2.23.2011

Saya Insaf!


salam…

hey korang…hehe..sekarang ni ei kemain bizy, tak dan nak blogwalking kat blog korang
mana taknyer…asl ada senggang jerk gi usha citer korea.eh?


ala, chill lar.korang tak yah nak poyo sangat…
korang g join makcik-makcik veteran dok mengumpat/awek-awek g bergossip lar segala macam tak dikira mengular ker?
tuh belum kira bw, chating atau menggunakan tenet dengan tujuan peribadi...

tapi lantak koranglah kan.apa yang penting, keje kasik settle dulu! yg lain kemudian…

ei ingat dah tak nak lar tengok kt opiz lagik, **bajet insap lar, kan…walau pown biasanya tengok time lunch hour jerk…

sebab ei yakin, dalam tempoh tak sampai sebulan, websiter tuh kompom kena block punyalah!
jd ei nak terus donlod jer… idm + tube hunter dah kasik baik punya install…
kemain laju tau tenet company ni…klo stakat file seberat 50mb memang tak sampai seminit jerk dia kasi download!

so, ei rasa,tak lama lagi, boleh lar jadi pengedar citer korea pas ni…
lai lai lai….dream high ada, yg lain coming soon…order saja!  lol


p/s :: pasni dah boleh lar bw, hatta berfb balek cam biasa…**insap lar sangat! -.-”

6 comments:

Whoopz said...

citer korea x rawks arh.. Tp awek2 korea ngancam gak.. Mcm dolls je gwa tgk.. Geram.. Heheh

maiMOONyet said...

entah kenapa aku tak minat cerita korea yg bebaru ni :(

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Muka aku dah macam pelakon korea.Baik kau tgk muka aku jer wakakaka.

marina anakcikbob said...

aku pon tetiba insap bila ko kata utamakan kerja sebelum buat benda2 lagha ni.. :(
.......
[2saat kemudian] meh kasik aku yg ko donlod tu.. boleh aku tengok kalo xde keje..

imherry said...

kunjungan balek ni
blogwalking

salam dari yogyakarta
indonesia

Catherine- said...

hehehe. layan korea nampak..

konfem khatam nama2 artis korea ni.

ohh...aku x sempat nk layan semua tu..huhu