10.27.2011

Hoi Hoi!

salam…

hai korang semua!**seperti biasa melambai ala-ala Malaysian Top Model.
ah, saia tengah bosan giler kot. Nak citer saia sudah membebel pasal drama korea kat blog ni. Kesemua drama korea yang telah habis marathon. Nanti akan saia update selalu, Oke!

Oh, btw…pada sesiapa yang cari saia kat FB. Er, saia dah deactivate. Sejak 3hb Oct yang lalu. Insya’allah, minggu depan saia actived balek, arraso!

Saja jerk lari dari dunia maya yang lagha ni! Ah, sebenarnya saia sedang menumpukan sepenuh masa terluang saia dengan marathon drama korea!miahahahaaßalasan kaver!
Sesungguhnya, drama korea membuatkan saia begitu teruja untuk menghabiskan setiap dramanya. Terutamanya lakonan Yoon Eun Hye!Ottoke, bila sebut nama dia jerk. Saia dah mula teruja. Mulalah saia taip lelaju!**sila baca juga lelaju!




Macam pernah nampak jerk kan!Hah, dia lah pelakon Princess Hours, Coffee Prince, My Fair Lady dan dramanya yang latest adalah Lie To Me. Semua drama yang saia taipkan ni, saia dah tengok!

Bila dah asyik sangat pandang Yoon Eun Hye, ah, mulalah berangan nak jadi macam dia. Walaupown dia mempunyai gigi wabbit, tapi dia rilek-rilek jerk.Dan bibir nak seksi jerk!Miaahahaa

Er, saia tak tahu kenapa. Bebanyak actor korea, saia hanya minat Jang Geun Suk saja. Yang lain, belum mampu membuatkan mata saia bersinar-sinar dan teruja.

Hah, lagi satu, pelakon Nakatsu dalam drama Jepun Hana Kimi. Dengan kenakalan dan kekacakannya, membuatkan saia, PuRpLe, PinkY dan kekawan di kolej berebut-rebut mahukan dia. Ah, lagi satu Nanba(Mizushima Hiro) !Peh, dia ley tahan kacaknya! Dia ni ada banyak gak berlakon macam drama Gokusen dan Mei-chan no Shitsuji selain berlakon dalam Kamen Rider!

Citer kat sini, sampai esok pown tak habis! Ah, nanti saia akan rajin update kesemua film, drama jepun dan korea yang saia dah tonton, oke!

11 comments:

marina anakcikbob said...

babi kan. sempat melambai2 kat sini, melambai2 kat sana. aku sms xbalas. kau siap. aku hantar bom atom ke umah kau. err.. mintak alamat.

Raihana Izzati said...

emm golongan wabbit ni memang comel.

Cc Raihana Izzati.

Pfftt

H Y D E said...

si Nakasu tu Ikuta Toma kan?

kotak bulat said...

kb pun suka dorg! hehhehe...

aida said...

terasa rindu awak. serious say.

ohlampas said...

taksub sangat dengan korea nihhh..
jangan tuhan xingat plak. ulama tu patut jadi idola.
diorg ni sume ahli neraka je. hehe. cheers! :p

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

Anonymous said...

Great blogpost at least I think so. Thnx a lot for posting that information.

Greg Craudfield
jamming gps signal

Anonymous said...

Cool info to my mind. Thanks for providing that data.

Joseph Torson
escorts a milano

Anonymous said...

Interesting info to my mind. Thnx a lot for enlightning that info.

Tim Davidson
indian london escorts

Anonymous said...

Cool information as for me. Thank u a lot for enlightning this data.

Alla Shonger
cyprus agency independent escort