11.30.2010

Habit Baru


Salam…

korang nak tahu tak…dekat sebulan ei drive ni…
pagi tadi adalah 1st time ei g hon orang!


sebabnyer camni…


kat area Tropicana city, jalan tuh ada 2 lorong jerk, masa tuh ei kat lorong kanan, keta mpv ni kat lorong kiri ler…ei pown cm biasa lar…
time tuh kteorang jalan saing-saing..

maknanya…sebelah-sebelah…tapi kete dia lagi depan la…tetiba ei tengok tayar depan keta tuh len macam tau…kira dah masok line ei lah…memula ei break sikit ler…
sabar…


masalahnyer…dia bukan nak masuk lorong ei…tapi klo dia nk masok lorong ei tanpa bagi signal pown mungkin ei bole terima lagi la
ni dia nak memotong pown bukan…


tetiba dia buat lagi…bukan sekali tapi sampai tiga kali…

ei pown maki ler lam keta!!!

“Der, lu sebenarnya nk g mana???” tanya ei sensorang.
time tuh memang geram giler!!!

ei pown rasa tak sedap, ei terus hon, dia pown ke kiri skit…
 pastuh ei plak ke kanan skit…

terus potong dia!!!

korang tahu, rupa-rupanya dia nak ke g simpang kat belah kiri…
*usha kat sidemirror


siyes ei tak paham!!!


#####

antara orang yang ei stok maki atau bebel dalam keta ialah…


mamat-moto-tak-sedar-bawak-lembab-nak-mati-cam-siput-babi-g-jalan-tengah-tengah-alam!!!

camtaek!!!




p/s :: sejak ei dah boleh drive ni kan…ei dapat rasa…makin lama ei rasa habit mencarut itu makin menjadi-jadi…
korang ada tak macam tuh?

Remaja dan Seks


salam…


PER :: Entry ni mungkin mengandungi unsur-unsur lucah…kekanak di bawah umur dilarang sama sekali untuk membacanya.


hey korang…ingat ei nak sambung entry semalam…tapi…tunggu dululah…
yang sebenarnya ei terpikir…


normal  ker kalau kita bertanya tentang seksualiti?


oke, fine…memang umur kita masih muda dan mentah…tapi disebabkan pengaruh environment dan sebagainya membuatkan remaja yang taktau apa-apa…jadi tahu…

dan mana yang dorang tak paham itu yang menjadi punca untuk dorang mengetahui jawapan yang sebenar….



#####


dalam usia kita yang macam ni…kita akan dibelenggu dengan pelbagai soklan seperti...


‘Best ke comolot ni?’

‘Member kata comolot ni terangsang wey!!!Betul ker?’



dan ei rasa…masyarakat tak boleh lah asik nak salahkan remaja…konon layan porno-lah..padahal

dah rancangan kat tb dah macam tuh…
bukan kita nak tengok sangat pown aksi comolot atau aksi senggama tuh!!!

nak-nak kalau tengok citer omputeh…kira ni aksi wajib adalah!!!

kompom!!!

korang tahu, kezen ei perempuan yang umor lima tahun ngan kakaknya umor tujuh tahun  pown tahu apa tuh comolot


dah tuh, kalau bukak citer omputeh asik kuar mende-mende macam tuh…

budak-budak cam dorang bukan nak tengok sangat pown citer omputeh.  Iyela, dah ler dorang tak paham lagi pown bagi dorang itu bukan rancangan kesukaan dorang.

 Tengah syok-syok dorang main-main kat ruang tamu tetiba dorang terpandang aksi cam tuh!!!


jadi korang nak salahkan saper???

remaja jangan tanya ler pulak kan…kompom ler lagi advance! -.-”



#####


dan antara persoalan yang pernah ei lemparkan pada pinkY dan puRpLe cam…

“Apa rasa seks oral tuh ea???”

dan seriously dorang memang terkejut…

“Seks oral tuh apa pown aku taktau. Ko lagi nak tanya aku apa rasa!!!” jawab pinkY*time tuh dia belom kawen lagi.


“Tak adalah. Aku ada terbaca dalam magazine. Aku pown sebenarnya taktau, tapi cuba pikir logic. Dah nama pown oral, musti ler pakai mulut ye dak?” jawab ei.


#####


Mungkin adalah normal kalau lelaki untuk menonton cerita porno…tapi untuk perempuan plak?

