11.25.2010

Habit

salam…

hey korang…
ni ei nak citer sikit..tak…bukan sikit…tapi sebenarnya banyak…



cerita ni sebenarnya cerita yang disampaikan oleh Tamara…biasalah bila kuar bekpez atau lunch…menjadi acara wajib untuk kami bergossip…maklumlah, gossip girl-lah katakan…



eleh..korang tak yah lah nak poyo sangat…cam-tak-biasa-jerk-nak-bergossip!!!



nyampah tau!!!*sambil menjelling dengan daring-nyer!!!
wtfish???? -.-”



isu yang kitaorang perbahaskan ialah



1. complaint…
ketika mereka beratur (ei g cop table) di depan mereka ada sorang mak cik yang complain…apa yang dia complain? ei pown tak pasti sangat…



lepas tuh…mulalah si Tamara ni bukak citer ni…

dari sudut penceritaan Tamara…



di satu kedai makan…atau mungkin food courth…food courth kat mana? tidaklah diketahui



ada satu geng lelaki…mungkin adala dalam 4 – 5 orang duduk di satu table yang baru sahaja pelanggan lain guna…



maknanya, pelanggan lain dah bangon, dorang terus duduk. -.-”


kemudian datanglah seorang pelayan…bertanya…

“Ye dik, nak minum apa?” tanya pelayan ramah.

“Nak minum apanya, nih bersepah macam ni. Kemaslah dulu.” tengking salah seorang pemuda.

“Ntah!!!” kata pemuda lain pula.



Pelayan tadi diam, kemudian terus mengemas meja.




#####



Tingkah laku mereka telah mendapat tarikan daripada pelanggan yang berada disekitar kawasan.



Sebenarnya banyak lagi gelagat mereka yang sungguh meng-annoyed kan.



Kemudian pabila Tamara bangkit dari kerusi, owh…apa yang Tamara ni nak buat yerk?



tak, Tamara tidak pula nak pergi belasah geng laki tuh. Memang gila-lah kalau Tamara buat macam tu. Silap-silap, Tamara yang kena belasah.


Tamara bangun sebab dah abis makan lah der! Sampai bila dia dok kat situ. Lebih-lebih lagi ada adegan menyakitkan hati.


Pabila Tamara and de Geng bangun jerk, mulalah kumpulan lelaki tadi dok suwit dan sebagainya.
Bila Tamara menonong…mulalah…


“E’eleh!!!” sound salah seorang pemuda dan pelbagai lagi bisik-bisik yang menyakitkan hati.
Ayat standert-lah kan…bila laki tuh tak dapat ngorat…


#####



Oke…sessi membahan atau bergossip…bila bergossip ker, bahan atau rasa nak sessi emo. ei rasa lagi syahdu kalau menggunakan kata ganti saya-awak…lagi horny kata mereka yang telah mencubanya.
Tak percaya?Cubalah!!!*macam iklan Breeze -.-”
Sekarang ni, ei plak nak cuba. Eh, silap. Saya pula ingin mencubanya.


Saya cuma nak cakap pasal perangai dorang tu. Kalau iye pown awak semua tuh memang jenis tak tahu adab, janganlah tunjuk sangat tau. Bukan nak ajar hipokrit-asi…


Cuma nak cakap, yang awak buat macam tu, seolah-olah awak ni tak ada maruah jerk.



Tiba-tiba nak tengking-tengking orang macam tu. Kenapa awak?
kenapa?!!! kalau iye pown bini awak PMS atau ABC, janganlah awak nak buat-buat PMS sekali.

atau bini awak dah monopose ker?
eh, awak dah kawin ker?saperlah perempuan malang tuh yer?

Owh, mungkin awak ni memang suka menarik perhatian umum…maklumlah tak cukup kasih sayang ye. Halah-halah-halah…ciannyer. *sambil memuncungkan bibir

Saya simpati dengan awak.

