1.27.2012

Surat Untuk Tamara




Tamara Chill,
Opiz Lama,
Kelana Jaya.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hari-Terakhir-Tamara-Bekerja


Kehadapan Tamara, 

     Sebagai seorang member, saia akan mendoakan kebahagian awak. Moga awak dapat keje dan kekawan yg mungkin lebih baik. Jangan nak ngular sangat. Ingat, kat opiz lain tak sama macam kat sini.

     Yang boleh masuk opiz pukul bape-bape je. Boleh kuar makan bebila masa. Nak masuk opiz balek pukul bape. Kalau nak ponteng, kita orang cover, kan. Iyelah, awak kan CEO. Ah, kemain  betei dia. Siap pakai drebar lagi tau. AGM Tikom kat KJ ne pown tak pakai drebar, tahu!
Dan yang paling penting, jaga diri. Jaga kesihatan. Jangan nak amik ubat kurus sangatlah, bila awak tu lagi kurus dari saia. Tak payah nak hok-hok sangat. Awak dah memang hok pown. Kita org malas je nak cakap sebenarnya.

     Lagi satu, pasal sakit pinggang awak tu. Campak je, ke longkang korset awak tu. Pasal korset tu, awak sakit pinggang tak boleh nak aktif. Tengok, tak memasal awak jadi cacat. Saia nak je bagitau adik awak, supaya dia dapat heret awak g hospital. Tapi awak degil, keras kepala Batu Caves!

     Tak nak dorang risau la, takmo adik awak turun KL nanes-nanes lah. Cuba awak pikir. Awak nak dorang nanes sekarang atau nanes esok???

     Disebabkan saia hormat dengan keputusan awak, saia hanya diam.Kalau ikotkan hati, tak payah adik awak. Saia yang heret awak g hospital.

     Cuba awak cakap, sampai bila awak nak tahan sakit macam tu??? Tukang urut tu pown dah kata, kalau melarat, apa akan jadi???!!

     Kitaorg sayangkan awak, tu sebab kitaorg risau kan awak. Bebel pepanjang.

     Ah, malaslah cakap dengan orang tua degil ne. Biasalah, orang tua macam awak ne memang degil keras kepala Batu Caves!

     Oh ye. Kalau tak silap saia, saia ada terbaca satu artikel tentang ‘Love Bite’ boleh membunuh. Sebab ‘Love Bite’ biasanya ada darah beku.Dan kalau tak silap saia, ianya boleh membawa maut. Ye, begitu juga dengan korset yg awak pakai. Korset awak tu membuatkan saraf awak bengkak dan juga mungkin terjadinya darah beku.

     Untuk maklumat lanjut, lebih baik rujuk pada doktor. Ini apa yg saia dengar berita dekat radio je. Tak salah untuk awak mencantikkan diri. Tapi bagi saia, awak terlalu obsess. Obses nak kurus.

     Ah, terpanjang plak surat ne.

     Akhir kata, kalau nak kawen jangan lupa jemput saia. No tepon tu, sesila la update ye. Ini tidak, adeke patut awak tukar no dengan BF awak. Saia nak mesej awak pown saia pikir lapanbelas kali nak mesej dekat no yg mana. Lepas tu isi mesej pown nk kena berhati-hati.

     Nasib baik lah saia dah lama tak kirim Kotex dengan awak.

     Lepas tu mintak plak yg saiz Kurus tanpa Sayap. Tetau mesej tu BF awak yang baca.

     Tengok, sapa yang malu?!ah ah ah

Camtaek betei!

 Awak suka lettew,mesti nak gelak kung kang kung kang. 

Saia ne dah la pemalu, tahu!

Dah la.

KBye.

Assalamualaikum.

Entri comel ini tidak memerlukan tandatangan.

3 comments:

Para para sakura said...

HAHAHAHA! makcik,siapp buat surat utk aku tauu. ko mcm nak halau aku je.. sob3..

eiffel said...

suka betei makcik pepara ne.

er, begini dikira halau ke?

Saya Disini said...

dh tu dikra ape?