Entahlah, dulu memula ei ingat…

‘Mana ada pompuan layan porno!!!’

tapi makin lama…baru ei tahu…

‘owh, ada jugak yang layan.’

tapi ei rasa…bukan semua yang stok tengok.
sebab, entahlah…bagi ei sendiri ei memang tak suka sebab…rasa macam malulah…hahahahaaa…*blushing!!!

nak-nak kalau korang tengok reramai…seolah-olah korang nak tayang korang punya sendiri…
tuh ler yang ei rasa.orang lain, tak tahulah kan...


mende ni jadi masa sem berapa ei pown tak pasti…
masa tuh kecoh pasal isu lagu Papa Jahat lagu Faboulous Cat yang tengah famous time tuh dengan video clip porno!


hah, memang kecoh ler. sekali bila kteorang tengah gossip pasal isu ni, tetiba house mate pinkY dan puRpLe yang dok bilik sebelah ajak tengok video tuh kat lappy dorang.


kiteorang pown dok tanya lar…tapi dia soh tengok sendiri…
sekali bila bukak…


oke, time ni ei kat dalam toilet…
tetiba terdengar suara pinkY dan puRpLe menjerit!

bukan suara pompuan gersang ea!!!
atau pinkY dan puRpLe yang gersang pown BUKAN!!!!

tapi dorang dok jerit..

“HEYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

sumpah, suara dorang memang nyaring giler…
dan bergema menjadi satu plak tuh!!!
 huh, sehati sejiwa betul!

ei yang tengah lam toilet pown hati tak senang…
kosentrasi terganggu!emosi plak meronta nak tahu
ei pown apa lagi, sepantas kilat…keluar toilet, kuar bilik dan menerpa kat dorang…yang berada di bilik sebelah

“Hah, asal wey? Asal???”tanya ei agak panik.
dorang kuar bilik dan terus berlalu tanpa menjawab sepatah.

ei jadi blur!
bila masuk bilik tuh, dorang tengah pasang video konon-nyer papa jahat…

ei nampak…tapi ei tak tahu apa yang ei nampak!!!!muahahaahaaa…
siyes wey!!!ei malas nak paham apa-apa…
ei terus tergamam dan terus keluar bilik sejurus lepas dua tiga saat kendian…


#####

1st time ei tertengok porno plak, masa dah abis sekolah…tapi bukan yang real punya…tapi version anime-lah…

cerita dia  macam ni…
ei tengah lepak-lepak..dah bosan usha lar video atau lagu yang entah sapa-sapa donlod kat ares.

sekali ei tengok ada satu tuh tajuk klo tak silap ‘Naruto’, ei memang layan gak anime ni. ei pown bukaklah. 
*Dah tengah bosan…taktau nak buat apa.


 Sekali bila bukak…hamik ko!!!

Cerita anime tapi dari mula sampai abis hampir semua nyer stok tunjuk pasal seks!!!

ini bukan camtaek dah!!!Ini macam lak-ha-nat, cam shilaker semua ada. >.<”

#####


sorylah kalau entry ini memang agak lucah…
ini kira persoalan yang tercetus dari soklan puRpLe kat entry lepas

daripada persoalan macam tuh…

korang rasa pada siapa kita nak tanya???
ei rasa mungkin laki dah memang lebih dari tahu…

tapi kalau perempuan pulaak?

adalah mustahil kalau nak tanya parents sendiri…
jadi, sama ada rakan sebaya yang memang kompom korang tak-kan dapat jawapan,

atau dari kenalan yang sudah berumah tangga

atau korang mencuba sendiri.


atau mungkin abaikan jerk semua persoalan tuh.
nanti-nanti dah kawen kompom tahu punya!




tapi…kesian ler plak ngan bakal laki korang kan…kena ajar satu persatu…huhuhu




11.29.2010

Soalan....18


salam…

(lelaki takyah baca ler...malu ler plak XD) 

hey korang…amacam cuti minggu ni?banyak sonoK?


lantakkan-lah…ei bukan nyer nak citer atau nak tahu sangat pasal hujung minggu yang lalu *poyo giler!!! -.-”



dah lama ei tak citer pasal pinkY dan puRpLe kan…




tahun :: hampir pertengahan tahun 2009
sem :: 6 …praktikal. Zaman kolej hampir berakhir…


Lepas abih ei buat praktikal di TM
ei pergi ke kolej untuk menghantar report Thesis atau report Practical. Selain itu, ei nak jumpa puRple dan piNky yang masih berada di apartment mereka.



puRpLe tak dapat buat praktikal kat luar…memula memang ada…tapi disebabkan company sengal tuh soh dia buat keje yang pelik-pelik…maka dia pown refer kepada lect dan lect soh dia quit dari company tuh…


p/s :: kerja pelik-pelik seperti, Photostat…buat kopi dan lain-lain yang tak ada kena mengena ngan subjek kteorang!!! -.-”



pinKy plak, memang sem 6 dia berada di situ…ei pown tak paham sangat ngan corse dia tuh -.-”



Seriously, memang rindu giler lah! Bayangkan, satu sem tak jumpa…
sedangkan dulu, pabila cuti sem atau cuti beberapa hari jerk, puRpLe pasti ajak ei bergayut…


YUP, dia akan callin fon ei menggunakan telefon umah. Dah macam orang bercinta pown ada gak!!!


