7.29.2010

~For Blogwalking~


salam…

okeh ei cakap direct…tak mo selindung-selindung…tak mo bunga-bunga lagik…cakap tepek senang…paham pown paham...tak yah nak sexseplen bebanyak


ei slalu blogwalking pada waktuh opiz hour…
aper???ngular…hahaha…bila kje ei da siap ei topong r blog korang (walaupown slalu gk curi-curi time banyak kje =p)



eleh, korang pown same jerk...tak yah nk ngater ei okeh... 

tapih yg menci nyer, bila ei ngah ada masa nk mulakan blogwalking…korang musti tak apdet dan malas nk apdet kan…smpy ei buntu nak wt apa…huhuhu… T.T

pastuh cm klo ujong minggu, ei memang jarang beronlie dirumah, t kompem berderet-deret korang nyer apdet…sampai kekadang tak sempat nak topong korang nyer blog…huhuhu…

korang neh gedix r…nyampah tol >.<

p/s :: sesaper yg ter topong ei nyer blog tuh…ter tinggal kan lah korang nyer jejak ker, lemat blog korang ker…ckodok barang seketol dua ker…*tetiba*

p/s :: saper yang nak ter tukar-tukar link pown bole…kt sineh

5 comments:

pupel said...

hahahha.beToii..:P

AiZ said...

haha.. nyampah tol.. (suke ayat nih)




Aiz latest entry
Ketika bercinta monyet waktu zaman persekolahan

kobEj0rdan~ said...

car0t saja?? seronok nk carot ni:P hehe
followed ur blog, visit me n be my follower k:))

nazirulhazwanws.blogspot.com

Frodo Baggins said...

>>___<<


keh3x ...
jemput masux blog wa.
hari2 update
di jamin!

eiffel said...

pupel :: huhuhu

aiz :: t klo kiter kata menci cm gedix lak =P

kobEj0rdan~ :: cm itu pown bole???

frodo :: yeker??cm tipu r lu neh...gwa ari2 cek xderk pown...