7.19.2010

~Carut? : Ujian ~


salam…okeh ari neh eiffel pose..so mood sopan santun kena activate….no carut-carut…okeh

ari tuh last entry eiffel ader citer kan nk g hamek ujian computer…siyus dw, memang cuak giler r…rasa cuak dia tuh ngalahkan nk hamek spm  rasanyer*giler menipuuu* tapi bet0l dw…
memang cuak r…rasa cm takot nyer klo faul…pastuh nk kne bayar lak kan…(misken haku…huhuhu)
pada pagih tuh, iaitu aria had semalam…bang0n awal giler, kol 6pg ei da bang0n, demi ngadap buku kebanggaan tuh…korang jangan tak tau, ei da jawab semua 500 soklan tuk kedua-dua buah buku yg ei ader…mksdnyer 500+500 = 1k…giler r kan..
tuh bel0m camp0r ngan 50soklan yg memang contoh lam buku rujukan yg aunty ei punyer… dok hapal cm nk hamek spm… siap buat nota bagai…ei luper nk amek pic tok notes tuh…
8.48 pg kuar umh,
9.04 ei da  smpy skola tuh…lepas da punch kedatangan tok hamek ujian…eo pown tunggu, lamer gak menunggu kol
10.11pg gerak g tempat amek test, test tu dibuat kt tempat len, seb pihak institute tuh ley antakan, 10.18pg da cmpy sana…tempat tuh tak der la jauh sangat
lepas da bg i/c ngan e-driving card dia soh ei duduk dlu
dlm 15 – 30 minit, dia panggil soh bayar rm10 tok amek gambar…eiffel cm terkejut, naper nk amek gambar sebab ari tuh masa daftar nk amek L, ei memang dab g 2keping gambar…ei pown malas la nk tanya…dia soh duduk, tetiba,
CKIT*munyi flash*
belom sedia lagih, dia da amek gambar….cammmmmmm…..(takley mencarut, sbb pose…huhuhu)korang isi jerk la senirik ea…
korang cuber  teka…kol baper eiffel amek ujian komputer???

kol 11????
salah
memula ei tak tau la cmne org yg jaga tuh pilih…kt situh takder angka giliran tau…mne yg da bg ic tuh, t dia panggil la…

kol 12???
salah gk
time tuh ei da yakin, dia panggil satu persatu nama org yg datang kemudian…mksdnyer, saper yg dtg pepagiiii tuh, dia akan panggil last…sebab ei tgk gk,
dia susun ic tuh dr kebelakang…so klo dia nk panggil saper yg amek test tuh, dia akan panggil yg paling dekat ngan dia…memang kt situh ei da mencar0t-car0t r…CAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!(korang carut kn lah t0k ei)

kol 1????
takkkk
pastuh, nk ditambah bengang lagih, ader sorang mamat neh, ley terus g tanya asal (tak tau lah student dia ker, gepren dia ker) pompuan tuh tak amek lagih
lepas jerk sorang calon tuh kuar, budak pompuan tuh terus nama dia naik….padahal dia datang bukannnyer awal….
siyus time tuh rasa cm nk sound jerk,
‘u takder bajar system FIFO ker???first-in-first-out???atau bahasa pasarnyer first-come-first-serve???’
eiiiiiiiiiiiiiiiiiii…memang bengang giler laa


kol 1.30!!!! bapak lamer korang tauuuu!!!ei nyer montot neh nk kematuh da, lagih sket nk kuah nanah…nk baca tuh sampai rasa nk muntah-muntah tau takkk!!!
siyuus dw…sampai tengok soklan kt lam buku tuh da tak bole nk baca da…terlalu lama sangat bukak buku tuh…yer la, korang bayangkan dari kol 6 pagi da ngadap buku tuh…memang berpinar gak r mata neh…

lepas da masok tuh…kecut gk r…tp cuber gk r cool kan…ei rasa dalam 10-15 minit da siap jawab…tapi ei tak konpiden, ei cek balek r…
rasanyer ader la kot eiffel cek sampai tiga kali, sampai kuar pop-up…

masa tinggal 5minit…

terkejut ei…ley lak dorang remind cenggituh…huhuhu
time tuh laju-laju cek sampai abes,time nk klik button yes tuh sampai pejam mata
sebab lepas da anta, dia terus kuar result…

memula skali ei baca kt bawah tuh, dia tulis

42/50
LULUS

ei tengok balek…

LULUS
42???
pastuh, ei tengaok atas…
ooo, kt situh bwu ader tulis,
MARKAH = 47/50
fuuuuhhhhh, legaaaaa
ei kuar…senyum jerk walau pown itu ahmoi  cammmmmm…..
ei da tak kesah, lantak r…janji ei da lulus…g mam r ngan dia…
minggu depan e ink kena g kelas bengkel lak…pastuh, bwu lesen L  kuar…okeh rasa sangat tak sabar
tapi, dalam masa yg sama…ei berpikir, lepas dapat  lesen, ei da tak bole nk tid0 dalam keta, ei tak bole tid0 masa 0n de way g atau balek opiz, ei da tak ley berangan dalam keta…uwwwaaaaaaaa….TAK BESHNYERRRR…

pastuh t da kne jadik driver pd meka yg tak derk lesen…uwwwaaaaaaaaaa

4 comments:

AiZ said...

wah.. dah dapat lesen ek.. bley aa kalo aiz gi sana, sis bawak gi jenjalan ke.. dating ke, ape ke.. haha ^__^




Aiz latest entry
Aiz return.. haha.. memang takleh blah

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

eiffel said...

huhu..lom dpt lesen g..neh bwu L..
klo P t cmne la gamaknyer..huhu

kikiki..neh name jerk owg kl, tp xtau jln2 besa...(ei tidak bersosial..huhu)

klo takat nk g bb, klcc ley la..klo g ou kompem sesat..muahahhahaha (kes suka berangan lam keta)

Pelatt said...

lu punya front blog entri nie buat mata gua berpusing - pusing




*pergi blog gua.. gua jelaskan maksud romen2 entri sebelum tu. huh

eiffel said...

asl berpusen2 lak??cuba sexplen...
apakah ayat wa xcukop romen???(romen ats mksd lu dlm entry lu)muahahaahahaha