11.10.2010

Kekonon Bizi (Update)


salam…





oit korang…kencang korang update blog ea…


sekarang ni tengah settlekan keje…
korang kalau rindu, g ler belek entry lelama…macam korang dok belek-belek magazine…
mane tahu ada yg ter-miss



er…tadik ei carik picca busy lam google…
korang tahu apa yg kuar???















…(loading lah)




ni hah…









eh…silap…


















…(loading lagik)




busy jadah ni???????


*semua kaki stok licin-licin...mane pegi bulu dia?kaki pompuan ker smua ni?musti stok pakai pencukur kan...kahkahkah!!!(update)




-.-" camtaek!!!


p/s :: oke…t ei free, ei membuat onar di blog korang…jangan nak nanes plak…ngehngehngeh…


Enhanced by Zemanta

13 comments:

Catherine- said...

aku konpius la gambar terakhir tu...persundalan sedang berlaku kah`?

eiffel said...

catherine :: ntah..sila jgn tnya aku..

tp klo nk tgk kaki2 yg ader..cm kaki pompuan jerk smua tuh kan..licin..mne g bulu kaki dia????pkai pencukor ker??

Whoopz said...

Mmg bz sgt la tu.. Sambil berdiri je jadi.. :p

Zezebel said...

Salam kenal.
Bz lar pulak. jangan lupa update blog kalau tak busy yer.

kata kila said...

caiyok ei caiyok!!!

ziela salih said...

amboi
camtaek hang buat onar di belog gua
apapaun trimas weyh komen
terharuu sgt
weyh nak tanya
aku ni baru lagi dalam dunia belog
aku tak tahu mcm mana nak pop up segala

ajarkan aku

Lya Colours said...

aku pon bz hari ni
tp blogging tetap di hati
haha

diana said...

pompuan sama pompuan pun buat "busy"
jugak ye..

diana said...

pompuan sama pompuan pun buat "busy"
jugak ye..

Anonymous said...

dorg buat projek dlm bilik air? camtaek! hahahaha xD





* sama2 ler kita mmbusy xD


(aku mai pot! pot!)

Aizat Shafiq said...

kaki licin sebab pakai wax kot...
hahahahaha

Liyana Lunia. said...

hai dalimmm (tiba tiba)

mario said...

tak sanggup aku nak tgk licin ke tak...ekeke