3.14.2013

Bezanya


Assalamualaikum…

ah diketika aku ada mood nk update entry je, mulalah dak kering idea nk menaip.pesen kebencian betei!
Nampak tak, aku banyak bersosial.Kalau tak, mencanak-canak jer.hahaha

Apa yang aku perasan la, kalau aku bersendirian je, mulalah idea nak menaip entry tu mencurah laju. tapi tidak bila aku ada teman. Faham tak, maksud aku padia. Jadi, korang agak blogger famous amous dan jenis yang sehari sepuluh kali update agak-agak berapa ramai kawan reality life dia berbanding kawan maya?

Biasa nye macam tu la. Kalau jenis kecoh nak matik dalam laman social, tp dekat luar mesti pemalu yg amat. Aku tak kata semua, tapi majority la…

No comments: