11.29.2010

Soalan....18


salam…

(lelaki takyah baca ler...malu ler plak XD) 

hey korang…amacam cuti minggu ni?banyak sonoK?


lantakkan-lah…ei bukan nyer nak citer atau nak tahu sangat pasal hujung minggu yang lalu *poyo giler!!! -.-”



dah lama ei tak citer pasal pinkY dan puRpLe kan…




tahun :: hampir pertengahan tahun 2009
sem :: 6 …praktikal. Zaman kolej hampir berakhir…


Lepas abih ei buat praktikal di TM
ei pergi ke kolej untuk menghantar report Thesis atau report Practical. Selain itu, ei nak jumpa puRple dan piNky yang masih berada di apartment mereka.



puRpLe tak dapat buat praktikal kat luar…memula memang ada…tapi disebabkan company sengal tuh soh dia buat keje yang pelik-pelik…maka dia pown refer kepada lect dan lect soh dia quit dari company tuh…


p/s :: kerja pelik-pelik seperti, Photostat…buat kopi dan lain-lain yang tak ada kena mengena ngan subjek kteorang!!! -.-”



pinKy plak, memang sem 6 dia berada di situ…ei pown tak paham sangat ngan corse dia tuh -.-”



Seriously, memang rindu giler lah! Bayangkan, satu sem tak jumpa…
sedangkan dulu, pabila cuti sem atau cuti beberapa hari jerk, puRpLe pasti ajak ei bergayut…


YUP, dia akan callin fon ei menggunakan telefon umah. Dah macam orang bercinta pown ada gak!!!


Pantang berenggang!!! Lepas tuh, kalau bergayut, tak lebih sejam atau hampir sejam memang tak sah!!!Kekadang dia nak letak, tapi ei tak bagi, kekadang ei nak letak, tapi dia plak yang soh ei layan dia. Sampai kesudah macam tuh!!! -.-”



#####


Bila dah jumpa, dah peluk-peluk…comolot-comolot…
mulalah edisi jejak qaseh…

Bangga!!!Dia tidak memilih KLCC!!!wakkaakakaa…
*xderk kena mengena pown!!! -.-”


pada ketika ei terserempak dengan pinkY selepas menghantar report tersebut…

kami berjalan beriringan…
kemudian mulalah pinkY bercerita tentang soalan cepukmas oleh puRple…setelah pinkY mendirikan rumah tangga…


“Wey, ko nak tahu tak. puRpLe punya soklan membuatkan aku terkedu!!!” pinkY mula mengadu.


“Dia tanya apa?” tanya ei.

“Dia tanya kan…”
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



“Apasal ea, masa tengah bersenggama…perempuan mesti buat bunyi???!!!”

pada ketika itu, ei dan pinkY sedang melintas.

“Hah, asal ea???” tanya ei pula pada pinkY yang sudah berpengalaman.



pinkY kemudian menundukkan muka…lalu terus melintas meninggalkan ei yang terpinga-pinga….

15 comments:

twinkle twinkle said...

senggama tu ape?

eiffel said...

er.............

hbgn somi isteri -.-"

mario said...

tak baca terus komen...

eiffel said...

mario :: -.-" ko memg...

Catherine- said...

soalan camtaek!

ko g tnya lelaki...


hehehe...


x pun ko try la nnt dh kawen nnt...boleh ke ko x buat bunyi...ngek ngek ngeeeeeeeekk!!
konfem kena sepak ngn laki!

;p~


luv,
catherine-

eiffel said...

catherine :: hahahahaaa...ko memg camtaek!!!

Lya Colours said...

senggama?? (buat2 tak tau)

eiffel said...

lya :: ah..mencikkk ah!!!*blushing!!!

muahahahahahahaaaa

LadyRye said...

sebab sedap sangat dan rasa kinky ja kalau buat bunyi..

tau apa tu kinky???

aku terperasan, entry hang semenjak dua menjak ni ada berbaur sexual..hehehe..

mentang mentang laaaa.....

maiMOONyet said...

aku budak inesen telah tercemar otak suci ku ini dgn soalan kwn ko tu! damn! camcirit tau tak?!


tapi..................


















aku pun nk tau gak. kenapa lelaki lebih bertenaga biler dgr pmpuan uhh ahh uhhh ahh erk?














erk? tu bukan aku yg tny. batin aku yg tny. harharhar xD

daisy said...

bunyik dia camana?
buat sample sketttttt
wakakakk

marina anakcikbob said...

ko suke ek..
suke la bab2 senggama2 ni..
jap lg ko pulak merasa..
muahahahaa..

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

kena bunyi ke??
maria ozawa kewl je

eiffel said...

ladyrye :: yeke?aku rsa cm bukan slalu pown :P


mai :: ko siap tau g bunyi tuh!!!waaakakakaaa

camtaek!!!


daisy :: hah. tuh mai da kasik contoh :P


marina :: eceececeee...mcm ko xsuka..mencik tau >.<"


jack :: hish..laki xmo baca

yeke, aku xtau plak maria ozaawa cam tuh..huhuhu

haLyZaQiut said...

hahhahahaha...x tau nk jawap cmne...tp nk tergelak lak....kih3...nnt la alfi, pas kawin buat 1 post pasal 'jawapan kepada post kali ini'...hhuu...