5.27.2010

Aku + Muncung ku = Gedik???


Adoi…sekarang ne memecam contest yg eiffel usha kt blog yg cam besh tok di join…bukanla mengharapkan hadiah atau nak menang…jz suka2, tambah member + bla…bla…bla…
Dalam dok belek2 tu…eiffel ade jumpa contest wat muncung…hahahaha…tajok itu sangat xley blah ye tuan-tuan dan puan-puan XD
Xdela..sebenarnya tajuk contest tu aku, muncung dan gedik…
Kat bawah ne ade syarat-syarat tok korang yg berminat tok join contest ne..jom kte check it out!!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
syarat penyertaan :
1.    menjadi followes tegar missyaniabdullah.blogspot.com
2.    mesti pix single...capel² direject sama skali..
3.    dalam pix tu mesti muncungkan mulut..hehehe...xkisahla cam ner pun ..nak herotkan mulut pun boleh haih...( trend budak2 skung muncung mulut bila bergamba ..kemain lagi )
4.    anda perlu komen kenapa anda suka pic itu oke
5.    korang kena letakkan pic korang yng kiut miut ( mulut muncung oke ) dalam blog korang then sertakan skali ngan link belog missyani ni oke..
6.    korang kena copy gamba kontes ni & letakkan pic kontes ni di side bar belog korang
7.    sekiranya korang berminat korang leh komen di bawah entry ini oke..no need to komen kat shoutbox..susah...letakkan skali url belog korang..
8.    kontes ini bermula 13/05/2010 until 26/05/2010.
9.    terbuka kepada semua
hadiah² : 2 helai inner two tone oke

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
######################################################################

~~Main Tag Kawan~~





Hoho...semalam eiffel telah ditag oleh cik marina tapi eiffel xsempat nk postkan...di post beliau tu bertajuk 23 perkara yang mungkin korang xtau????-.-  "sape la penciptanya ne??nape pilih 23??nape xpilih no genap??dan nape "sikit sangat" nape xwat 1k perkara yang kompem korang xtau"...(asal  bunyi persoalan tadi tu cm xpuas aty je???+ asal banyak sangat tanye neee???)
xdela..saje je mewujudkan kekonpiusan korang XD
berbalek kepada tema tajuk yang mereka buat tu, jap(eiffel nak tengok balek syarat2 men mende ne =P)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Syarat2 Penyertaan
  1. Tulis 23 rawak (random) tentang diri anda (x kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)
  2. Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)
  3. Kalau x ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni kan...(kat sinila...xkn kat sana lak =P)
  4. Syarat Xtra - Sape yang kena tag tu WAJIB post kan entry ne... (syarat ne eiffel yang buat sendiri sebab xfun la klo orang yang kena tag tu xwat pape kan...cmne game ne nk berkembang...tol x??)

5.25.2010

~Contest Senyuman Yg Xikhlas?~

Hiii u ollz..tu ari eiffel ader post satu contest tok korang join kan, korang ade join x??sape yg belom join, cepat2 ler...tarikh tutop nk dekat da...Kali ne, eiffel ade jumpa satu contest mengenai senyuman paling xikhlas di dunia...memang betol ade...syarat2 dan kesemua xplanation ade kt dalam tu..eiffel malas nk taip pepanjang korang jz folow jw...


Siyus eiffel cakap eiffel xsuka pic ne...dari mata tu nampak cam sedey jw...pastu senyum powm cam apa je...hahahaha..memang naik nyampah tengok lelama..(member eiffel cakap lak cam gedik je)huhuhuhu


Klo yang tadi tu nek nyampah...yang ne lagi terok...rasa cm nak sepak2 je...siyus eiffel cakap, burOk giler...niat aty, saje je nak sakat dak yang ngah tdO tuu..sOh ler c kakak nyer tu amek pic...skali bile dia snap je, muka cam ne lak...nak senyum, tp..cam apa je...eiiiii...memang nyampah gilerrr r tengok!!!muka sangat xley blah pada ketika itu...huhuhuhu


So klo korang rasa korang ade lagi pic yg korang rasa korang boley menang, pe lagi, jom la kte memeriahkan lagi contest ne...XD



5.21.2010

Jom Join Contest "Anda Rasa Anda Cukup Pantas?"

