6.30.2011

Seru.


salam…

dalam tempoh dua bulan ini, blog ini semakin terabai. Mana taknya, pemiliknya kemain bizy sekarang ni. Tambahan pula mood hendak berblogging juga makin kurang. Yang ada, hanyalah selalu wujud di dunia fb.

Saya perasan juga,  kalau kita selalu aktif di alam maya. Mesti kurang bersosial di dunia nyata. Itulah yg sering terjadi pada saya. Kini menonton tv pown seminggu sekali.

Saya sedang menyeru mood blogging itu datang kembali. Mahu blogwalkinglah.kbye!

12 comments:

bujal X said...

salam ziarah~jangan lupa klik blog ittew~

Raihana Izzati said...

Yup. tapi memang selama ni kinda like antisosial pun=.=

JOM CALLING2! lulz

PK said...

Raihana,,,jangan lupa calling i jugak..

Whoopz said...

need more post 'camtaek' ere!

nurkaloi said...

same with me
eghhhhh stress stress !!

Sab Buenoo said...

salam kenal. lulz. XD

Siti Mashitah Saidin said...

hai. sy new blogger. keh keh keh.

marina anakcikbob said...

rasa macam nak mintak jugak tab tu..

Alexandriana Alia said...

mmg blogging ni kena ada mood. kalau tak mmg kelaut jek. hehe

Dearie Pearls said...

sedang korek2 mood nak blogging juga nie. hehehe...

lavender harum wangi said...

tumpang berak. kbai.

lavender harum wangi said...

tumpang berak. kbai.