6.17.2011

Giler Photograph.


Salam.


saya sudah agak jarang mengemaskini blog ini. kerna saya kini tidak bersama dengan pc saya. sibuk 
mempelajari system lain pula.

Kelmarin saya telah mendownload pelbagai software untuk photography Tab saya. kemudian menggodek ianya.  Yang sebenarnya Tab saya ni, kameranya tak adalah cantek sangat pown efeknya. Biasa-biasa saja, maklum lar. 3 Megapixel saja.

Tapi setelah saya mendownload pelbagai software photography. Saya dah tak perlukan lagi software photoshop. Kerna kebanyakan software photography saya itu ada elemen-elemen seperti kemera Lomo. Perghhhh, baru saja saya mahu meng-usha Lomo di Terbrau City. Berhajat juga nk grab sebuah Lomo.

Sekarang dah rasa macam ada banyak Lomo saja. Sampai saya pown penin mahu guna applikasi yg mana. Antara software yg saya guna ialah Vignette Demo, Action Snap, Little Photo, mytubo, roidizer, dan yang paling best ialah retro camera. Dalam Retro Kamera pula sy boleh pilih jenis efek kamera macam mana sy nak.


 Awak bayangkan ye, baru sehari dua saya download software tersebut, hampir beratus-ratus picca telah saya snap. Macam mana pulak kalau seminggu?sebulan?setahun?owh, saya perlu segera merembat External Hard Disk! Ini adalah antara picca yg telah saya snap.





















Yang last skali tuh sy esit sikit.


Yang lain tak.Hanya guna software.Best kan!
Kalau awak sedang memakai Android Fon, awak  cubalah software yg sy perkatakan tu.

p/s :: Mekaceh ngan fake fioncee fb saya.kerna sudi melayan kegilaan sy yg sedang obses ni..ailebiu!

49 comments:

Lucifer said...

xcvd gre g4wrjw3j rewfweefd cwer

Lucifer said...

kjhKJHuguIGIUbjhBJbmhbMNVuygVbuyGUI

Lucifer said...

KJGIUgjkBBnm nbcGHDFfgjkT78IK8yIUBlk7uyB n,.N,hbOUI0i0pUPujOUJ9y89y89ty78tGRT78t*7GIUT7887Tiugbk

Raihana Izzati said...

Ni kalau saya tendang awak boleh tak? =_=

Lucifer said...

cxvxdvnzx,mn

Lucifer said...

cxvxdvnzx,mn

Raihana Izzati said...

jwhndxvhdvxudegiuc9327386



0p21-w23ue83hdjdxbdehc

Raihana Izzati said...

jehdu734727e73duexiw

kshwegxuj


sxkhd
mkdle


dcejdncjhurd73

Lucifer said...

,.jBM,BJKHKJbKjGBuJBHJBJBJKGiugYIHjkbKYhH986y*(y89YG*Y89Y89YUIgJHVi

Raihana Izzati said...

W@!@#$%ihuwsgxdwhbx


wslxhjwxcjodex

wlxk

:)

Lucifer said...

,JBJButUGBJBMNbmjbMNJBNMbnmBNM bnm jhGjhVBj7yhhg*t&*fgyg8T879Y9U*-(*=-(-809^8GjKBkjBjmnBjh

Lucifer said...

JGbJHT87T*(kJB<N<mBjgJHGhkjH987hKLbnkjY87u==

Raihana Izzati said...

"Nak komen lapan belas kali pown, janganlah asik komen yg sama je.Tahulah kamu sexcited tapi saya bosan, tahu!"


OK. Saya komen banyak2 tapi beza2.

Lucifer said...

nmbnmBmnBj57Ti7gjkbj68 nbF76t87UJVhjf7R567t*Y09u097KJbnkJBHkjHo|+9YUIGJKbbnJT67587T9866==

Raihana Izzati said...

Abam Bintang Pagi, beli android kat saia satu (nada manja2)

Lucifer said...

JHCYUFUVBjmnBMn MN MN ,M M,n,.Mn., mn,.mLI7)(7)(Uol2121CSDVNSDL;VKMSD/F EWRF0709C JL; .,VNKLXCVJHIOSDJFCIOSJDF977U90789687686YhKJL

Raihana Izzati said...

eh2 dah nak magrib. shkenya tengok gambau2 dyerrrrr....

Lucifer said...

NLKNKJXZHCXIJSED897WYDF32 R32R KJNRKJNBW,Niy89YiHJnjkHKJHGjkGjG7t78t7UGUT78t78TGhjGHGvhgVGNvNBVnb NklNkj7Y689yIK

Raihana Izzati said...

Hamagad! Hamagad!

comelnya gambau lashhhh...

Raihana Izzati said...

*sula lucifer kejap


kembali mngespam

Raihana Izzati said...

Iye. Saya pakai nokia chokia jerrr

Raihana Izzati said...

*berasa down

Raihana Izzati said...

awux. belikan utk ite~

Raihana Izzati said...

muaxxx!!

Chalo dulu. nak magrib.

Aslyna Asrin said...

ko men mytubo gak k?haha..bes kan..ape nick ko kat mytubo..meh aku follow

Whoopz said...

henp0n soni buruk gwa pun bleh.. :p


*jeles

marina anakcikbob said...

lepas ni ko da leh masuk kontest gamba2 plak.

eszol raar said...

fisheye mana woi!!!!!

eiffel said...

Raihana + lucy :: dasar adik badik spammer.tp.saia dulik hapa.lulz.


Aslyna :: ntah.aku dalupa.eiffel gk kot.hahaha


whoopz :: eh,bole gk ea.**pepurak tanya.hikhikhik


marina :: hahaha.malass lar.aku amek tok suka suka jerk.

Zozol :: aku wt fisheye xjadi.camtaek.hahaha

myMOONyet said...

hai LUCYFERRRR! ^^

myMOONyet said...

hai RAIHANA ^^

myMOONyet said...

hai EIFFEL :P

myMOONyet said...

okbai~~~~~~~

myMOONyet said...

ops! ado ramai lagi tak hai ni~~~

myMOONyet said...

hai Aslyna ^^

myMOONyet said...

hai marina :P

myMOONyet said...

haip haip haip WHOOPZ ^^

myMOONyet said...

ok! last! last! ado last ni~

myMOONyet said...

tarik nafas, lepas~~~~

myMOONyet said...

HAI ESZOL RAWRRRR!!! RAWRRR! :P

myMOONyet said...

pergh! semput!!!!!!! -,-"

myMOONyet said...

sebonarnyakan~ aku tak baco pon entry ko ni~

myMOONyet said...

kikikikikikikikikikiki *evil laugh* ^^

eiffel said...

Maimon camtaek. -.-"

Aku mencik pengomen tnpa membaca.mencik

maCy said...

fake fiancee?

eiffel said...

Fake fioncee yg dlm fb sy tuh.giler ke hapa sy mahu berfioncee kn gegerl?

HEROICzero said...

cantik kamu eSit sebenarnya. =)

eiffel said...

Heroic :: maaf.rply pkai android.hikhikhik

Heidi Shafiq said...

terbaek! :D