7.07.2010

~Prepare + Usha2~


Salam, oit korang…

eiffel memang agak bz sebagaimana yg entry eiffel yg lepas korang ley usha kt ne hah!
Kelmarin eiffel g la tempak baju nikah, nk usha barang-barang tok antaran, usha dewan,  usha mak andam, niat de hati nk USHA jer…diulangi USHA jer…lepas usha bwu r nk kompem kn…tp disebabkan pernacangan yg terlari sedikit, iaitu membawa ahkak eiffel, maka USHA menjadi KOMPEM… Atas pujukan dan serangan psychology yg diberikan oleh beliau, eiffel akhirnyer terpengar0h oleh kata-kata beliau…adessss -.-”

0wg tua tuh pown, walaupown beliau tua setaun jer dari eiffel, tp tetap tua gak kn…walau aper pown, sebenarnye eiffel kena berterima kaseh gk, sebab beliau dengan teruja nyer beliau mencadangkan pelbagai idea dan design yg ley tahan menariknyer yang sebenarnya memang cun pown. yer lah, owg da ader pengalaman…tuh tak termas0k beliau dengan murah aty nyer telah men SPONSOR s0mtin…t da setle eiffel gtau ape mendenyer beliau sponsor…

Ne antara barang yg eiffel rasa nk buat tok hantaran…tapi lom decide g...kena tanya ngan empunyer badan tuh, beliau nk yang mana...



~siyus perfume polo nomor tiger tuh memang wangi~





~ne jer jam yang mampu + sesuai ngan bajet..huhuhu~


~ngat nk bagi baju cap polo,  tp yg neh pown nmpk smart gk kn…*beliau ske ManU* ~




okey, mak andam + dewan da settle…yg ader lagih
-           - catering
-           - photographer
-          - gubahan hantaran (plez korang kasi ler idea nk gubah cmne)
-          -  kad jempotan (nanti-nanti pown bole)

Hurm, g da tak tau nk tulis per...pic pelamen eiffel ader hamek, tp t la dulu...t tak suprise lak kan... =P

Eh jap*tunjuk nomor lima*, tp eiffel ader mender nk bg korang tgk...pic neh...laluan...lawa gilerrrr...eiffel da book...tp pelamin yg eiffel book bkn cm tuh, jz LALUAN jer ea


pic neh eiffel hamek dr web dowg senirik, korang ley usha kt seblah sana. Klo korang rasa pakej dowg tuh cm mahal giler jer...sebenarnya tak!!!Korang ley g senirik kt butik dia, korang ley survey smua dowg akan bagi price yg memang besh giler!!!*depends apa yg korg hamek*

p/s :: pelamin yg eiffel pilih tuh memang korg kena tunggu la cmne =P






No comments: