7.23.2010

~Entry~


salam..

ei ngat da malas nk wat entry pepanjang cm nak hamek spm plak…time tuh ngat nk paktis wat cerpen ker , telenoblogger ker (ala-ala telenovela) tuh yg dok wat entry pepanjang…
korang tau, 
klo ei wat entry musti mengamek masa paleng kurang setengah jam…
tuh yang pendek…abes klo yg pepangjang tuh ei amek lam sejam hingga dua jam …mne taknyer, nak bet0lkan font ler, kaler ler, nk sus0n ler…tuh bel0m g nk letak gamba…

pas neh…cm malas jerk nk wat pepanjang..okeh da tak nak car0t lelebey…t ei apdet blog neh cm apdet fesb0k jerk r…pastuh letak gambar maria ozawa bebanyak…(camtaek jerk gwa rasa)


 ~sweet jerk kan~

demm!!pe al smua blogger nk mencapap letak nama maria ozawa???
ei rasa dia pakai bju lagih lawa dr dia amek gamba bogel…sebab muka dia nampak cm sweet jerk 
(gwa bukan lakik, sker ten0k pomfuan bogel…gwa takderk felin sebab gwa bukan pengg!!)
 lagih satu ei rasa terserlah kejalangannya (bapak juj0r gwa neh) biler dia bergambar bogel.
walaupown dia sweet ter0s ilang sweetnyer tuh…huhuhu


~kedit kt mr google, pic neh terpakse di edit lantaran posing nyer itu terlalu mencabar keimanan~


camteak!!!ei tak suka....cukop stakat neh sbelom gamba len plak yg kuar...


p/s :: demm!!korang tengok…neh pown da terbuat entry pepanjang...sangat ebat bukan?!!
p/ss :: pe al lak ei letak pic cenggineh di ari jumaat yg mulia...cisss!!!

21 comments:

-telordibasuh- said...

maria oooozawa hehehe...

Lya Colours said...

euuwwwww ~ ~

Lya Colours said...

ni kegemaran abg alvin neh

eiffel said...

telo :: suker ko ek

lya kaler : kehkeh..en alven memang suker...

marina anakcikbob said...

haha...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kegemaran parid mopusat juge!

Linglung said...

gua nak pinang maria ozawa ni..kalau dia terima..gua jadikan beliau suci..amacam?

alvin takda umah harga 8juta said...

tetiba lya bahan nama gua disini..

napa tak kata bf lya si farid juga suka ekk??


ngee...


wa rasa maria ozawa ni terapi org mati pucuk la..

eiffel said...

marina :: pe al ko lak yg suker?? =P

xtion kamen :: apakah bukan kegemaran lu gak??

linglug :: bajet laki sejiti lah neh =P

alvin bila nk ader umh 8juta :: musti lu nk ckp lu gk termasok golongan mati pucuk kan..muahahahahaahaa XD

@yuE said...

gua pon stim dowh tengok maria ozawa..hahahha


tapi serius..gua pon puji dia mmg cantik!!sayang sgt jd pelakon porn..

eiffel said...

kekeke..aper al lak lu nak stim???apakah??(peng)

dia memang sweet..tp murah..ciannyer...

p/s :: cmne nk bg berisi kt tmpt sptotnyer cm dia??muahahahaha (tnya lu mcm lu tau)

maisyara Pot! Pot! said...

tetiba aku takder feeling nak layan mari ozawa. damn! kenapa dia cute sgt? mencik. :P

eiffel said...

aper al..dlu ko ader feelin gk ker??
siyus dia memg cun..tp....

Razman said...

buatlah entri pasal misa campo, ashlynn brooke, pete todd, hannah hilton, tera patrick, misa campo dan lain2 juga.

eiffel said...

razman :: wah...smuanyer ko tau..apakah????

AiZ said...

die cute tapi ntah nape die jarang beli baju... haha

eiffel said...

aiz :: muahahaahahahaha...kerana di sana (jepon) baju manyak mahal wooo...kikiiiki

Hamzah Ian said...

wa~~~ pandai lu cari gmbr nih.. hahahaha./..

ayooo

AiZ said...

die cute tapi ntah nape die jarang beli baju... haha

Anonymous said...

Lxy p jex q porn, franksxxxlinks. Rit j, ffu cnvgtr|otz ojncrua x fe li.

Anonymous said...

hi, new to the site, thanks.