Kawan saya kata, awak satu geng, SORANG pown TAK ADA yang kacak tau. Diulangi, SORANG pown NON-Ada yang kacak. Yang ada hanyalah ke-poyo-an yang mintak pelempang!

Sekali lagi saya sangat simpati tau dengan awak. Sebab bukan sahaja muka mintak pelempang, malah perangai pulak bukan sahaja camtaek tapi macam lakhan…(lak-hanat)

 Awak ni , buruk rupa dan perangai-la.
Patutlah awak semua tuh tak ada awek.

#####



Lagi satu kes, pasal perempuan tak layan bila lelaki suwit-suwit ni…
wey, bukan suwit (sweet) tapi yang dok tegur-tegur
“Hai awak!!!”
atau
“We-wit!!!”

common-lah awak, ni zaman bila ni???



Tuh stok awak nak ngorat budak sekolah baru nak tumbuh bulu boleh la wey!!!
lagi satukan..awak semua HANYA berani suwit macam tuh pabila ada geng jerk. Kalau sorang-sorang memang jarang.

Ni kira kes nak tunjuk jantan lah ni.
Entah apa-apa entah. Tak mencabar langsung!

Cubalah cabar,

“Kalau awak boleh bina satu empayar syarikat yang gah di mata DUNIA…awak  memang anak jantan!”

barulah agak mencabar kan!!!
Kena gigih…usaha keras…bermatlamat!!!
Nampak gak seorang lelaki yang matang.
Ini setakat nak ngorat anak dara orang…
dah dikira jantan sangatlah tuh???



Tapi bila awak nampak lipas, tak cukup tanah awak nak lari…padahal lipas jerk pown!!!
Kalau setakat itulah kejantanan awak…Shin Chan pown boleh buat.
Awak ni memalukan kaum sendiri je tau.

Awak tak tahu ker, orang dewasa kata…
“Mereka adalah lelaki sejati pabila isteri mereka mengandung”
Tuh sebab mereka bangga pabila isteri mereka mengandung. Kalau boleh satu dunia dorang nak bagitahu.
Iyela…awak ingat senang ker nak buat anak???!!!
Awak g tanya dengan mereka yang berpengalaman!!!
Perlu mengerah keringat mereka kata!!!



#####



Lagi pown, cuba awak pikir…kalau perempuan yang awak suwit tuh layan awak.

1. Of coz lah awak akan bangga. Kejantanan awak terbukti. -.-”
2. Awak akan labelkan minah tuh, stok murah. Senang sangat dapat. Tak thrill!!!

*Padahal game awak tuh yang tak thrill!!!

Abis kalau tak dapat…???
Awak akan melemparkan kata-kata nista.
Maklumlah, muka awak tak laku…

Okelah…saya banyak lagi nak gossip pasal habit awak. Tapi nantilah saya sambung lagi.

7 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

haha..like this entry....

Whoopz said...

Aiyork.. Penuh ngan em0si entry ni.. Gwa pun ter em0si membaca.. Bg gwa jenis yg ske menyalak ni xde la hebat mana pun.. Gwa lg takot@respect yg duk diam je..

.::WaNiE::. said...

org suwit suwit ni mmg jangan harap ler nak layan

takde kelas

eh !

maiMOONyet said...

dapat aku jumpe lagi cm tu, kompem dia mandi air teh tarik ^^

maiMOONyet said...

typo lagi = laki ;P

eiffel said...

lupa nk rply komen kt entry ni :P

gadis :: len kli aku buat button LIKE


whoopz :: cool!!!gwa agree wif u


wanie :: hahaha...giler arrogant!!


mai :: ah, minah typo dtg lg.. -.-"
bg teh tarik wat abish wit ko jerk t kne bayar balek

eiffel said...

lupa nk rply komen kt entry ni :P

gadis :: len kli aku buat button LIKE


whoopz :: cool!!!gwa agree wif u


wanie :: hahaha...giler arrogant!!


mai :: ah, minah typo dtg lg.. -.-"
bg teh tarik wat abish wit ko jerk t kne bayar balek