4.08.2010

Makan-makan~~




~As’salam semua..hehee..korg ngat lagi x post yg sebelum ne aku ckp yg doc nk banja kteorang makan lagi..kali ne..dengan staff company len..(aku rasa, better xyah sebut la name company tu..sbb paymez sangat da).. kali ne, aku nak sambung cite sal makan-makan yang doc nk bawak tuu..Ne lah aku nak sambung citernyer...

~Tengahari semalam kawan-kawan aku dengan semangatnye mengajak aku kuar awal, dengan alasan tok mendapat tempat…katanye manager kteorng yang soh turun awal..hurm..aku follow jer..gpown aku da memang lapo..ngatkan kalo amek bekpez pg tu..mungkin aku akan mengurangkan sedikit pengambilan lunch tok ari tu...

~Lepas da sampai aku tengok semua makanan pown da sedia terhidang..tinggal nak makan je..tapi kteorang kena la tunggu staff yang lain..adoiii..da la lame..adela dalam lima belas minit kteorang dok tunggu…sambil dok tunggu kteorang pown oder la air..air yang aku minta air aple+limau…


4.06.2010

Aku Cipta Rekod~~



~As'salam...hai  semua!!Walau pown sebenarnya aku agak bz pasal pojek baru aku tapi tangan aku masih gatal lagi nak meng update blog ini...sebab aku rasa xsabar nak ceritakan pengalaman aku.



~Mesti korang macam pelikkan..apa rekod aku da buat sebenarnya??Walaupown aku rasa cm besar je.tp kalo nk masok 'Book Of Record' masih xlayak lagi laa. Semalam, cm biasalah..kalo ada sesiapa punya bufday, setiap hujung bulan kteorang akan celebrate. Kira tadi g celebrate la. Skali tiga orang lak tu. Dorang pilih lak tak agak2...nak makan pizza hut je..Masa bufday aku pown, aku jz pilih restoren jemari jer..(bukan apa, segan lak nk memilih sangat+susah la klo aku nk jalan kaki klo aku pilih jejauh sgt) Ah, xkisah lah dorang pilih pape pown, janji aku pown dapat makan...

~Sambung balik cite, pas da sampai sana...bos kteorang pown tanyalah..nak makan apa.oder apa..kteorang (er..lagi-lagi aku) semangat la dok oder nak makan pizza yang mana...bos aku pown pilihlah  ...