Pantang berenggang!!! Lepas tuh, kalau bergayut, tak lebih sejam atau hampir sejam memang tak sah!!!Kekadang dia nak letak, tapi ei tak bagi, kekadang ei nak letak, tapi dia plak yang soh ei layan dia. Sampai kesudah macam tuh!!! -.-”



#####


Bila dah jumpa, dah peluk-peluk…comolot-comolot…
mulalah edisi jejak qaseh…

Bangga!!!Dia tidak memilih KLCC!!!wakkaakakaa…
*xderk kena mengena pown!!! -.-”


pada ketika ei terserempak dengan pinkY selepas menghantar report tersebut…

kami berjalan beriringan…
kemudian mulalah pinkY bercerita tentang soalan cepukmas oleh puRple…setelah pinkY mendirikan rumah tangga…


“Wey, ko nak tahu tak. puRpLe punya soklan membuatkan aku terkedu!!!” pinkY mula mengadu.


“Dia tanya apa?” tanya ei.

“Dia tanya kan…”
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



“Apasal ea, masa tengah bersenggama…perempuan mesti buat bunyi???!!!”

pada ketika itu, ei dan pinkY sedang melintas.

“Hah, asal ea???” tanya ei pula pada pinkY yang sudah berpengalaman.



pinkY kemudian menundukkan muka…lalu terus melintas meninggalkan ei yang terpinga-pinga….

11.26.2010

Poligami


salam…


tadik ei g blog ni


simpati…

kemudian ei berpikir…tentang family…tentang beliau…dan macam-macam lagi…

sebenarnya dari ari tu lagi ei nak nak buat entry pasal ni…tapi belum ada mood lagi…
tapi bila dah dapat mood…nah ei nak tanya…soalannya tak banyak…hanya 2 SAHAJA.



#####



1. Apa yang seronoknyer berpoligami???
2. Kenapa LELAKI SUKA dan PEREMPUAN BENCI???





#####


Syarat-syarat Menjawab

*Ada sesapa boleh tolong jawab??? Ini pertanyaan serius!
Jadi sila jawab dengan serius



1. Tolong jangan setakat jawab sunnah nabi. Sedangkan benda yang WAJIB pown TAK TERBUAT…nak buat sunnah pulak!
Ini budak sekolah rendah pown boleh jawablah der!!!

2. Jangan cakap boleh dapat pelbagai perasa macam pinkY jawab. -.-”

3. Jangan cakap perempuan tak suka sebab kena berkongsi ‘anu’!!!
WTF???? -.-”


4. Dan tolong jangan jawab ‘dapat payung emas’ semata.



HINT ::

Korang jawab-lah dengan realistic…bukan sekadar pandangan dan bukan hanya melepaskan emosi.
Tapi berpijak di bumi yang nyata.

Selamat Menjawab Semua.

p/s :: Dah macam soalan SPM dah.

p/s :: Komen korang autosaved tau!!!



11.25.2010

Habit

salam…

hey korang…
ni ei nak citer sikit..tak…bukan sikit…tapi sebenarnya banyak…



cerita ni sebenarnya cerita yang disampaikan oleh Tamara…biasalah bila kuar bekpez atau lunch…menjadi acara wajib untuk kami bergossip…maklumlah, gossip girl-lah katakan…



eleh..korang tak yah lah nak poyo sangat…cam-tak-biasa-jerk-nak-bergossip!!!



nyampah tau!!!*sambil menjelling dengan daring-nyer!!!
wtfish???? -.-”



isu yang kitaorang perbahaskan ialah



1. complaint…
ketika mereka beratur (ei g cop table) di depan mereka ada sorang mak cik yang complain…apa yang dia complain? ei pown tak pasti sangat…



lepas tuh…mulalah si Tamara ni bukak citer ni…

dari sudut penceritaan Tamara…



di satu kedai makan…atau mungkin food courth…food courth kat mana? tidaklah diketahui



ada satu geng lelaki…mungkin adala dalam 4 – 5 orang duduk di satu table yang baru sahaja pelanggan lain guna…



maknanya, pelanggan lain dah bangon, dorang terus duduk. -.-”


kemudian datanglah seorang pelayan…bertanya…

“Ye dik, nak minum apa?” tanya pelayan ramah.

“Nak minum apanya, nih bersepah macam ni. Kemaslah dulu.” tengking salah seorang pemuda.

“Ntah!!!” kata pemuda lain pula.



Pelayan tadi diam, kemudian terus mengemas meja.




#####



Tingkah laku mereka telah mendapat tarikan daripada pelanggan yang berada disekitar kawasan.



Sebenarnya banyak lagi gelagat mereka yang sungguh meng-annoyed kan.



