7.30.2010

~TAK Boleh!!!~


salam…okeh ei ngah buntu sekarang neh…

ei tak tau macam mne nak settle kan mende neh…ei tak suka asyik kena paksa buat sesuatu yg ei tak suka dan ei rasa menda yg rasa macam ei tak bole nak buat

bukan ei tak nak tolong…masalahnyer ei tak bole nk tolong…ei da bgtau da…tak bole…maksudnyer  tak bole laaa…tak paham kerr???klo pangai tak camtaek tak bole ea???


fine, memang memula ei da pasang niat, ei tak bole…tapi bila ei piqir dengan lebih dalam dan setelah ei mengetahui puncanya…ei da bajet,ei akan cuba tolong mne yg bole…
walaupown ei bajet  klo ei tolong, ei yg dapat susah…walaup0wn time tuh smua pown bantah dan tak setuju…tapi tak per lah…ei cuba…

tapi…masalahnya, sekarang ei rasa ei dah takderk arapan nak tolong…ei senirik ader masalah...bukan nyer ei sesuka aty tak nak tolong!!!masalah ei lagih besar…
about my future!!!

tolong la jangan nak mendesak!!!bole takk??!
stop calling me!!!






siyus!!ei penin antara maruah beliau dan kepercayaan…apa lagih yg ei bole perkatakan??? T.T



moral of story :: Jangan menipu orang tua…kan da carik susah!!!

p/s :: Dem!!!Gwa menci kaki kencheng!!!

2 comments:

Lya Colours said...

saba2 jgn marah
hihi

diana said...

tarik napasssss...lepassss!
tarik napasssss..lepas...!
ha..pastu,guling2 kiri..
guling2 kanan..!
tarik bantal lak...
tido..
hehe

jgn marah2..!!

eh!!saye follow ye!!