12.04.2013

Pindah



Assalamualaikum

Wow, lama giler tak update blog. Aku ni tak berapa gemar sangat nk update klo orang sebelah ada.malu kot klo orang baca, padahal dulu aku yg selalu soh opiz mate baca.kahkahkah!!!
Banyak nak share. tapi takut korang malas nk baca pulop.

Sblm ni entry pasal umah nenek aku terbakar. Actually, aritu pas kawin aku nk dok situ, da siap kemas smua, tetiba makcik aku plak meninggal. Pakcik aku soh aku stay…ni kitaorg da dapat uma dari DBKL, dkt Bkt Jalil. Dan kitaorang da pindah sana, dekat sebulan.**dah dok sebulan, baru nak citer ye dok?!hahaha




Masa aku packing baju kurung aku. Bayangkan almari besar cm katil queen, penuh smua dgn baju aku. Memandangkan perut aku da besar, nk zip pon tak boleh, kena la packing terus sampai tahun depan.




Ini view luar tingkap. Belah kiri ada Golf.




Ni, dalam umah.



Yang ni plak, dapur letrik hadiah dari member. Ingatkan ianya jd perhiasan je. Tak sangka aku guna gak. Ni semua laki aku la ni. Beriya!
Setakat ni baru try masak megi, goreng telur dgn buat cucur. Ala, cucur tambah air tu je.
Yela, mana ler ada freezer semua tu. Periuk nasi pon lom ada lagi. Pinggan sudu pon ada dua tiga ketul je tok kami berdua.hahaha.orang kata, slow-slow la :D




Last skali, gambar ni aku da upload kt fesbuk, sampai bape puluh orang dok like, time aku kurus takde pon like kemain ramai cenggini.pfft!