Kemudian pabila Tamara bangkit dari kerusi, owh…apa yang Tamara ni nak buat yerk?



tak, Tamara tidak pula nak pergi belasah geng laki tuh. Memang gila-lah kalau Tamara buat macam tu. Silap-silap, Tamara yang kena belasah.


Tamara bangun sebab dah abis makan lah der! Sampai bila dia dok kat situ. Lebih-lebih lagi ada adegan menyakitkan hati.


Pabila Tamara and de Geng bangun jerk, mulalah kumpulan lelaki tadi dok suwit dan sebagainya.
Bila Tamara menonong…mulalah…


“E’eleh!!!” sound salah seorang pemuda dan pelbagai lagi bisik-bisik yang menyakitkan hati.
Ayat standert-lah kan…bila laki tuh tak dapat ngorat…


#####



Oke…sessi membahan atau bergossip…bila bergossip ker, bahan atau rasa nak sessi emo. ei rasa lagi syahdu kalau menggunakan kata ganti saya-awak…lagi horny kata mereka yang telah mencubanya.
Tak percaya?Cubalah!!!*macam iklan Breeze -.-”
Sekarang ni, ei plak nak cuba. Eh, silap. Saya pula ingin mencubanya.


Saya cuma nak cakap pasal perangai dorang tu. Kalau iye pown awak semua tuh memang jenis tak tahu adab, janganlah tunjuk sangat tau. Bukan nak ajar hipokrit-asi…


Cuma nak cakap, yang awak buat macam tu, seolah-olah awak ni tak ada maruah jerk.



Tiba-tiba nak tengking-tengking orang macam tu. Kenapa awak?
kenapa?!!! kalau iye pown bini awak PMS atau ABC, janganlah awak nak buat-buat PMS sekali.

atau bini awak dah monopose ker?
eh, awak dah kawin ker?saperlah perempuan malang tuh yer?

Owh, mungkin awak ni memang suka menarik perhatian umum…maklumlah tak cukup kasih sayang ye. Halah-halah-halah…ciannyer. *sambil memuncungkan bibir

Saya simpati dengan awak.

Kawan saya kata, awak satu geng, SORANG pown TAK ADA yang kacak tau. Diulangi, SORANG pown NON-Ada yang kacak. Yang ada hanyalah ke-poyo-an yang mintak pelempang!

Sekali lagi saya sangat simpati tau dengan awak. Sebab bukan sahaja muka mintak pelempang, malah perangai pulak bukan sahaja camtaek tapi macam lakhan…(lak-hanat)

 Awak ni , buruk rupa dan perangai-la.
Patutlah awak semua tuh tak ada awek.

#####



Lagi satu kes, pasal perempuan tak layan bila lelaki suwit-suwit ni…
wey, bukan suwit (sweet) tapi yang dok tegur-tegur
“Hai awak!!!”
atau
“We-wit!!!”

common-lah awak, ni zaman bila ni???



Tuh stok awak nak ngorat budak sekolah baru nak tumbuh bulu boleh la wey!!!
lagi satukan..awak semua HANYA berani suwit macam tuh pabila ada geng jerk. Kalau sorang-sorang memang jarang.

Ni kira kes nak tunjuk jantan lah ni.
Entah apa-apa entah. Tak mencabar langsung!

Cubalah cabar,

“Kalau awak boleh bina satu empayar syarikat yang gah di mata DUNIA…awak  memang anak jantan!”

barulah agak mencabar kan!!!
Kena gigih…usaha keras…bermatlamat!!!
Nampak gak seorang lelaki yang matang.
Ini setakat nak ngorat anak dara orang…
dah dikira jantan sangatlah tuh???



Tapi bila awak nampak lipas, tak cukup tanah awak nak lari…padahal lipas jerk pown!!!
Kalau setakat itulah kejantanan awak…Shin Chan pown boleh buat.
Awak ni memalukan kaum sendiri je tau.

Awak tak tahu ker, orang dewasa kata…
“Mereka adalah lelaki sejati pabila isteri mereka mengandung”
Tuh sebab mereka bangga pabila isteri mereka mengandung. Kalau boleh satu dunia dorang nak bagitahu.
Iyela…awak ingat senang ker nak buat anak???!!!
Awak g tanya dengan mereka yang berpengalaman!!!
Perlu mengerah keringat mereka kata!!!



#####



Lagi pown, cuba awak pikir…kalau perempuan yang awak suwit tuh layan awak.

1. Of coz lah awak akan bangga. Kejantanan awak terbukti. -.-”
2. Awak akan labelkan minah tuh, stok murah. Senang sangat dapat. Tak thrill!!!

*Padahal game awak tuh yang tak thrill!!!

Abis kalau tak dapat…???
Awak akan melemparkan kata-kata nista.
Maklumlah, muka awak tak laku…

Okelah…saya banyak lagi nak gossip pasal habit awak. Tapi nantilah saya sambung lagi.