5.27.2010

~~Main Tag Kawan~~





Hoho...semalam eiffel telah ditag oleh cik marina tapi eiffel xsempat nk postkan...di post beliau tu bertajuk 23 perkara yang mungkin korang xtau????-.-  "sape la penciptanya ne??nape pilih 23??nape xpilih no genap??dan nape "sikit sangat" nape xwat 1k perkara yang kompem korang xtau"...(asal  bunyi persoalan tadi tu cm xpuas aty je???+ asal banyak sangat tanye neee???)
xdela..saje je mewujudkan kekonpiusan korang XD
berbalek kepada tema tajuk yang mereka buat tu, jap(eiffel nak tengok balek syarat2 men mende ne =P)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Syarat2 Penyertaan
  1. Tulis 23 rawak (random) tentang diri anda (x kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)
  2. Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)
  3. Kalau x ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni kan...(kat sinila...xkn kat sana lak =P)
  4. Syarat Xtra - Sape yang kena tag tu WAJIB post kan entry ne... (syarat ne eiffel yang buat sendiri sebab xfun la klo orang yang kena tag tu xwat pape kan...cmne game ne nk berkembang...tol x??)


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++









~~23 perkara yang kompem korang xtau~~

Ok, jom kte start skrg!!!

eiffel suka membaca..xkira la novel ke,komik ke, magazine ke artikel ke...pape la yang boleh dibaca...lebih2 lagi klo bosan tahap gaban...iklan kat lam magazine pown eiffel akan baca tau..huhuhu

novel pertama yang eiffel baca ialah "LEGENDA BUDAK SETAN", "Eh, ne kan movee yang nk kuar tu??"...yup...memang pown...eiffel da bace siap ngan sambungan dia ag, KATERINA klo    xsilap...ngat ag mse tu form 1, eiffel bwu bajar bace novel...time tu taun 2001

eiffel lebey suka baca sOmthing bout pengetahuan compare gosip artis...tp klo da terlalu byk sgt info yg kte baca...bwu eiffel akan beralih ke gosip artis atau hiburan~
eiffel teringin nk beli lappy a.k.a laptop, klo bole cap dell kaler...kaler mareh aty(eiffel da siap usha sume)...sekarang ne kai pc opiz or pc umah je...huhuhu *sape ley bg adiah lappy??*

eiffel jarang berblog di rumah..sebab nk wat post t x privacy  ler...(coz smua orang dok usha2 pc, klo lappy, ley lepak lam bilek)

mesti korang pelik, bis klo xberblog, pe je yang eiffel wat bila online??eiffel akan men game fb...biase nyer memang akan men game sampai tahap nk muntah2 a.k.a sampai da bosannn gilerrrrrrr

                mgu ne msok mgu ke 2 eiffel xley sentuh pc kt umah, ade lai 2minggu lagi...*chai yok2 eiffel*
eiffel suka membaca..xkira la novel ke,komik ke, magazine ke artikel ke...pape la yang boleh dibaca...lebih2 lagi klo bosan tahap gaban...iklan kat lam magazine pown eiffel akan baca tau..huhuhu






musti korang xtau kan yang eiffel ske melalak lam bilek dan kadang2 ditemani dak kecik ne tp apabila melalak  g kareOke ngan tunang, eiffel musti malu nak nyanyi...sbb??(sore eiffel xsedap...hahahaha) lebey2 lagi klo nk compare kn ngan sore tunang eiffel tu.. huhuhu*perlu ke cite??*  (perlu gk nk gtau yg sore dia sedap XD) dan akhirnya tunang eiffel da malas bwak eiffel g karaoke..sbb dia sorang je nyanyi.. =P

slen dari hoby eiffel yg ske baca, dengar lagu+melalak tu, eiffel gak ske lukis karekter2 komik yang eiffel baca...lebih2 lagi mse zaman skola, dlu, eiffel slalu kumpul komik cm ujang, apo, pastu taun lam 2003/2004 eiffel beraleh ke komik kuaran gempakstarz memandangkan lukisan nye yang lebih cun + ala2 japanese sket...komik yg eiffel slalu beli cm komik gempak ngan utopia..antara kartunis yang jadi pilihan eiffel ialah ben, kaouru's, ngan kartunis baru xansiviera(sory xan, eiffel lupa la ejaan dia) tak lupa gk cite cm lawak kampus + shabu lam komik tu pown eiffel ske gk

dulu eiffel anti giler ngan abang eiffel, sebab dia tu kuat nyakat+ske ejek2 eiffel...tp skg xlagi...sbb kteowg da jd rapat, kdg2 tu eiffel jd rindu sbb dia xde...wpon perangai dia giler2 tp besh...dan eiffel slalu citer masalah ke atau pape je kt dia...oh ya, sal komik kuaran gempak tu dia la yg kenalkan kt eiffel*memang terbaek*

