11.24.2010

Si Poyo (Lelaki) Jerk Yang Main Blog Ni!!!


salam…


hey korang….ari tuh ei ada citer kan..abang ei macam berminat nak wat blog…


tapi dalam masa yang sama dok membahan gak…katanya…


“Yang main blog ni semuanyer perempuan jerk! Kalau ada laki yang main blog pown, musti dia budak nerd atau si POYO!!!” kata abang.


then ei cakap…hurm…


“Patot ler kebanyakkan lagi yang dok main blog jarang-tepek-muka-sendiri!!!”


“Iyelah, supaya nampak cool!!!” jawab abang.


Dalam hati ei…eleh…yang sebenarnya ko nak cakap



‘TAK COOL-lah kan LAKI MAIN BLOG!!!’

tapi dalam masa yang sama ko pown gedik gak buat blog!!!

gedik tau ko ni!!!

ni blog abang...


kepada abang ei…

"Oleh sebab ko tuh laki dan  ko seorang yang memang poyo…ei pown dengan kejinyer nak tepek muka ko bebanyak supaya ko dah tak dapat control macho atau jadi tak cool lagi!!!


PADAN MUKA KO, abang!!!muahahahahahahaaaa


*kes dengki sebab nyaris mati bau kaki ko!!! >.<”




dulu...




sekarang




daripada adikmu yang memang camtek camtaek sikit…



p/s :: owh, ei tak sempat nak curik picca dia dalam fb akaun...so korang layan jerk la picca yang ada…


nanti ei akan update lagi!!!






Enhanced by Zemanta

21 comments:

Catherine- said...

abang ko mmg nampak cool

tapi aku lg suka lelaki yg menggelabah terus sawan...hehehe~

eiffel said...

@catherine :: -.-" ko jgn puji dia..aku xsuka!!menciii sbb t kembang lubg idong dia!!

Mario said...

jahatnye adik dia...hoh!!

eiffel said...

mario :: ecececeeee...aku phm...musti ko pown bajet cool kan xtepek muka sndiri!!! -.-"

Whoopz said...

Poyo ke? Gwa poyo gak ke? Xpe arh.. Gwa j0in abg lu mempoyo2kan diri gwa

marina anakcikbob said...

weh,selamat ada follower ke-100.. ;P

~aSHa~ said...

dia dah kawin belum? ehehehehehe

sib baik akak dah kawin..

eiffel said...

whoopz :: -.-" lu memg poyo!!!

marina :: yola..samat2


asha :: -.-" erk?!!!
single but...

status not define!
kahkahkah!!!

single but not available kot :P

BLADE EDGE said...

salam...

hampehh... ni apa la kes org laki mcm kene kutuk jer...huhuhuuu, sedih looo....ramai lg laki tulis blog best2

mai POT! POT! said...

demi ko, aku tak puji dia cool *dalam hati jep aku puji. hekhekhek xD

Lya Colours said...

ehem2
kirim salam abg ye
ahaks

eiffel said...

blade :: kehkehkeh...bkn tntg tulis best atau x..tapi...tntg cool atau x..


mai potpot :: menciikk >.<"



lya :: -.-" kim senirik!!!

Frodo Baggins said...

teringin nak bg beliau ky jelly ..
tolong sampaikan yer ...
wooohaaaaa

eiffel said...

frodo :: oit..nak gay pown jgn ler ajk abg gwa skali!!!camtaek!!!

J. Abdullah said...

abang awak umur 15 tahun ek?

eiffel said...

j.a :: kahkahkah!!!!!!!camtaeknyer soklan!!!

abstrakpelangi said...

> epy :
apsal aku diperkotak katik kan kat blog ko ni?? =.='

> J. Abdullah :
sye umo 21 taun la... ( <<< ayat pada 5 taun lepas) :P

> Frodo Baggins :
ape kah ky jelly itu..?

> Lya Colours :
walaikumsalam... :D

> mai Pot! Pot! :
thx sbb puji aku dalam ati... :X

> BLADE EDGE :
laki memang ramai tulis blog... aku saje je ckp cmtu...

> ~aSHa~ :
sye belum kawin... gf pn belum ade lg...

> marina anakcikbob :
wooh~ ramai nye 100 org follower...

> Whoopz :
yeah~ welcome to the club... ^^,

> Mario :
adik aku ni memang camni...

> Catherine- :
sye sanggup pakai jaket tengah panas semata-mata nak nampak cool... :P

eiffel said...

eddy a.k.a my bro :: sajer jerk kedengki ngan ko!!muahahahahaa


yg ko lak, jadah pe ko g rply smua komen kt blog aku ni???? -.-"

Peminat Katie Holmes said...

selamat aku tak poyo.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan saja

Sophie Al-yahya said...

hahahah...abang ikut jejak langkah adik plk..nak buat ckp jela nak buat eh..