                                            


Dalam aku dok sibuk usha blog orang..tetiba aku ternampak contest anda rasa cukup pantas? …aku pown saje-saje la join…tapii…aku tau la aku xla cukop pantas dalam menaip ne..huhuhuhu…aku rasa aku xleh nak potong dorang kot… Berdasarkan result kt bawah pown korang da boleh nampak...giler jauh...aku jz berada dalam 4k++???

                                                                 ~ jauhnyerrr....~


Giler r...aku rasa klo korang rasa korang terer..join r…pada firasat aku la kn..sape yg menang no 1 tuu..mesti stok taip pejam mata je dw..siyuusss dw…even tgk screen pown xpayah..yela..semua keyboard tu ada lam otak je…huhuhuuhu…aku pown xla berharap sangat nak menang kn…jz tok suka-suka je XD

Upe lak, lepas korang usha contest anda rasa cukup pantas?  pastu korang jz ikot je arahan dalam tu…Oklah...pada yang mencuba basib tuu aku ucapkan Ganbateeee Kudasaiiiiiii!!!! \0/

p/s : Aku pown nk sambung berlateh ne…taip sambil pejam mata ♪♫♪♫ 

5.19.2010

Penin~

Serasa aku…telah terlalu lama aku tidak berblog ne…mesti korang tertanya…bz sangat ke aku ne..hehehe..aku hanyala meng “usha” blog orang lain je…dan juga ber “gamming” dalam facebook. Sesampai dirumah..apa yang aku buat sebaik membuka sandal yang aku sarungkan…hanyalah membuka pc dan terus log in fb…terus masok game…dengan niat.. utk member staff aku yg rajin dan bekerja keras dalam memajukan restoren city kesayangan aku tuu…tak lupa juga hotel city, café world dan berbagai game yg aku telah masok untuk menghilangkan rasa bosan yg mencengkam…lalu mengurangkan rasa rindu pada tunang tersayang~~

~inilah pic restoren city aku~

Kini selama sebulan aku telah diharamkan untuk menyentuh pc dirumah…dan kini aku hanya beronline di opiz..namun, di opiz bukan la boleh buka game pown…wpown ketika lunch hour…tp sememang nyer TAK boleh langsung….adoiiiyaiii…abis la mati kebuluran staff aku tu…abis la smua bisnez aku yg telah maju tu…sedangkan sehari tak online pown rating bole jatoh…ne kan plak sebulannn…hurm~~

Apabila tidak dapat lagi berfb dirumah…aku mula mencari aktiviti yg boleh aku lakukan ketika bosan dirumah…selain keje-keje rumah yg memenatkan…nk menonton tb yg jarang skali rancangannya adalah kesukaan aku…tentu shj aku memilih lepak di bilik…sambil membaca buku…dalam bulan ne, aku da beli 2buah komik keluaran gempak-starz iaitu Snap karya Xan dan juga komik Maid Maiden karya Kaoru’s kesukaan ku yg baru kubeli semalam…manakala sebuah majalah pesona pengantin sebagai panduan untuk aku mula merancang hari bahagia….


~Komik Maid Maiden antara karya Kaoru yg aku baru grap~

Bila aku melihat penerangan mengenai persiapan majlis kahwin…lalu aku berkira-kira mengenai hari, bajet dan smuanya…aku mulai merasa agak panic…argghh…banyak nye yg aku nk kena buat…aku memang xsuka mengaharap kn mak aku yg buat…klo boleh biarlah aku yg uruskan…tp…bila pk balek…aku rse…ptotnyer mestila kena ada org tua knnn…aku da penin~~

Mana tidak nyer…ade lg 6buln dr bulan yg kami bajet…walau pown xkompem kn tarikhnya…tp bajet adela ujung taun ne…dan sekarang…hnya beberapa ari lagi tok the end bulan May…oh tidakkkkk…banyak gilerrrr nk kne buattt~~