5.17.2012

Ceconteng!


Salam…

Disebabkan bosan yg teramat tapi pemalas giler nk siapkan keje, maka,saia telah mengisi waktu lelapang saia di opiz dengan menconteng

Ideanya bermula dari pengaruh menonton Fashion King yg dok men-design baju. Yela, namanya Fashion King haruslah men-design baju ye dok. Jadi saia pown tetiba rasa macam best je klo buat cenggitu jugak kan. Selain dari tu, ianya timbul gak dari design sweater saia.oke, malas nk men snap-snap dengan sweater sendiri. Lenkali jela ye saia nk berfotogediksebabtahusendiritakcukupfotogenikpfft.


Seperti biasa, hasil contengan juga adalah pengaruh dari Kouru! xD









Oke, saia tahu tak cukup cantik.

Yela yg sebenarnya takcantiklangsungpowntapilantaklah.saiabukannyakartunisatausewaktudengannya. Ianyahanyasekadarsernokseronokdanmengisimasalapang. tehehehe


5.03.2012

Jangan Nengok La Woi!


Assalamualaikum!

Sebenarnya dah berapa ramai yg request utk buat entry pasal drama korea ne. Namun, malamnya…saia agak kesibukan di ofis. Oke, kekadang tu tak adalah sibuk sangat. tapi disebabkan kami duduk kemain rerapat macam sardine. saia telah menjadi agak segan nk update entry. Manalah tau, member sebelah intai-intai ketika saia sedang rancak menaip. Malu lah saia.Alololo…

Yang sebenarnya, saia tak berapa gemar sangat kalau saia buat keje ada org tengok. Oke, ini bukan keje. Tapi…yeah...saia tak berapa gemar sangat bila tengah buat keje ke menulis ke menaip ke papela pastu org dok perati je apa yg ko tgh buat.

Ala, macam time korang nk pi jawab exam tu. Apakah korang selesa bila cecikgu or lec korang dok intai-intai tengok jawapan korang? Apa, korang ingat cikgu/lec korang tengok tu sebab nk tiru korang ke?Manada! Mestilah nk tengok cemana korang jawab. Betei ke idak. Ala, kalau korang jawab salah pown. Bukannya dia nk tlg pown, ye dak.

Oke, saia dah melalut.

Ah, pendek cerita macamlah kawan sebelah ko tu dia tak tahu blog ko!

Jilakak betei!kahakahkahkah!!

Tapi saia tetap malu hoi!!!Nak baca, baca la sesorok ke.*ah, bukan dulu aku yg pi soh dorang baca ke?kahkahkah

Ala, kalau dulu.dorang kat tingkat atas, saia kat bawah. Manada bertentang mata. Maka, peratusan malu itu berkurang, tahu.hahaha!!!

Tengok saia dah terlalu banyak mengarut sampai terlupa nk citer apa.kahkahkah!!
Lenkali ler saia update pasal drama korea, ye.tehehe