5.25.2010

~Contest Senyuman Yg Xikhlas?~

Hiii u ollz..tu ari eiffel ader post satu contest tok korang join kan, korang ade join x??sape yg belom join, cepat2 ler...tarikh tutop nk dekat da...Kali ne, eiffel ade jumpa satu contest mengenai senyuman paling xikhlas di dunia...memang betol ade...syarat2 dan kesemua xplanation ade kt dalam tu..eiffel malas nk taip pepanjang korang jz folow jw...


Siyus eiffel cakap eiffel xsuka pic ne...dari mata tu nampak cam sedey jw...pastu senyum powm cam apa je...hahahaha..memang naik nyampah tengok lelama..(member eiffel cakap lak cam gedik je)huhuhuhu


Klo yang tadi tu nek nyampah...yang ne lagi terok...rasa cm nak sepak2 je...siyus eiffel cakap, burOk giler...niat aty, saje je nak sakat dak yang ngah tdO tuu..sOh ler c kakak nyer tu amek pic...skali bile dia snap je, muka cam ne lak...nak senyum, tp..cam apa je...eiiiii...memang nyampah gilerrr r tengok!!!muka sangat xley blah pada ketika itu...huhuhuhu


So klo korang rasa korang ade lagi pic yg korang rasa korang boley menang, pe lagi, jom la kte memeriahkan lagi contest ne...XD



3 comments:

FndRocka said...

susah nak dapat tu gambar senyum tak ikhlas...klo da byk gambar senyum tak ikhlas tumesti ada something wrong..

Latest Entri Fndrocka: 7 Hari Menjadi Cikgu Zara

alfi a.k.a epy (kawaii eiffel) said...

hahaha...tau xper..klo xsalah owg yg diambil, musti slh org yg ambil pic..*salah kn org lak XD*

aisyah bet ^^ said...

halu2..sorry lambat jenguk..ai bz la u..hehe;)
thanksss tau tau tau sbb join contest sy yg xsbrapa ni..hihi