6.05.2013

Hilang Diary


Argghh…

Stressnya bila diary digital aku dah ter-uninstall!
Tadi aku tengah membersihkan tab aku. Sekali ter-uninstall kan juga diary aku. Bila aku install balik, memang takde semua entry aku.

Damnit!

Sekarang ni aku terfikir, dekat mana lagi yg sesuai buat diary. Memanglah best bila kita boleh archive file tu kat memana macam dropbox. Masalahnya, dekat dropbox tu kita tak boleh nk privasi kan folder tu. Hurm, mohon dropbox letak option dekat folder or file sebelum bukak. Nanti kalau ada orang usik pc opis aku ni, tak adalah dorang terbukak kan sekali diary tu.
Dekat email pon aku tak yakin. Sebab kezen aku punya tab, semua pakai emel aku. Youtube dorang, semuanya. Sampai kan, entah cemana semua gambar dalam fon aku, pon ada dekat dalam tab dorang. Ni mesti gallery tu link dengan email aku. Entahlah.

Kezen aku tu, nama je ada email. Tapi password semua apa pon dorang tak tahu. Yela, budak baru umur 8, 10 tahun. Yang buat email t upon abah dorang. Aih, ni nanti kena setting balik dorang punya tab ni.

**sedih ah, diary aku dah hilang. tsk tsk tsk