7.29.2010

~Camtaek : Tenet ~


okeh…kali neh ei nak citer sal mende yang ei rasa cm bengang gak r kan…
okeh ei jz menumpang kt opiz orang...ah tak yah nak citer detail-detail
street jerk…company yg ei menapak skarang neh ley tahan nama yang agak gah..
t klo ei sebut jerk, kompem korang kenal so tak yah lah ek…

yana ei nyampah sesangat nyer ialah, tenet dia kekadang camtaek dw!!siyus…
aper lah, tenet tok kawasan senirik pown lembap ker???ari tuh ei penah cek dianyer kelajuan…
memang laju…yerlah da nama pown kompeni besa, memang ler laju kan..

klo ei nak donlod paper memang laju…klo ei nak tengok tb3, dia punye loading tuh…
memang tak derk buffer lansgung…hebat bukan…tapi biasa lah, 
kompeni neh mne nak bagih kter guna tenet cm tuh..kompem r dorang pown belok…

seperti yg korang sedia maklom (walau pown korang tak tau, anggap jerk la da tau)
kt sineh fesbuk hanya bole digunakan pada non-opiz-hour…
maksudnyer klo bel0m 8.30pg…jadik korang ley la ber fb…klo tak…
memang tak ley bukak la.

yang paleng nyampahnyer, dan membuatkan ei rasa cm menyumpah dan menyampah adalah
pabila ngah lunch hour  disaat untuk melayan fb,
 dia punya tenet lembab ngalahkan sip0t sedut…da la bole bukak time lunch jerk…


pastuh nak tunggu tuh ei rasa ei ley sempat g makan-makan kt pudkot dengan menapak pastuh ley balek opiz balek ngan menapak gak..siap ley g jamban tok membuang lagih...
*ei tak penah buat lagik la..tp agak jerk =p

adessss..sangat tensi…smalam sampai sejam tuh ei tunggu…

so sekarang neh ei rasa cm da malas nk bukak dan malas, malas nak suka-suki maki-maki
t tak bergetah lak kan…
takper ei steady jerk...men game yg ei install senirik kt pc opiz *syhhhhh*


p/s :: ei ade manyak game lam pc opiz neh…klo korang nak pown bole…

arineh jugak ei tak dapat bukak fb, sebel0m sebak0l sumpahan bek ei layan game jerk
Enhanced by Zemanta

5 comments:

AiZ said...

game pe nih?.. cam best je.. ade duit lagi.. ^__^


Aiz latest entry
Ketika bercinta monyet waktu zaman persekolahan

eiffel said...

namer game neh Chocolatier Decadence..memang besh pown game neh.. ^.^

beautiful_rose said...

sabar je......
internent skang memang macam sampah!
nak donwload pape pon lembab nak mati.

hellioz said...

tngu la tenet malaysia jadik laju mcm kt jepang nun
gyahahahah~

Linglung said...

internet gua laju..terbaeekkk!