3.29.2012

Yang Mana Satu Idaman Kolbu

Salam.

Alololooo.tajuk kemain betei.

Sebenarnya..saia tengah serabuk nak tgk drama korea yg mana ne. Stakat ne,klo ikot dlm list koleksi drama korea saia, saia ada dlm 70 drama korea.dah habis tgk 50 buah drama,yg lain belum dn taktau bila nk tgk.hahaha

Semalam saia baru habis tgk 'Bad Couple'. Oke,bile tahan best gk. Walaupown aktress dia ala-ala ahjumma**memakcik** sket.tp disebabkan dia pown rupa ley tahan.pastu awl2 citer suka tyg breast.kahkahkah!!!Ah,saia syak.mst reramai pi gegul.

Disebabkab saia update entri ne pkai tab je,jd saia bg drama yg saia belom tgk yg dikatakan best tp saia dah donlod.

1. My Name Kim Sam Soon

2. Padam Padam

3. Tree With Deep Roots

4. Boy Over Flower

5. A Thousand Day's Promise

6. God Of Study

7. Color Of Woman

8. Cindarella Step Sister

9. Romance Zero

10 The Moon That Embraces The Sun

Yg lagi 10,xde kt pc ne.tehehe. Jd,korang rasa. Mana satu yg cambest nk tgk ea. Hurm.

Oke,kawan saia. Ckodok suggest kan tgk Cinderella Step Sister. Tp bila dgr je tajuk dia,saia syak mst makwe tu keji.ah,namo lah tgk. T saia emo plak semacam citer Stairway To Heaven. Dia punya watak hitam tu,memang bebetei hitam berkeladak smua ada. Bayangkan saia tgk 2-3episod da nak selori sumpahan saia.itu baru tgk 2,3episod.klo tgk smpy habis acane? Bole dpt darah tinggi wooo!

Pastu keluar paper,

"Seorang makwe comel yg addict dgn drama korea,telah dimasukan ke Hospital Bebesar lantaran emosi nya yg telah tergnggu sejak menonton Cinderella Step Sister."

Alololooo,xke kes naya tu.

Oke,sila suggestkn citer len yg ada dlm list tu.

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

se1saat said...

hehehe.. buat solat istikharah k

cma..cimot..shimoro said...

wei sayam, color of woman x yah lah.. cerita die terlampau ringkas... dan mcm nk mati cepat je story ni..

*** dgn ini CEKODOK galakkan***

*** no 1***
*** no 4***
**** no 6***
***no 8**
***no 10***


emm ** romance zero** aku pun x tgk laggi... hahahha

jgn lupa the between dog n wolf.. terbaik.!!!!

well cinderella step sister x kejam mana pun... tp mntap....

sekian

fairuz said...

gile korea kau ni haha