7.05.2011

Ini Style!


Salam,

PER :: Anda dilarang untuk mencuba aksi ini di luar rumah!

Theheheee…



Sejak-sejak guna Tab ne, kemain tau nk online 24jam. Kalau dulu pukul 10malam dah nk masuk tidur. Tak mahu kurang rehat kononnya, esok pagi nk travel ke opiz. Sekarang ni pukul 10malam tu dah rasa macam awal giler. Pukul 11, 12 baru nk tidur. Maaflar, saya tak boleh nak stay sampai pukul 2-3pagi. Giler ke, seawal pukul 5pagi saya perlu bersiap ke opiz. Dah kompom lar sy akan mengalami kantukan [baca :: mengantuk] yg teramat.





Seperti entri lepas-lepas,dengan poyonya sy berceritakan betapa seronoknya menggunakan Tab. seperti puas [baca :: inzal] melayan drama korea menggunakan Tab.

Ada juga yg camtaeknya bila guna Tab ne. Iaitu ia agak besar. Besar, memang puas nk tengok drama, snap picca. Tapi agak menggerunkan juga untuk mengangkat call tanpa menggunakan Hands-free atau Bluetooth. Nak-nak kalau sy tak pakai Bluetooth. Atau yg beshnya, jika Hands-free tertinggal di rumah.

Pergh!!!Sy ingat, mahu sehari sy tak angkat fon! Baik mahu berkoling-koling, atau menerima koling. Lantakkan!

Sila kata ini style!!!

camtaek!

11 comments:

Danish. said...

>< okeyy itu style -.-''

Whoopz said...

lg besar dr muka.. Mmg style..

bujal X said...

hihi~

Akim Iqbal said...

hahaha

Sab Buenoo said...

konferm tak celuih nak masuk lubang jamban. kikiki

Raihana Izzati said...

ok. buat lempar anjing mati kot.hoho.

marina anakcikbob said...

aku tgk kat mines br1500 woh. giler ramai org berurus niaga kat sana pd hari2 biasa [bukan wiken].borong ipad2 18 bijik. perghhhhh...

Lucifer said...

Ya ini Stail!

eszol raar said...

style camtaek!

HEROICzero said...

ini style .


done.

dizHanie_18 said...

menci mak tgk!!huh ;p