5.03.2012

Jangan Nengok La Woi!


Assalamualaikum!

Sebenarnya dah berapa ramai yg request utk buat entry pasal drama korea ne. Namun, malamnya…saia agak kesibukan di ofis. Oke, kekadang tu tak adalah sibuk sangat. tapi disebabkan kami duduk kemain rerapat macam sardine. saia telah menjadi agak segan nk update entry. Manalah tau, member sebelah intai-intai ketika saia sedang rancak menaip. Malu lah saia.Alololo…

Yang sebenarnya, saia tak berapa gemar sangat kalau saia buat keje ada org tengok. Oke, ini bukan keje. Tapi…yeah...saia tak berapa gemar sangat bila tengah buat keje ke menulis ke menaip ke papela pastu org dok perati je apa yg ko tgh buat.

Ala, macam time korang nk pi jawab exam tu. Apakah korang selesa bila cecikgu or lec korang dok intai-intai tengok jawapan korang? Apa, korang ingat cikgu/lec korang tengok tu sebab nk tiru korang ke?Manada! Mestilah nk tengok cemana korang jawab. Betei ke idak. Ala, kalau korang jawab salah pown. Bukannya dia nk tlg pown, ye dak.

Oke, saia dah melalut.

Ah, pendek cerita macamlah kawan sebelah ko tu dia tak tahu blog ko!

Jilakak betei!kahakahkahkah!!

Tapi saia tetap malu hoi!!!Nak baca, baca la sesorok ke.*ah, bukan dulu aku yg pi soh dorang baca ke?kahkahkah

Ala, kalau dulu.dorang kat tingkat atas, saia kat bawah. Manada bertentang mata. Maka, peratusan malu itu berkurang, tahu.hahaha!!!

Tengok saia dah terlalu banyak mengarut sampai terlupa nk citer apa.kahkahkah!!
Lenkali ler saia update pasal drama korea, ye.tehehe

4 comments:

Fény Rathúla said...

haha,same la kite..aku pon xsuka org nengok aku buat sumthing..nak buat pape mesti tengok dulu line clear ke x,kui3..

haLyZaQiut said...

Anononononononono..malu2 ayam plak dia...patutla sunyi je blog ni..malu ngan yati rupanya....kahkahkah...

fairuz said...

haha aku pun tak suke pesen manusia mcmtu. bace nnt2 la sengsorang kat leptop senirik!

nurkaloi said...

OF COZ TAK SUKE GAK !!
hahah boss kaloi suke tgok kaloi wat keje
aishhh