5.27.2010

Aku + Muncung ku = Gedik???


Adoi…sekarang ne memecam contest yg eiffel usha kt blog yg cam besh tok di join…bukanla mengharapkan hadiah atau nak menang…jz suka2, tambah member + bla…bla…bla…
Dalam dok belek2 tu…eiffel ade jumpa contest wat muncung…hahahaha…tajok itu sangat xley blah ye tuan-tuan dan puan-puan XD
Xdela..sebenarnya tajuk contest tu aku, muncung dan gedik…
Kat bawah ne ade syarat-syarat tok korang yg berminat tok join contest ne..jom kte check it out!!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
syarat penyertaan :
1.    menjadi followes tegar missyaniabdullah.blogspot.com
2.    mesti pix single...capel² direject sama skali..
3.    dalam pix tu mesti muncungkan mulut..hehehe...xkisahla cam ner pun ..nak herotkan mulut pun boleh haih...( trend budak2 skung muncung mulut bila bergamba ..kemain lagi )
4.    anda perlu komen kenapa anda suka pic itu oke
5.    korang kena letakkan pic korang yng kiut miut ( mulut muncung oke ) dalam blog korang then sertakan skali ngan link belog missyani ni oke..
6.    korang kena copy gamba kontes ni & letakkan pic kontes ni di side bar belog korang
7.    sekiranya korang berminat korang leh komen di bawah entry ini oke..no need to komen kat shoutbox..susah...letakkan skali url belog korang..
8.    kontes ini bermula 13/05/2010 until 26/05/2010.
9.    terbuka kepada semua
hadiah² : 2 helai inner two tone oke

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
######################################################################


~Aku, Muncung & Gedik~
Korang tau x asal+ nape sebenarnya orang wat muncung ne…orang dok tarik muncung pepanjang cm mulot itik tu sebab dorang cm majok atau xsuka atau dorang sebenarnya xbape nk puas aty ngan sOmthin’ ataungan seseOrang…tp sekarang ne Eiffel tengok da jd cm trend lak wat  pose muncOngg ne…(temasOk la Eiffel sendiri)
Pose yang eiffel letak ne sebenarnya pic ne da agak lama(klo korang da terusha la kt lam fb eiffel)
Yang sebenarnya eiffel xdela ske sangat ngan pic ne…sebab pic tu nampak jawat*malunyer* eiffel sangat-sangat xsuka bila tiba musim ianya kuar(er…adeke orang suka jawat tumbuh???huhuhuhu)
Ne je kot pic yang eiffel ada mse sesOrang ngah wat mulOt muncOng cam itik…lelama eiffel tengOk pic ne, eiffel rse pic ne agak  funny gak kn…sebab time tu kat kenduri sedara kat lam bilek pengantin g…tengah dok bosan xtau nak wat pe…sje je la snap pose yang pelik-pelik cenggitu.. XD
Pic ne agak spesel nak-nak pic ne eiffel kai hair band tok flower girl…hehehe…mesti comel kn klo eiffel wearing dress kaler putih+band cam dak2 flower girl ne… *berangan nak jadi flower girl*
Tu ler…bwu bajet nak gantikan salah sorang cousin eiffel yg jadi flower girl..xtau lak..cepat lak tangan nyer yg bersimen tu sembuh =P
Cam besa, klo korang rse nak join, cepat ler..penganjur telah meng xtend kontes ne smpy tengah malam ne...sempat g ne...korang jz klik kt sini pown bole, pastu korang jz follow syarat dan termanye...


p/s: cik penganjur, sila abaikan jawat yang berada di dahi itu ye sekiranya ia nyer spoiler untuk kedit eiffel…coz eiffel xley nak install photoshop…huhuhuu 

2 comments:

jane said...

a walk to remember



contest2 ni buat aku lemah ni;(
nnt aku menang sajer

ngahahaahhah

>____<

alfi a.k.a epy (kawaii eiffel) said...

kikiki...lambat r...da ade orang da menang pown~~
huhuhu (sedey xmenang T.T)