eiffel ne sorang yg giler2...hepy-go-lucky...kadang2 terlebey sensitip a.k.a agak emO dan agak kasar...uik???yg xpenah jumpa eiffel mb xtau...tp yg kenal eiffel...msti ckp eiffel ne jujOr XD

eiffel xramai kawan laki...memang jarang nak sosial, lebey2 lagi nak ckp atau borak ngan laki...depends gk, klo dak laki tu jenis slumber je...maka eiffel pown lg slummber dr dia..cm tu ler sebaleknyer

eiffel xske sgt citer sal dak laki...maksud eiffel xsuka citer sal laki ne, eiffel xske sangat asyik citer sal bOyfren je...esok citer sal bOy, lusa citer sal bOy ag...hurm...sebab xske???hey, bosan      r...eiffel g ske klo citer mende yang klakar..yg tu xpe*wink2*

eiffel xske sgt minOm air manis...hurm..mse kecik dulu ske r...sampy skola men...da kureng sket...sbb time tu da ley pk...kne jaga kesihatan+bla..bla...bla...

mse eiffel skola menengah...eiffel ske baca info sal kesihatan (yg sebenarnya sampy skrg pown)..sbb   klo bole eiffel nk jaga r...tu sebab mse kt kOlej kawan2 eiffel slalu ckp bahan yang eiffel ne ade memacam petua...tanya je...(cis, ngat eiffel ne pw...biology pown xamek) tp siyus memang eiffel ske baca

eiffel sorang yg ske makan dan kuat makan...wpon eiffel ske makan...tp eiffel bertuah sbb badan eiffel bukan yg spesis cpt nek...xtau la...pok cik eiffel ckp t klo umO eiffel da nek lam 25++ mst bdan eiffel akan senang nek..time tu eiffel nekad tu jga badan + kawal nafsu ckOp2 =P

eiffel ne senang menerima teguran...chop!!!TEGURAN*perlu ke caplocks tu??*yup!!sebab eiffel xske diPERLI + mengaibkan maruah!!!maksudnyer kt cni...eiffel terima sgala kritikan dan pendapat dan idea korang tp mestilah dengan cara yang betOl!!xsemestinyer nk           kne perli  lebih2 g dikhalayak...xke itu mengaibkan...so plz respek orang k...

eiffel jenis banyak cakap..kadang2 klo eiffel cakap sampy non-stop, tp kt opiz eiffel  jd cm dak pendiam yang sangat sopan dan baik*puji dri sndiri* tak, eiffel bukan hipokrit...sebab eiffel     jd cm dak bek ne...eh, korang tau x opiz eiffel ne cm library...library skola menengah eiffel pown      xcm ne tau(itu setelah eiffel yg mg havoc kn ianya sehingga kne saun ngan cikgu =P)

eiffel xske hipokrit dan jadi hipokrit!!!eiffel ske ngan diri eiffel yg sebenar...yg giler2, xperlu nk cover atau tipu diri sndiri..."jz be ur self then u can see that u r better than other's!!" tu yg eiffel pegang tok jd diri sendiri (qoute ne eiffel yg wt sndiri..xtau la klo org len da wt lu...lalalalalala♪♫♪♫ *xpedulikan org len*)
wpown eiffel ske membaca, tp eiffel xske wt karangan yg berjela2...owh, tolong la...esei spm   tu memang eiffel ckop nyampah...tu sebab eiffel cepat2 quit stpm sbb tengok esei tok pengajian am tersangat la berjela ngalahkan esei spm

eiffel ade 5orang adik badik termasOk eiffel sendiri...sorang abang dan yg len adelah gegirlz dan eiffel anak ke 4...klo korang tengok muka kteorang adik badik skali pandang musti korang cakap cm kembar sbb muka kami memang seiras...t klo eiffel ade pic yg ade sume t eiffel   upload...abang cakap senang ler klo muka sama ne...sbb klo ilang, senang nk cari =P

 eiffel ske layan moveee yang jenis action,fantasy, romance pown layan gak..seram pown  bole...antara filem yang eiffel ske dan akan ingat citer cm harry pOtter, narnia, percy jacksOn yg sengal tu, ag citer twillight...owh...edwarddddddd cullennnn memang menjadi kegilaan...    

Yup, akhirnyer settle gk mende ne...agak panjang knn...    eiffel rse ne la antara post eiffel yg berjela wpown xterOr wt esei*sigh*

Oleh itu eiffel nak tag mende ne kat 

pada yang eiffel tag tu...(eiffel xtau nk tag kt sape...coz eiffel xramai kuncu2..huhuhu)samat maju jaya..muahahahahaha*gelak jaat dgn arapan korang berpelOh dpt tugasan ne*










No comments: