3.25.2012

PapeJela

Salam


Hari ne nak outing dgn memember satu kepala dlm kelas. Rindu. Latest skali lepak sesama mgkin bulan 7 ke,bila ntah. Kami nk lepak berlima,kejak lagi. Tapi yg peliknye, kenapa saia rasa berdebar-debar ne.


Padahal nk lepak dgn memember smuanye perempuan.


Hah,lagi satu. Yg saia kemain beriya pk pasal baju semua ne kenapa? Pakai jela pape pown. Kalau nk dating,rilek je pakai jeans dgn tshirt. Tp klo hang out dgn member. Kemain!!!


Mungkin sbb beliau penah tanya saia,


'Nak gi mana lelawa ne? Kita kn nak gi jusco je.' pdhal jusco tu jauh la gak.lbh 5km.jauh la tu,kan!lulz


Sejak tu,saia da malas nk dress up sgt2 bila g dating. Sebab beliau bukannya kesah sgt pown. Saia nk pakai baju apa, tudung cemana. Kalau tak oke,t beliau komenla.


'Ee,macam makcik'


-,.-'


Oke,fine. Saia perlu berlari tok tukar baju. Tp mslhnye, yela. Lelaki kn. Manalah nak amek tau sgt pasal fesyen pompuan nak-nak kpok.


Lulz.


Ah,kalau saia melaram pown. Macam lah saia tak tau beliau kemain bangga, ada tunang yg comel bila dia introduce saia dgn memember dia. Macamlah saia tak tau.alololoo.hahaha


Oke,nk pi mandi sesiap smua. Heharap kesayangan saia tu tak jeles saia pi berjimba. Kalau da balek,t saia update lagi


P ke S :: First time update pakai tab.peh peh peh


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

haLyZaQiut said...

Bukan apa, sebab kuar ngan kawan karang2, so rasa moment tu mcm bermakna...kalau dating dh selalu sgt, pakai baju tido pon x kisah....hahaha

haLyZaQiut said...

*jarang2