1.20.2012

Pindah.


Salam…

Ah, lama giler tak mengarut alam di sini. Ekoran kesibukan saia di opiz, kekadang tak bizy pown saia tak ada mood nak update.  Blogwalking apatah lagi.

Bulan depan kami akan berpindah opiz di Bangsar. Saia dah mula rasa sakit kepala. Perlu ke KJ terlbih dahulu hantar aunty ke opiznya, kemudian patah balek ke Bangsar.

Dikatakan parking di sana, RM10 per entry. Peh, giler la. Minyak saia dari Cheras ke KJ saja sudah berapa. Tol lagi. Lepas tu nak patah balek ke Bangsar. Parking. Heh.

Jadi, saia Cuma ada pilihan menaiki lrt di KJ. Agak camtaek, sebab kos pengangkutan saia bertambah berganda-ganda. Kalau sebelum ni, minyak dan tol. Kali ni, saia perlu fikirkan parking dan tambang lrt pula.Itu belum saia perlu keluar sebelum 6.30pagi.Sebolehnya, saia perlu sampai KJ, sebelum 7.30pg.


Tamara beriya mahu berhenti kerja tanpa sebab yang pasti.
Oh, mungkin cerita tentang Tamara tiada lagi.


Pada ketika memula saia buat blog. Ada saia persoalkan.
‘Kenapa bila kita terlalu rapat, akhirnya ia akan menyepi’(dalam sesuatu hubungan)
Saia perasan hal ini bermula dengan adik–beradik saia, kekawan sekolah, kolej dan juga di opiz.

Di saat saia menaip, satu persatu bayang adik, kakak-kakak, kekawan semua nya mula menjelma.
Siapa yg tak rindu kan saat kegilaan remaja dalam meniti kedewasaan? Perangai yang pepelik, jiwa yang sering memberontak.

Kesemuanya.

No comments: