 comments:

zombie said...

kahkahkah. gambar last tu aku baru je nak kata


rampingnyewwwwwww!

Cik FaRiZaM said...

hahahahahahahahahahahaha.....................gambar yg di edit tu ...lawak la....

Whoopz said...

pergh.. Pinggang kerengge.. Pewiittt..

eiffel said...

zombi :: kahkahkah!!!seramping ramping patung tu, ia sama saiz dgn pinggang saia.heu heu heu

faz :: manada edit.saia cuma crop dn tukar kasi cerah sikit jer.tu smua gambar snap betei2 lah.heu heu heu

eiffel said...

whoopz :: alololooo..


kahkahkah!!

Raihana Izzati said...

kedekut betei.tunjuk la muka orang sebelah tu.

eiffel said...

Memang tak,lah.hahaha

eiffel said...

Memang tak,lah.hahaha

eiffel said...
This comment has been removed by the author.
marina anakcikbob said...

kalau aku lalu kat kedai mak kau, aku nak lempang patung satu2. mana tau kot2 TERlempang kau.. muahahaa..

HEROICzero said...

gambar last tu kemaiin ramping .

ha ha ha patut lah .

haLyZaQiut said...

amboi, beraya di genting rupanya...kemain urban lagi keennn...?? siap nk blur2 kan wajah....hahahhaa...

*eh rugila x amik jubah tu....nice tauu...

eiffel said...

marina camtaek!!kahkahkah!!

heroic0 :: ramping2 pown, sama saiz ngan saia, tahu.hahahahaa

lija :: alololooo..hahahaha

yup.tetiba rasa cm nyesal je x grab jubah tu.tp saia tatau nk pkai bila.heu heu heu

myMOONyet said...

kaburkan gmbr mamat sebelah tuh kunun macam retis lettew :P

eiffel said...

macam retis?kahkahkah!!

bloghok said...

CAMTAEK..KIFKIFKIF